McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pedri i Jamal, kakvi fantomi. Da igraju svake nedelje jake utakmice bili bi fazon Kazorla i Nani. Najprecenjeniji igraci danasnjice. Steta sto im 5 nisu dali, bili su zreli. 1
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo je zapravo bilo rutinski. Xabi je fenomenalno postavio mec, Barca nije uspjela ama bas nista iskreirati citav mec i jedina sansa je bila ujedno i gol iz Ardine greske zbog neiskustva u buildupu. Samo je idiotizam igraca Reala u napadu spasio Barcu potopa jos u prvih 45 minuta. Moralo je ovo puno puno lakse i ubjedljivije obzirom na prikazano al hajd nek su razbili tu blokadu nakon 16 golova u 4 Klasika prosle sezone. Idemo dalje.
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Barca loša..isuviše spori za njihove standarde napadačke igre. Isuviše su im falili Rafinja i Leva, čak i Olmo. Plus, Jamal vrlo loš..vidi se da sve vreme igra sa nekom povredom i da nije dovoljno fit, a očito mora da igra..tada ne liči na sebe. Alonso je baš dobar trener; ume da namesti napad, ali i da postavi odbranu kako treba.. Velika razlika u odnosu na prošle sezone, naročito prošlu. Barca ne mora da bude nužno nezadovoljna ovakvim porazom obzirom na velike izostanke. Imam utisak da je Realu mnogo više značilo..videlo se na kraju i po proslavi 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @Drug Crni onda nema sta da palamudi ovaj mali od 18 godina prije meca. Ako vec toliko kenja prije meca onda treba to da opravda i na mecu a nije mu ovo prvi put. Nikakva povreda nije u pitanju, pojeo ga pritisak. Ne pomaze ni debil od oca Spoiler Spoiler
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Naravno da jeste povreda; nije fit od starta sezone. Ubeđen sam da bi ga sklonili od terena da se proper oporavi, da ih nije pogodila ova serija povreda. Sad, to što brblja..to je druga stvar..klinac je on još..
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Drug Crni said: Naravno da jeste povreda; nije fit od starta sezone. Ubeđen sam da bi ga sklonili od terena da se proper oporavi, da ih nije pogodila ova serija povreda. Sad, to što brblja..to je druga stvar..klinac je on još.. Koja povreda? Ja sam ga gledao protiv Girone i Oly, nikakvi tragovi povrede. Nema potrebe za izgovorima. Lik se k.... prije meca, nije isporucio. Nek mu je za nauk ali ovo njegovo ponasanje zadnjih mjeseci podsjeca na nekog samo sto je taj tada bii mnogo ostvareniji igrac i trpio ozb batine i umislio da je bolji od 2 vanzemaljaca.
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Yamal je jednak idiot i prgavac ko Vinicius. Jednom se glade muda za sve sto uradi, drugog se razapinje za sve zivo iako izmedju njih nema ama bas nikakve razlike. Identicna govna. 1
Polivalentni Stevica Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jamal je običan balavac opijen slavom koji je počeo da glumi ludilo. Roditelji takodje pomahnitali otkad su ušli u pare. Kareras ga je pojeo danas. Real zasluženo dobio derbi.
McLeod Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Ma kakva povreda Jamala, samo su ga procitali, a moguce da je i mali poleteo prilicno posle poredjenja sa Mesijem i pricama o Zlatnoj lopti. On je vec blizu plafona ako nije i udario u njega. Dzabe godine. I Nejmar je bio najbolji pre 22.
Recommended Posts