Lineker Posted October 27 Share Posted October 27 11 hours ago, Elias said: Možeš ih mrzeti ili voleti ali 7 igrača iz sopstvene škole u prvih 11, još brdo njih na klupi, o nekoj prethodnoj generaciji i da ne pričam, lutalo se nakon Mesija, Injeste, Xavija jako dugo, ali jbg ovo je suština klupskog fudbala, ovo je fudbal kakav treba da bude. Kad već imaju takvu školu, to i treba uvek da im bude prioritet. Naročito kad su u problemu kakvom jesu sa novcima. Ali marketing je čudo i bacanje para na neverovatne promašaje, možda i samo busanje da mogu parirati Realu što se tiče trošenja novaca i dovodjenja igrača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted October 27 Share Posted October 27 Koji će im klasična devetka. Imaju dovoljno oružija u napadu sa Vinijem i Kilijanom, plus mladog Endrika na klupi. Igrači ne funkcionišu za sada, kasne dodavanja ili se biraju lošija inidividualna rešenja, malo da se poslože i biće to mašina za mlevenje. Zakasnela dodavanja i dva ofsajda nakon (verovatno igrači nisu navikli na Mbapevo kretanje) Sebičnost 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 27 Share Posted October 27 @Мџе pa da nisu doveli Mbappe-a, naravno da im ne treba sada. Vini ke dosta sebican igrac, isto kao i Mbappe. To moze itekako da izazove probleme a posebno sada kada Vini uzme Zlatnu loptu za koju smo svi mislili da ce Mbappe imati nakon odlaska Ronalda i Messija sa velike scene. Fali Realu Kroos mnogo. Ipak nema sumnje da ce ih Don Carlo posloziti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted October 27 Share Posted October 27 Kakav totalni fudbal sinoc Barse. I sve to sa vecinom igraca iz La Masije 👏 Bas mlada ekipa Barse, jedino Lewa ima godina i za njega ce morati naci zameni uskoro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 27 Share Posted October 27 1 hour ago, Drug Crni said: Izvini,ali OVA Barsa je koplje iznad Xavijeve..bar koplje. Nije ovo neka mediokritetska ekipa..Flick ih je za kratko vreme podigao i posložio. Mlada su ekipa i biće tu oscilacija,ali im je i plafon visok. Sa punim angažmanom De Jonga,Gavija i Arauha biće joč jači. Svakako odaju utisak ekipe koja će dominirati u narednom periodu..jer su mladi i biće još bolji. Olmo sa klupe bio nerešiva enigma..kakvih je nekoliko pasova udelio Jasno je da izgleda bolje pod Flickom nego pod Xavijem no i dalje je bruka i sramota fasovati 4 komada od ekipe od koje imas kvalitetniji tim. Barca je samo iskoristila sanse koje je Sociedad na Anoeti npr il cak Stuttgart u LP fulao i natrpala do vrha jer je kvalitetnija od obje ekipe. Njemu ekipa sa top klasama na svakoj poziciji sem na RB sad kako nema Danija, a igra nije ni priblizna kvalitetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 27 Share Posted October 27 Real ima problem kao i svi koji nakrcaju tim zvezdama, bez sljakera koji treba da trce i rade za njih. Mbape postaje predosadan igrac koji samo ceka loptu u prostor da istrci, poziciono ni ne pokusava da igra. Deluje trenutno kao light verzija Vinija, kao da su duplirali igrace, a i dalje nemaju klasicnog napadaca. Bice on bolji, uigrace se, al sta znam, ne verujem supertimovima u fudbalu. Belingem je meni tu najbolji i kljucan igrac, ne sme onoliko da ne utice na igru i da dozvoli da deluje kao da Real nema sredinu. Barsa ima trenutno bolju hemiju, gladnije igrace, borbenije, jos uvek su igraci koji imaju za sta da grizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted November 10 Share Posted November 10 Kakva asistencija Lunjina juče za Vinicijusa. I onda ti kao protivnički trener analiziraš Real