Helena Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Danas je žreb, nema direktnog prenosa, samo će izaći sa rasporedom. Mišljenja...? 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Prvi put vidim tačku u naslovu, a i naslov je morao bolji, malo maštovitiji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 24, 2023 Author Share Posted August 24, 2023 ...a što je morao? Kvalifikacije se uveliko igraju, niko temu ne otvara, pa sad ni ovo ne valja. Dakle, post ti je morao biti malo bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 (edited) Recimo da zvuči, "Mlada piletina ili bez starca nema udarca" Edited August 24, 2023 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 24, 2023 Author Share Posted August 24, 2023 Nemam ništa protiv, otvori, ova neka se sakrije, a ja ću napisati da prvi put vidim piletinu u naslovu topika... MSm, ne znam kako ne možeš da se držiš topika na samom početku, nego prvi upis i debeli of. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 9 minutes ago, Dracarys said: Prvi put vidim tačku u naslovu Tačka mora iza godine, pobogu. Bilo u naslovu ili ma gde drugo, ako nema nekog drugog znaka interpunkcije. A nekako mi se čini da Helena nije pitala za mišljenje o tome Ako je za mišljenje o načinu žrebovanja, iskreno meni je to isto kao i kompjuterski žreb, svakako ne vidimo šta se tu dešava, pa hoće li to da izvedu javno ili iza zatvorenih vrata, svejedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 24, 2023 Author Share Posted August 24, 2023 Čudno mi je, ja sam mišljenja da su Amerikanci najpošteniji što se tiče tih stvari, ali sam očekivala od njih spektakl, šou kakav samo oni mogu da naprave, eto .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Izašao žreb... https://www.usopen.org/en_US/scores/draws/2023_MS_draw.pdf Fenomenalan za Novaka, na prvi pogled... Alkaraz: - Nori 4. runda - Zverev/Sinner QF - Medvedev SF Đoković: - Aliasime 4. runda - Tsitsipas/Fric QF - Rune/Ruud SF 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Odlican zreb za Novaka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Da, izbegao je i Zvereva i Medvedeva... Pa i Sinera... Na USO je Novaku jako bitno da "neoštećen" stigne u finale, a Zverev i Meda imaju običaj da i ako izgube od Novaka, da ga lepo umore.... Još ako Rud ponovo izbaci Runea, lol... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Solidan zreb za Fricka - prvo kolo Steva Dzonson, potom Kecman-Varilas, 3R projektovani rival Museti. 4R - Cicinjo, koji ima Raonu u 1r i Jubenksa na putu a znamo sta se desilo na W. Druga nedelja je prioritet, pa sta bude, bilo bi stvarno divno da dogura do QF i Novaka, ali polako. Alcaraz ima Zvekija vec u osmini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Đoković: R1: Muller R2: Zapata Mirales R3: Djere R4: Faa,Cerundolo QF: Fritz, Museti, Kecmanović, Tsitsipas, Eubanks SF: Rune, Fokina, Paul, Tiafoe, Korda, Rud, Shelton 1 minute ago, delgado said: Alcaraz ima Zvekija vec u osmini. Ne, ima Norija u osmini... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Tacno, Nori je projektovan, previd. Siner-Zverev projektovano 1/8, uf uf. Rubljev ne verujem da ce dugo na ovom turniru, prov kolo Rusuvuri koji ga je skoro dobio, drugo kolo Gael. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Kamo sreće da Ðere stigne do 3. kola... Ne verujem ni da će Rune ili Rud do polufinala, a ni Medvedev ako nastavi ovako. U stvari odavno mi nije neki turnir toliko neizvesno izgledao po pitanju projektovanog žreba uopšte. Ženski žreb: https://www.usopen.org/en_US/draws/womens-singles.html?promo=subnav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Ne verujem ni da će Felix doći do četvrte runde.. Iako mu je beton primarna podloga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 27 minutes ago, Pangea said: Da, izbegao je i Zvereva i Medvedeva... Pa i Sinera... Na USO je Novaku jako bitno da "neoštećen" stigne u finale, a Zverev i Meda imaju običaj da i ako izgube od Novaka, da ga lepo umore.... Još ako Rud ponovo izbaci Runea, lol... Vesely je tu negde ,..Samo da