Jump to content

Konačno USO 2023.


Helena

Recommended Posts

Djere je odlicno odigrao prva dva seta, Novak usao u mec sa spustenim gardom i cekao da Laslo gresi, ali nije docekao, a onda nikako nije mogao da udje u ritam niti udaraca niti riterna, a ni servis mu nije bio sjajan. Laslo je mnogo lakse resavao poene nakon dobrog servisa, i forhend i bekhend su mu bili odlicni, a mislim da je bio bolji i u dugim razmenama. U trecem je Djere pao, napravio mnogo neiznudjenih, a Novak nije nesto bolje igrao, ali se videlo da je doteran do zida pa je u defanzivi davao sve od sebe. U cetvrtom se Laslo vratio u igru, ali je promasio par zicera koji su mu mogli doneti gemove, a Novak je defanzivno bio fantastican i "zahtevao" od Lasla nekoliko odlicnih udaraca u poenu sto on pocesto nije mogao da isprati. Peti set je bio bas onakav kakav se ocekivao da bude mec pre pocetka, rani brejk za Novaka i otaljavanje do servisa za set/mec, a onda standardno problemi, ali na BL Laslo je iz bekhenda pogodio mrezu.

 

Stvarno je steta za Djerea da u ovako otvorenom zrebu na ovoj strani naleti na Novaka, ja ga nisam nikada video da je bolje odigrao mec na betonu, mogao je bar jos neko kolo da prodje kao sto je Novakov naredni rival Gojo uspeo. Novaka ne mogu generalno komentarisati, nisam siguran da je od pocetka bio u mecu, ali je u drugom delu u defanzivi bio odlican i u sustini tu je i izvukao ovaj mec, odnosno sprecio bilo kakvu eventualnu dramu u poslednja 3 seta. Sve ostalo su bile teske muke, servis, namestanje na udarce i sama realizacija.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Pa sudeći po Laslovoj izjavi posle meča, glavni problem mu je dosad bio što se previše nervirao oko mečeva, tako da izgleda da je Viško omašio dosta :classic_tongue:

Edit: sad vidim da i Žaber ima neki virus, ali nije stomačni... u prva dva seta ozbiljno sam razmatrala mogućnost da je i Novak nešto pokupio, srećom ispade da ipak nije :classic_smile:

Edited by alcesta
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Darko said:

Šta sam ti rekao @Helena:classic_wink:

 

Mada i nije bio neki hot take, Novak je to.

Da li je?

Dobio je ovaj meč, koštalo ga je puno snage, a sad ide na Goju koji uživa (i igra odlično) u ovakvoj atmosferi.

Sabalenka ekspresno do meč lopti.

Do meča, već, bravo.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Dracarys said:

To Novak nije izjavio za karijeru, a ne verujem ni da su Federer i Nadal.

 

To nije sportski izjaviti, više negodovanje što se to dešava.

Sportski ili ne, ponavljam-ništa nije slagao.

Pa ja sam rekla ako ne stigne do finala, nek se samobanuje sa USO.

I ne znam šta je nesportski u istini a sportski u licemernom glumatanju.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bilo bi uber cool da Vavrinka bapne Sinera.

 

I nesto mi se javlja, svasta je Dimitrov preziveo u prvom kolu protiv Molcana. Pet puta je bio na ivici ambisa i uspeo da pobedi i sebe i Slovaka. U mecu protiv Endija je delovalo da je bas procepio, pa ocekujem da stigne do same zavrsnice turnira. S tim u vezi, "dvojka" na njega protiv Zvereva veceras!

Link to comment
Share on other sites

Gledam Vavrinku i Sinera, nije los mec, Siner opet ima rani brejk u trecem setu generalno deluje da ce dobiti, ali glavni utisak mi je da kad se Vavrinki samo retko zalici igra na onu nekadasnju, Siner, kao realno ipak top 5 igrac nove generacije i neko od koga se ocekuje da uzme neki slem, ne postoji na terenu.

 

Ogromna je razlika u kvalitetu tenisa koji su mogli da pruze ovi koji su skupljali mrvice big 3 i "novih zvezda" sa izuzetkom Alkaraza.

Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Helena said:

Sportski ili ne, ponavljam-ništa nije slagao.

Pa ja sam rekla ako ne stigne do finala, nek se samobanuje sa USO.

I ne znam šta je nesportski u istini a sportski u licemernom glumatanju.

Znači BIG3 su licemerni, samo Alkaras je tu da nam oči otvara.

 

To je nepoštovanje.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...