i moraš da ostaviš igrača više da brani kontre posle kornera zbog ovog ludaka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 10 Share Posted November 10 Potpuno zaslužen poraz Barce na Anoeti. Moglo je biti i ubedljivije. Sem nepriznatog gola Levandovskog ništa nisu odigrali pa samim tim ni zaslužili. Kad pogledaš ovaj Sociedad shvatiš koliki je drlog Zvezda ustvari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 11 Share Posted November 11 12 hours ago, Drug Crni said: Potpuno zaslužen poraz Barce na Anoeti. Moglo je biti i ubedljivije. Sem nepriznatog gola Levandovskog ništa nisu odigrali pa samim tim ni zaslužili. Kad pogledaš ovaj Sociedad shvatiš koliki je drlog Zvezda ustvari. A ne smiju imati niti jednog Španjolca, ako nisu olabavili pravila. Što se tiče rezultata, ne bi se složio. Zabili su regularan gol koji im nije priznat. Ajde da je završilo 4:0 a da im na 3:0 nisu priznali gol, to bi razumio da kažeš nisu zaslužili. Ali njima je gol poništen na 0:0. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 11 Share Posted November 11 Doslovce ništa konkretno nisu iskreirali za 90+ minuta fudbala. Nijedna jedina velika prilika za gol. Sa druge strane,domaćin je mogao da pridoda još koji. Ne znam..možda nismo gledali istu utakmicu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 11 Share Posted November 11 1 minute ago, Drug Crni said: Doslovce ništa konkretno nisu iskreirali za 90+ minuta fudbala. Nijedna jedina velika prilika za gol. Sa druge strane,domaćin je mogao da pridoda još koji. Ne znam..možda nismo gledali istu utakmicu? Ko zna kako bi se odvijala utakmica da su poveli 1:0. Al to je sbbkbb Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted November 11 Share Posted November 11 Potpuno regularan ofsajd, ko je kriv Levandovskom sto nosi 47 😄 Tacno se vidi mu je stopalo u ofsajdu, iako zavarava situacija jer mu je kompletno telo iza protivnika. Jbg, ofsajd od 1cm je ofsajd. Inace: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 11 Share Posted November 11 On 10/27/2024 at 3:40 PM, Markoss said: Real ima problem kao i svi koji nakrcaju tim zvezdama, bez sljakera koji treba da trce i rade za njih. Mbape postaje predosadan igrac koji samo ceka loptu u prostor da istrci, poziciono ni ne pokusava da igra. Deluje trenutno kao light verzija Vinija, kao da su duplirali igrace, a i dalje nemaju klasicnog napadaca. Bice on bolji, uigrace se, al sta znam, ne verujem supertimovima u fudbalu. Belingem je meni tu najbolji i kljucan igrac, ne sme onoliko da ne utice na igru i da dozvoli da deluje kao da Real nema sredinu. Barsa ima trenutno bolju hemiju, gladnije igrace, borbenije, jos uvek su igraci koji imaju za sta da grizu. Imaju problem koji smo predvidjeli da će imati. Problem zvan sindrom PSG. Samo je PSG imao trojicu, a Real ima dvojicu koji ne igraju fazu obrane. Netko iz Realove momčadi ih je prozvao indirektno za to. A Mbappe igra 9ku, zar ne igra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 11 Share Posted November 11 1 hour ago, Drug Crni said: Doslovce ništa konkretno nisu iskreirali za 90+ minuta fudbala. Nijedna jedina velika prilika za gol. Sa druge strane,domaćin je mogao da pridoda još koji. Ne znam..možda nismo gledali istu utakmicu? Ma nije upitno da je Sociedad stvorio više prilika. Ali pobjeđuje onaj ko da više golova. A kad ti na 0:0 poništi čisti gol u utakmici koju si na kraju izgubio 1:0, naravno da se imaš pravo žalit. Jer tom logikom se npr. Hrvatska ne bi smjela žalit da joj je sudac protiv Brazila poništio Petkovićev gol. Jer je Brazil bio bolji. Ili Englezi