Jump to content

Recommended Posts

Posted

Svi do jednog zaslužuju ispisnice. I ni jednog mi nebi bilo žao. Prvo jer ne poštuju klub za koji igraju, pa onda i još mnogo stvari. Igrači i gro ekipe koji su imali beskonačno "kredita" kod navijača i koji su imali podršku kao ni jedna generacija u KKP, je te kredite, ne istrosila, nego u debeli deficit ušla. 

• Like 1
Posted

Kakva skupina govana.

Svaki napad zicer.

Kao i prošli meč, prvih 7-8 minuta ne mogu da pogledaju koš, a onda nam daju 90+ za 32 minuta.

Ovo je ili neko miniranje, ili epski bol u preponama.

• Like 3
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

TM ove ekipe je propuštanje otvorenih šuteva i useravanje napada posle toga.

Prvo Ledej ne šutne trojku sam kao duh, pa napravi faul u napadu, onda Aleksa ne uzima šut sa bacanja, da bi dao loptu Panteru kojeg čuva igrač, na 5 sekundi do kraja napada.

Plavšić prvu četvrtinu protiv protiv Bruna kao dete neko, potpuna nemoć. Udje Smajli, odmah mu skida loptu sa glave, zicer, problemi...

Edited by realno *w
  • Like 2
Posted
  On 5/30/2024 at 4:34 PM, Son_of_a_gun said:

Smailagić ne može ni beka da riješi pod košem…

Expand  

4 puta primio loptu sa bekom. 2 izgubljene, jednom mu svirali neki faul.

Najveće smeće od igrača koje je igralo u KKPu. Igrač za KLS, da se ni tu ne ističe previše.

Žoc namerno neće da vrati Pantera, da vidi koliko dno mogu da dodatnu ovi na terenu.

• Like 1
Posted
  On 5/30/2024 at 4:47 PM, fillam said:

Sve lepo prezentovano u jednom poluvremenu. Primer kako je moglo, a onda pokazna vežba kako zapravo jeste.

Expand  

Upravo sam i ja hteo nesto slicno da napisem.Pokazete neku igru a onda se ugasite.

Pa onda gledate koji ce mod iz cetvrtine u cetvrtinu biti. Vrlo frustrirajuce rekao bih.

Da recimo ovo vodi bilo ko sem Zeljka kontam da bi bile mnogo zesce kritike na racun toga.

Posted
  On 5/30/2024 at 4:56 PM, fillam said:

Moguće, iza klupe sam, al možda nisam iz dobrog ugla video. Svakako ga nema na zagrevanju pred drugo.

Expand  

Sigurno je iskrenuo desni zglob. Lepo se videlo na TV-u, mada je posle toga normalno hodao, pa sam mislio da mu nije nista.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...