Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pedri i Jamal, kakvi fantomi. Da igraju svake nedelje jake utakmice bili bi fazon Kazorla i Nani. Najprecenjeniji igraci danasnjice.

Steta sto im 5 nisu dali, bili su zreli.

• Like 1
Posted

Ovo je zapravo bilo rutinski. Xabi je fenomenalno postavio mec, Barca nije uspjela ama bas nista iskreirati citav mec i jedina sansa je bila ujedno i gol iz Ardine greske zbog neiskustva u buildupu. Samo je idiotizam igraca Reala u napadu spasio Barcu potopa jos u prvih 45 minuta. Moralo je ovo puno puno lakse i ubjedljivije obzirom na prikazano al hajd nek su razbili tu blokadu nakon 16 golova u 4 Klasika prosle sezone. Idemo dalje. 

Posted

Barca loša..isuviše spori za njihove standarde napadačke igre. Isuviše su im falili Rafinja i Leva, čak i Olmo. Plus, Jamal vrlo loš..vidi se da sve vreme igra sa nekom povredom i da nije dovoljno fit, a očito mora da igra..tada ne liči na sebe.

Alonso je baš dobar trener; ume da namesti napad, ali i da postavi odbranu kako treba.. Velika razlika u odnosu na prošle sezone, naročito prošlu.

Barca ne mora da bude nužno nezadovoljna ovakvim porazom obzirom na velike izostanke. Imam utisak da je Realu mnogo više značilo..videlo se na kraju i po proslavi

• Like 1
Posted

Naravno da jeste povreda; nije fit od starta sezone. Ubeđen sam da bi ga sklonili od terena da se proper oporavi, da ih nije pogodila ova serija povreda. 

Sad, to što brblja..to je druga stvar..klinac je on još..

Posted
9 minutes ago, Drug Crni said:

Naravno da jeste povreda; nije fit od starta sezone. Ubeđen sam da bi ga sklonili od terena da se proper oporavi, da ih nije pogodila ova serija povreda. 

Sad, to što brblja..to je druga stvar..klinac je on još..

Koja povreda? Ja sam ga gledao protiv Girone i Oly, nikakvi tragovi povrede. 

Nema potrebe za izgovorima. Lik se k.... prije meca, nije isporucio. Nek mu je za nauk ali ovo njegovo ponasanje zadnjih mjeseci podsjeca na nekog samo sto je taj tada bii mnogo ostvareniji igrac i trpio ozb batine i umislio da je bolji od 2 vanzemaljaca.

Posted

Ma kakva povreda Jamala, samo su ga procitali, a moguce da je i mali poleteo prilicno posle poredjenja sa Mesijem i pricama o Zlatnoj lopti. On je vec blizu plafona ako nije i udario u njega. Dzabe godine. I Nejmar je bio najbolji pre 22.

Posted
19 hours ago, Drug Crni said:

Jedan tek postao punoletan pre nekoliko meseci, drugi ima 25. godina. Nije to isto. Ako se Yamal sa 25 bude seljačio, onda ćemo moći reći da su ista šabanerija.

Potpuno je irelevantno u njegovom slucaju koliko ima godina, relevantno je jedino da je postao apsolutno nepodnosljiv i ekstremno iritantan otkako je eksplodirao. Kod Viniciusa je bio identican pattern s tim sto je on kasnije eksplodirao. Tu takodjer postoji jedna bitna razlika, Vini je tu iritantnost i nepodnosljivost pojacao na max od trenutka kad je postao meta neprestanih rasistickih napada i oni su krenuli tek kad je postao relevantan odnosno kad je prestao biti predmet ismijavanja kakav je bio do sezone 21/22. Yamalu se glade muda otkako se pojavio, zasticeniji je kod sudija od Viniciusa 10 puta i opet je dosao dotle da se kao balavac ponasa ko da je Messi i CR u jednom. On ce biti samo gori obzirom da ljude koje ga okruzuju i skoro pa bozanski status kakav mu je Barcelona vec dala. 

Posted

Yamalu se prasta i prema njemu se gleda blagonaklonije jer je naslednik Messija.
A znamo kako je Messi dobio status savrsenog i kulturnog momka (iako je pljuvao ljude u facu) jer masa mediokriteta pusi glupe narative lako.

Sa druge strane Vini je po automatizmu dobio hejt koji je nekakav miks prelivanja hejta i za Nejmara (jer su Brazilci, ista pozicija) i CR-a jer ono... glavna zvezda Real Madrida.
Na to dodaj da je Vini preekspresivan, niti mu je realno nesto harizmaticna i suptilna gestikulacija itd. Yamal je novi kao produkt Barsine skole. Renesansa nakon posrnuca, renesansa koristeci svoju decu, la masia bla bla...
Yamal je projektovan da svi sedimo i witness-ujemo nekakvo novo svetsko cudo, nesto kao Wemby u NBA-u, i kao ajde treba da budemo zahvalni sto witness-ujemo to. Jedan deo sveta ce da sednu u taj wagon. Drugi deo sveta ce da bude iziritiran tom projekcijom (npr ljudi kao sto su Mc, i onda ce nerealno da pricaju svasta)

I onda kad pogledas, prelako je bilo napraviti neke nefer narative.

Yamal je mali buljas. Neoplemenjeni dziberko. Ali mali buljas je prejeben fudbaler, sta god da Mc prica. Ne upada mi se u uopste u nekakva poredjenja sa Messi-ijem i CR-om. To bas nema smisla. Niti je preslican sa nekim od ta 2 igraca, niti je jos zagazio u te godine kad su ova dvojica postali svetske ubice.
Yamal je jedan od par najbolja tinejdzera koje sam gledao, i verovanto ikad. Messi i CR to nisu.
Michael Owen, R9, Wayne Rooney... kao i Yamal su bolji tinejdzeri nego Messi i CR.
To uopste ne znaci da ce Yamal biti bolji od Messija i CR-a. Ali to takodje uopste ne unizava kakva je zverka od igraca vec.