za Maradoninu ruku recimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 11 Share Posted November 11 Pa prikazali su snimak poluautomatskog offsidea koji je pokazao da je Lewin vrh kopacke bio ispred zadnjeg igraca Sociedada. Meni licno poprilicno glup offside i mislim da nije u onoj situaciji stekao nikakvu prednost al pravilo je pravilo. Sad moze se do prekosutra razglabati da li je uhvacen pravi frame pri odlucivanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 11 Share Posted November 11 9 minutes ago, PorodicneVrijednosti said: Pa prikazali su snimak poluautomatskog offsidea koji je pokazao da je Lewin vrh kopacke bio ispred zadnjeg igraca Sociedada. Meni licno poprilicno glup offside i mislim da nije u onoj situaciji stekao nikakvu prednost al pravilo je pravilo. Sad moze se do prekosutra razglabati da li je uhvacen pravi frame pri odlucivanju. To sa frameovima je riješeno čipom u lopti ja mislim. Barem je tako rečeno za vrijeme EURA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 11 Share Posted November 11 Ma Bugl,ja to ne sporim. Međutim,govorim o utisku cele utakmice. Da,moglo je biti drugačije da mu je gol bio priznat,ali generalno ništa nisu odigrali. Osetio se malo zamor materijala,ali i izostanak Yamala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted November 12 Share Posted November 12 21 hours ago, Bugl Khan said: Imaju problem koji smo predvidjeli da će imati. Problem zvan sindrom PSG. Samo je PSG imao trojicu, a Real ima dvojicu koji ne igraju fazu obrane. Netko iz Realove momčadi ih je prozvao indirektno za to. A Mbappe igra 9ku, zar ne igra? Nije bas da gledam svaku utakmicu Reala, ali na uzorku od 4,5 meceva mi je utisak da igra 9 u teoriji. U praksi sve radi, samo ne radi ono sto centarfor treba. Non stop izlazi na stranu da dobije loptu u prostor da istrci, sto mu je na kraju krajeva i forte, te ga s te strane i razumem. Ali opet, bukvalno je epilog takav da niko nije zadovoljan tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 12 Share Posted November 12 (edited) 11 hours ago, Markoss said: Nije bas da gledam svaku utakmicu Reala, ali na uzorku od 4,5 meceva mi je utisak da igra 9 u teoriji. U praksi sve radi, samo ne radi ono sto centarfor treba. Non stop izlazi na stranu da dobije loptu u prostor da istrci, sto mu je na kraju krajeva i forte, te ga s te strane i razumem. Ali opet, bukvalno je epilog takav da niko nije zadovoljan tu. Ma ja to gledam na način da igra središnjeg napadača. Sam. To je devetka. Sad, ako je netko očekivao da će on bit Haaland ili Lewandowski, jbg. Galacticos kupovina. Osvojiš ligu, pola momčadi ti zabije dvoznamenkasti broj golova. Imaš 5 svjetskih zvijezda, 3-4 španjolske legende, i 2-3 stranca bitna za momčad. I ti prodaš Makelelea, dovedeš Beckhama (jer Makelele nije Galaktičan), i 4 sljedeće sezone ne budeš prvak nego naslov osvojiš tek kad shvatiš da projekt nije uspio i dovedeš van Nistelrooya (da ostvari san), Diarru, Cannavara i Emersona. I oni ti uz Casillasa, Ramosa, Gutija, Roberta Carlosa, Helgueru i ostale, ne baš atraktivne, starosjedioce konačno donesu naslov. Slično je bilo i sada, ostao si bez nezamjenjivog člana veznog reda, i ti si doveo lijevo krilo samo zato jer je Galaktičan. Nema veze što imaš najbolje lijevo krilo na svijetu. Btw, mogao bi se Mbappe spuštat, razigravat, tražit i kroz sredinu loptu u for...ali di će onda igrati Bellingham? Jer očito da mu se ne igra dalje od gola. Bolje da su ganjali Đokoreša. Bio bi korisniji. Edited November 12 by Bugl Khan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts