Don Dusko Posted March 20 Author Share Posted March 20 Gilespi.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted March 20 Share Posted March 20 Dalibor odlican posebno u odbrani (da, znam). Gilespi...bukvalno za krivicnu prijavu onome ko ga je doveo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 20 Share Posted March 20 Gilespi je pokretni vic. Kakve on sekvence ima 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 20 Share Posted March 20 Nedović izbio vazduh Lesoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 20 Author Share Posted March 20 1 minute ago, NMX said: Dalibor odlican posebno u odbrani (da, znam). Gilespi...bukvalno za krivicnu prijavu onome ko ga je doveo Ma nemoj, kaze Sfero razmisljali su da uzmu nekog ko ce doprineti... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juliet Posted March 20 Share Posted March 20 Izivljava se Lesor nad Covicevom nakazom od kluba. 😂 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted March 20 Share Posted March 20 (edited) Kakve mlakonje... Lesor im skače po glavi... Ekipa nikakve reakcije... Sramno... Edited March 20 by Ab1995 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 20 Share Posted March 20 Lessort u MVP modu Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 20 Share Posted March 20 Lesor baš tu kod uprave kluba, da ne trpa muda samo igračima na terenu 😂 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted March 20 Share Posted March 20 Neda sa 9 metara na -16 🙂 Slika i prilika Zvezde ove sezone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted March 20 Share Posted March 20 3 minutes ago, Ab1995 said: Sferopulos uopšte nema osjećaj za igru /izmjene... A nema ni igrače. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted March 20 Share Posted March 20 Lesor je veceras napravio bar 4/5 faula, sviran mu je jedan. Hangu je u 1/4 jedno dva puta izudarao propisno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 20 Author Share Posted March 20 1 minute ago, Juliet said: Izivljava se Lesor nad Covicevom nakazom od kluba. 😂 Karmina, karma! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 20 Share Posted March 20 Tezak klosar ovaj Lessor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted March 20 Share Posted March 20 Gilespi će se teško hleba najesti od košarke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 20 Share Posted March 20 Jebo nas patak, ala imamo tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted March 20 Share Posted March 20 Za sve prisutne goste, poslednja pred pauzu ( orkestar mora da odmori ), Jednoga dana, zalice mnogi, sto me vise nema.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 20 Share Posted March 20 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Tezak klosar ovaj Lessor. Ma paljevina, ni prvi ni poslednji takav. 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Tezak klosar ovaj Lessor. Ma paljevina, ni prvi ni poslednji takav. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted March 20 Share Posted March 20 1 minute ago, bodo said: Gilespi će se teško hleba najesti od košarke Ne znam koliko je tacno, vidim da se sprdaju kako je Gilespi na zagrevanju promasio 22 vezane poludistance😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 20 Share Posted March 20 Samo da se vrate Teo, Topić, Jago i Trej i pali se mašina. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted March 20 Share Posted March 20 4 minutes ago, Don Dusko said: Ma nemoj, kaze Sfero razmisljali su da uzmu nekog ko ce doprineti... Doprinos za istraživanja paranormalnih pojava u Srbiji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted March 20 Share Posted March 20 Just now, Igor_ said: Ne znam koliko je tacno, vidim da se sprdaju kako je Gilespi na zagrevanju promasio 22 vezane poludistance😂 Ma zalutao čovek u ovaj sport. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted March 20 Share Posted March 20 i onda dodje neko i prica, a kako mi to nemamo A licencu... pa sunce ti jebem, takvog odmah u zatvor treba strpati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 20 Share Posted March 20 Mi izgledamo bas onako kako izgleda tim koji nema nikakav motiv da se takmici. Tipicno tako. Bez herca, bez hastla. Mrtva puvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted March 20 Share Posted March 20 1 minute ago, bodo said: Ma zalutao čovek u ovaj sport. Bukvalno nema nista kosarkasko u sebi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts