Jump to content

KK Partizan 2023/24 - UŽIVO

Son_of_a_gun

Recommended Posts

Svaka čast Ciganima, igraju perfektno. Lopta kruži, igraju strpljivo, a još ih i ide šut. Ako ovako budu igrali na strani pre svega, lagano će biti među osam.

Mi smo u lošoj formi, nikako da se kompletiramo i malo raščistimo situaciju ko tu šta igra i može da igra (a šta ne može), tako da će nam utakmica protiv Makabija biti ultra ultra ultra bitna. Drži domaći teren i traži dve pobede na strani, to je zadatak 

• Like 1

Partizanu je napad nestao preko noći, od Žalgirisa ne znaju gde udaraju.

Šta se desilo, nemam pojma, od najbolje napadačke ekipe u EL postali su najgora i to između Kaunasa i Valensije.

3 minutes ago, Dzep said:

Mi smo u lošoj formi, nikako da se kompletiramo i malo raščistimo situaciju ko tu šta igra i može da igra (a šta ne može), tako da će nam utakmica protiv Makabija biti ultra ultra ultra bitna. Drži domaći teren i traži dve pobede na strani, to je zadatak 

Ovo je mnogo, mnogo, mnogo vise od lose forme.

Ne znam kako definisati, al igramo tako da svaka mana svakog igraca, dolazi maksimalno do izrazaja.

Za početak, Željko je očigledno opet krenuo u plansko rastavljanje tima da bi ga ponovo sastavio, jer je verovatno nečim nezadovoljan i ovako to isteruje. Početak sa Tristanom, Anđušićevi minuti, Anđuša i Kaminski zajedno na terenu, razigravanje Zvezde (kojoj je sada sve profunkcionisalo, ručica se opustila i ćao), besomučno guranje pod koš i kad treba i kad ne treba, Smajli na Gedraitisu... pa sve do sumanutog detalja - izvođenja lopte sa strane ili ispod njihovog koša, koja mora da ide tačno određenom igraču i nikako drugačije, po cenu IL.

Na sve to se doda očigledna energetska praznina, kao da su međusobno posvađani, uobičajen repertoar gluposti, sramotno ispadanje kod pika ili prvog driblinga, Naneli koji opet nešto glumi, PJ koji zatvrdoglavi svoje, statičnost u napadu, Brunove lične, nesposobnost da se npr. iskoristi fizička razlika u odnosu na Jaga... Panter nešto pokušava solo i kako tako ubacuje, prošle godine je i Dante u takvim situacijama izmišljao poene, a sada se svi sklanjaju.

Ne znam kako se izlazi iz toga ali bi trebalo što pre.

• Like 1

1 minute ago, TripleJ said:

Sramotno prvo poluvreme 🙂 Preko Smajlija direktno 15p smo primili.

Zeljko je na tajm autu rekao Smajlagicu da su od 47 poena, 45 direktno preko njega pala.

• Like 1

Just now, Xpert said:

Ovo je mnogo, mnogo, mnogo vise od lose forme.

Ne znam kako definisati, al igramo tako da svaka mana svakog igraca, dolazi maksimalno do izrazaja.

Pa slažem se, to je do povreda i do improvizacije koja je s tim išla, gde su uloge malo pomerene igračima tako da se nedostaci jasnije vide, plus na to dodaj manje više očekivan pad u formi i to je to. Nije da bude 20+ ali tu doprinose izuzetno dobri Cigani. 

Ali nisam toliko zabrinut, mislim da će se stvari poboljšati kad malo ubijemo redove, tako da do tada moramo da odbrani domaći teren po svaku cenu - čitaj opet ćemo mi (navijači) morati da vadimo stvari

Kad napad fercera, KKP izgleda kao poezija u pokretu. Čim nešto ne funkcioniše kako treba, izgledate kao najlošija ekipa ikada. Cena koju Željko plaća jer igra bez klasičnog plejmejkera. Napad se začepi i toeto.

Odbranu ne znam ni kako da opišem, jer je i nema; pored Kaminskog i Smajlija bih i ja izgledala kao Šek. A visoka sam oko 160 cm. 

• Like 1
  • Ha-ha 1

1 minute ago, Barkley#34 said:

Dobro, kapiram sve, ali da li zaista ne možemo da stavimo nekog da malo pritisne Tea ili ćemo i dalje da ga gledamo kako nam razvaljuje odbranu?

Pritisnut je evo u dva napada - prvo kod blokade nad Davidovcem i sad. Fora je što je Sferopulos iskusno krenuo sa malim Topićem, da se ekipa razigra bez Tea. Uveo ga je što kasnije tako da sad ne gube mnogo sa pritiskom nad njim u prenosu, jer su se svi razigrali. 

• Like 2

Paradoksalno zvuči, ali Zvezda će imati dosta problema ako Topić mora da preskoči neko vreme zbog povrede (ne u ovoj utakmici, već inače). Nadam se da nije ozbiljnije povređen, nije delovalo tako.

Mi trčkaramo, klasika, vežbaju se akcije, opet jedna trening utakmica manje više... Živo me zanima na šta će Makabi da liči pošto sam Fener već prežalio

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...