Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, fradler said:

Ovde mirne glave oduzmite 10 poena Partizanu ili dodajte nama, kako vam draze, na krajnji rezultat. To je realnost uz neutralno sudjenje. Sto ce reci da smo mi ovako bedni u egalu s njima u normalnim uslovima, sto mi je zaista bizarno.

Ja jedva cekam derbi u EL, mislim da cemo ih rutinirati. Onaj u ABA ce biti odvratan. 

• Ha-ha 2
Posted

Меч је био готов када је Обрадовић постројио судије и од тада чупају и ногама и рукама да не дођемо на један посед а водили су 20 разлике. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ali sudjenje kad se odvoje i kad se priblizimo je neverovatno .Toliko se razlikuje da imas utisak da ne sude ista govna od sudija.

Bas brutalno se otimalo veceras.

Oni su jedan kurac od ekipe.Veceras su imali nevidjen vetar u ledja gde je Zoc bio glavni sudija i koordinator

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, DijametralnoSuprotan said:

Ma ne naravno, nego ovo sa dedom ili Gidrom na 4/5 je uzas. Pogotovo jer je Kaminski mekan igrac koji ne voli kontakt a protiv ovih nesrecnika je izgledao kao Jokara. 

Moze on lepo u Evropi da napadne i dole, ali smo mu dodatno pomogli, jer ga je Bolomboj lose branio 1 na 1, posle smo prinudno preuzimali

Posted
1 minute ago, Wingwalker said:

Sutra bi Dedu isplatio...hvala za sve.
Ne treba više ništa.
Da smo živi i zdravi.

On treba nama da plati. Kusur bi mu ostavio da kupi žvake,  one koje zvace celu ovu i proslu utakmicu. 

Posted
1 minute ago, Thor said:

Znači, muka mi je kad počnu da se krivelje i beče...Pobedi 100 razlike, al neko dostojanstvo postoji valjda.

Коме ти причаш то онима што вређају после утакмице клуб и наше играче а тренер их позива да раде то још јаче. Господски клуб смо за њих. 

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Henry Chinaski said:

Nama sreća pa su Budućnost i Cedevita užasni, inače ni u playoff ne bi usli

8 timova ide u plej-of.

Posted

na 10 razlike 3 puta sude prekrsaj nad sabazom ali na 7 kad je bio faul na ulazu nista..

kaminski dobio 10 bacanja, verovatno rekord karijere..

mali samarcic smajlija, teraj daje..