loptice ne odskacu visoko i lete na sve strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Željno očekujem Mekov komentar žreba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 1 hour ago, Pangea said: Đoković: QF: Fritz, Museti, Kecmanović, Tsitsipas, Eubanks Optimistično, nema šta Ima li neke prognoze za iduću nedelju? Mislim vremenske imam utisak da su poslednjih godina zaređali neki uragani i poplave nekako u ovo doba, ili makar pljuskovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Izgleda da neče biti tropske vručine, biće jakog vetra povremeno i smenjivaće se kiša i sunce. "There are currently no active storms in the North Atlantic, Caribbean Sea, or Gulf of Mexico" Evo nekih linkova pa koga zanima može uvek da pogleda https://www.myforecast.com/15-day-forecast.php?cwid=24384&metric=true&city_count=&zip_code=&data=1487873556 https://www.accuweather.com/en/us/new-york/10021/september-weather/349727 https://www.accuweather.com/en/hurricane https://forecast.weather.gov/MapClick.php?lat=40.714270000000056&lon=-74.00596999999993 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Samo kada su izbegnuti Medvedev i Siner 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Djokovic na svakom sledecem slemu sve smesniji zreb 😄 Mislim da osvaja ove godine,to mu je objektivno poslednja sansa za USO. I jos jedna godina sa 3 slema, to bi mu bila kruna karijere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 24, 2023 Author Share Posted August 24, 2023 Kod žena, Ribakina-Kostjuk derbi prvog kola. Jel im važi pravilo o vrućini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 2 hours ago, McLeod said: Djokovic na svakom sledecem slemu sve smesniji zreb 😄 Mislim da osvaja ove godine,to mu je objektivno poslednja sansa za USO. I jos jedna godina sa 3 slema, to bi mu bila kruna karijere. I ja mislim da si verovatno u pravu za ovogodisnji USO da mu je poslednja sansa ( narocito zato sto mislim da ce iduce godine da izgine da uzme OI, koliko god nebitne bile jer je tu do sada sem 2008. uvek podbacio ), ali to si pricao i pre 3,4 godine za RG ( ne samo ti )... Da ga sigurno vise nikad nece osvojiti, a on je to uspeo prvo 2021. preko svog najveceg rivala ( koji ga je bas tu najvise tamburao ) a onda i ove godine preko vunderkida kome je upravo sljaka najbolja podloga. Novaku neumitno i sve primetnije otkucava bioloski sat, ali ako se neko beskonacno puta vratio iz statusa otpisanog ili pomerao granice- to je upravo Novak. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 10 minutes ago, Kosjan Willavić said: I ja mislim da si verovatno u pravu za ovogodisnji USO da mu je poslednja sansa ( narocito zato sto mislim da ce iduce godine da izgine da uzme OI, koliko god nebitne bile jer je tu do sada sem 2008. uvek podbacio ), ali to si pricao i pre 3,4 godine za RG ( ne samo ti )... Da ga sigurno vise nikad nece osvojiti, a on je to uspeo prvo 2021. preko svog najveceg rivala ( koji ga je bas tu najvise tamburao ) a onda i ove godine preko vunderkida kome je upravo sljaka najbolja podloga. Novaku neumitno i sve primetnije otkucava bioloski sat, ali ako se neko beskonacno puta vratio iz statusa otpisanog ili pomerao granice- to je upravo Novak. Dva Rolan Garosa je uzeo spletom neverovatno srecnih okolnosti, a istovremeno izgubio ovaj Vimbldon koji je bio "njegov". Na US Openu objektivno ima najvise igraca koji mogu da ga ugroze, pogotovo sad posle ove potrosnje Sinsinatija. Zato je jako vazno sto ima smesan zreb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Karlitosove probleme sa grčevima još i mogu da podvedem pod sretnu okolnost..ali šta je tačno sretno u trijumfu nad Rafom pre dve godine? Ono je bila maestralna partija u polufinalu..(Sila u meni oseća da ćeš pomenuti Cicipasov nastup u finalu ) On ove godine nema od koga da izgubi u Njujorku do finala. Konkurencija je presmešna. Na papiru Alkaraz ima paklen žreb,ali će i on stići tamo..u finale. (ograđujem se od neke eventualne povrede za obojicu..to je faktor kojeg niko ne može da predvidi) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts