MC Thunder 2 Posted June 5 Share Posted June 5 Just now, rd_ said: Sto je prekinuto, gledam u kaficu nema zvuka Skandiranje Vesni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted June 5 Share Posted June 5 Just now, rd_ said: Sto je prekinuto, gledam u kaficu nema zvuka Uletio golub u salu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 5 Share Posted June 5 Jer moroni pevaju Čović Vesni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted June 5 Share Posted June 5 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: Sad malo vestacke drame, nismo cele sezone. Siguran sam da bi se povukli i da su vodili. Mislis posto su zasuti upaljacima? Verovatno su trebali da ostanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 5 Share Posted June 5 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: Sad malo vestacke drame, nismo cele sezone. Moralni izlazak, a ćoki ovo jedva docekao. Siguran sam da bi se povukli i da su vodili. Da je obrnuta situacija i da ovi moji vredjaju ovako vase igrace podrzao bih vase povlacenje sa terena jbg. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormund Posted June 5 Share Posted June 5 Ili što vređaju dete od 6 godina skoro sve vreme? To je ta avangarda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrickStar Posted June 5 Share Posted June 5 Just now, rd_ said: Sto je prekinuto, gledam u kaficu nema zvuka Zbog iste stvari (Covic Vesna...) zbog koje se ne prekida u Pioniru (vrati konju glavu i Željko Turcine...) 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted June 5 Share Posted June 5 Just now, Achtung! said: Uletio golub u salu Jesi siguran da je golub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 5 Share Posted June 5 Just now, Stiletto said: Jer moroni pevaju Čović Vesni. Ona je poslednja na tapetu, bilo je i Teo i ostalima jbg.Aj da se vredja Nebojsa Covic pa da kazemo okej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 5 Share Posted June 5 Kakvo proseravanje 😄 Vau, zamisli vrijeđaju navijači verbalno nekoga, ajde sad dodatno da im pridqmo pažnju, i da onda pokušamo da zamolimo 15k ljudi da budu dobri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted June 5 Share Posted June 5 Just now, Don Dusko said: Da je obrnuta situacija i da ovi moji vredjaju ovako vase igrace podrzao bih vase povlacenje sa terena jbg. Nisu otisli zbog vredjanja, to su sudije prekinule, a oni su izasli posto su gurnute barijere i zbog ubacivanja na teren. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 5 Share Posted June 5 1 minute ago, Don Dusko said: Da je obrnuta situacija i da ovi moji vredjaju ovako vase igrace podrzao bih vase povlacenje sa terena jbg. Verujem ti, a mogao je onda Partizan komotno ovo isto da radi 3 godine za Zeljka Turcina, koji je neviedjeno zaduzio Srbiju sa medaljama. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormund Posted June 5 Share Posted June 5 Baš je proseravanje to što vređaju dete od 6 godina neprestano. Sram da bude svakoga kome je to ništa. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted June 5 Share Posted June 5 1 minute ago, PatrickStar said: Zbog iste stvari (Covic Vesna...) zbog koje se ne prekida u Pioniru (vrati konju glavu i Željko Turcine...) Da posto je potpuno isto protivnicki trener i necija supruga. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted June 5 Share Posted June 5 Nisu izašli zbog vređanja, već zbog bačenih predmeta na klupu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Nisu otisli zbog vredjanja, to su sudije prekinule, a oni su izasli posto su gurnute barijere i zbog ubacivanja na teren. Ok, zavrsavao sam nesto uporedo pa ostavljam prostor da nisam video, ali niko ne pominje ubacivanje osim tebe. No verujem da ne izmisljas. Edited June 5 by MC Thunder 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 5 Share Posted June 5 1 minute ago, MC Thunder 2 said: Verujem ti, a mogao je onda Partizan komotno ovo isto da radi 3 godine za Zeljka Turcina, koji je neviedjeno zaduzio Srbiju sa medaljama. Niti bi imao problema stim jbg. Meni je sve ovo mucno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 5 Share Posted June 5 Just now, Tormund said: Baš je proseravanje to što vređaju dete od 6 godina neprestano. Sram da bude svakoga kome je to ništa. Koje dijete? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted June 5 Share Posted June 5 5 minutes ago, rd_ said: Sto je prekinuto, gledam u kaficu nema zvuka Nemamo ni mi, znači pomenuli nepomenika Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted June 5 Share Posted June 5 Just now, MC Thunder 2 said: Verujem ti, a mogao je onda Partizan komotno ovo isto da radi 3 godine za Zeljka Turcina, koji je neviedjeno zaduzio Srbiju sa medaljama. Receno je da ce se prekidati ako se vredjaju clanovi familije. Veceras su vredjane zene Nedovica, Teodosica i Covica, a ne Covic, Teodosic i Nedovic. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 5 Share Posted June 5 Još će debili da ubiju momentum ekipe. Valjalo bi da sudije lepo isprazne tribine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 5 Share Posted June 5 1 minute ago, Shonewizard said: Koje dijete? Teovu cerkicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormund Posted June 5 Share Posted June 5 1 minute ago, Shonewizard said: Koje dijete? Teodosićevu ćerku, ženu, Nedovićevu ženu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted June 5 Author Share Posted June 5 Treba pitati predsjednika kako se osjeća kad se zbog skandiranja Čoviću prekida utakmica a zbog njega ništa… 😁 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 5 Share Posted June 5 3 minutes ago, Don Dusko said: Ona je poslednja na tapetu, bilo je i Teo i ostalima jbg.Aj da se vredja Nebojsa Covic pa da kazemo okej. Čuo sam sve, ali mi je ekstremno glupo što sudije ne prekidaju igru kad budalčine vređaju porodicu Tea i Nedovića, ali Čovićeva porodica je no-no. A upaljači i sitniš su krenuli tek posle sudijskog prekida. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts