Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ironija da je Valencia pozajmila Getafe-u Maksimovića, a Getafe će igrati LŠ, dok Valencia (ukoliko ne osvoji LE) neće. :classic_biggrin:   

Ne znam da li je ikada neki grad imao 3 predstavnika u LŠ?

• 2 weeks later...
Posted

Potpuni raspad Barselone na kraju sezone. Povrede su doprinele tome, ali nije izgovor za potpuno bezidejnu igru.

Vodi Valencija 2:0, iz dve skolske kontre.

Posted

Kao retko šta bi me obradovalo da Luka uspe u Realu, zaista. Skeptik sam jer znam koliko naše igrače gutaju najbolji timovi ali ovaj mali ima nešto majku mu, mora da uspe..nekako.

Ključ njegovih igara je kako ga Zizu zamišlja i gde ga vidi. Ako skupi muda i da mu minute, uz osvežen vezni red, može Luka baš dobro da prođe...

Posted

Ako je Benzema u planu da ostane, neće se Luka naigrati u Realu. U najboljem slučaju neka pozajmica u nekog drugog španskog prvoligaša.

• Like 2
  • 2 weeks later...
Posted

After last season's Premier League domination, fair to say La Liga are fighting back. Griezmann and De Jong in at Barcelona. Hazard, Jovic, Mendy, Militao and Rodrygo in at Madrid...so far! Spain's transfer window closes almost a month later than England's

Posted (edited)

Real je trenutno povukao mnogo bolje poteze od Barselone u ovom prelaznom roku.Da ne spominjemo i to da su Mendi i Jovic bili velike zelje Barselone.Na kraju mislim da ce Grizman zavrsiti kao i  Kutinjo bez  ikakve uloge u ekipi

Edited by Mile1
  • 2 weeks later...
Posted

Poslednji učesnik  Primere u sezoni 2019./2020 je Majorka koja je u finalu doigravanja preokrenula 0-2  Deportiva i pobedom od 3-0 kući overila plasman.

• Like 1
  • 2 weeks later...