Kosjan Willavić Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 13 hours ago, Pero_Cameron said: Dobro je pa u subotu nema utakmica, bar ovih bitnih, pa se mogu potpuno posvetiti svadbi (tudjoj) Meni bas ne odgovara to, zbog jebenog posla gotovo nista nisam video uzivo do sad 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 8 minutes ago, Kosjan Willavić said: Meni bas ne odgovara to, zbog jebenog posla gotovo nista nisam video uzivo do sad 😄 Otkako je pocelo svjetsko samo se ulogujem na poslovni laptop i lagani appear offline na Teamsu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 12 minutes ago, Jurgen said: Zato sto je SP kvalifikacioni turnir za OI. Ako neki kontinent recimo daje jednu reprezentaciju na OI a na SP igraju 4 reprezentacije sa tog kontinenta i sve 4 ispale nakon prve faze , mogu nakon toga u međusobnom sučeljavanju da odrede ko će da bude ta jedna reptezentacija koja će da ide na OI. Koju motivaciju i razlog ima Francuska da igra ponovo ove grupe nakon što je ispala nakon prve faze kad ide sigurno na OI, ili Novi Zeland koji zna da sigurno ne ide na OI. Glupa FIBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 5 minutes ago, Skyglider said: Ako neki kontinent recimo daje jednu reprezentaciju na OI a na SP igraju 4 reprezentacije sa tog kontinenta i sve 4 ispale nakon prve faze , mogu nakon toga u međusobnom sučeljavanju da odrede ko će da bude ta jedna reptezentacija koja će da ide na OI. Koju motivaciju i razlog ima Francuska da igra ponovo ove grupe nakon što je ispala nakon prve faze kad ide sigurno na OI, ili Novi Zeland koji zna da sigurno ne ide na OI. Glupa FIBA. Evo na primer iz Afrike je ispalo svih 5 reprezentacija. Mislis da je bolji sistem da igraju round robin njih 5?! Ovako je postenije i raspored se unapred zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Ne svidja mi se ovaj raspored. Fiba je trebala da 1 dan odmora izmedju dve faze. Evo ekipe koju su juce igrale a ispale u ovo doigravanje su u malom inferiornijem polozaju nego ekipe koje su imale dan odmora. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 16 minutes ago, Jurgen said: Evo na primer iz Afrike je ispalo svih 5 reprezentacija. Mislis da je bolji sistem da igraju round robin njih 5?! Ovako je postenije i raspored se unapred zna. Da, bolji sistem je da igraju round robin njih 5 pa ko bude najbolji taj neka ide na OI. Tako je najpoštenije. Ovo je skroz besmisleno pogotovo za reprezenracije kojima ništa ne znači, da ne pričam o tome kako neko može da se povredi i ugrozi svoju karijeru u potpuno besmislenoj i beznačajnoj utakmici za njegovu reprezentaciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Klinika Saloa protiv apsolutnog favorita i mnogo bolje ekipe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Idiotski potez sudija na mecu NZ-Meksiko. Kiviji su u minusu i igraju presing, igrac Meksika pokusava da baci pas saigracu pri cemu loptu palcem zakaci protivnik i promeni pravac ali sudije dodeljuju loptu ekipi NZ. Naravno Meksikanci se bune, trener trazi celendz da bi sudije gledale situaciju iz najlosijeg moguceg ugla pa potvrdjuju svoju odluku i pride dodeljuju tehnicku klupi Meksika. Ipak Meksiko je na +10 na oko 1:30 do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Litvanija - Grcka 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Spelmana na dijetu i u Partizan, ne znam sta se ceka, ako krene sutra do oktobra ce se dovesti u red 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 (edited) 5 minutes ago, fedor said: Spelmana na dijetu i u Partizan, ne znam sta se ceka, ako krene sutra do oktobra ce se dovesti u red 😄 Kod takvih igraca koji su bas tako propali u crnu rupu i sa 25 godina izgledaju kao da imaju 40, ne verujem da ista pomaze. Bukvalno znamo svi ljude od 40+ koji su se samo rekreativno bavili sportom a spremniji su, zdraviji, bolje izgledaju od njega a 20 godina vise imaju. Muka mi je da ga gledam. Edited August 31, 2023 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 (edited) 26 minutes ago, McLeod said: Kod takvih igraca koji su bas tako propali u crnu rupu i sa 25 godina izgledaju kao da imaju 40, ne verujem da ista pomaze. Bukvalno znamo svi ljude od 40+ koji su se samo rekreativno bavili sportom a spremniji su, zdraviji, bolje izgledaju od njega a 20 godina vise imaju. Muka mi je da ga gledam. Njegov problem je psihicke prirode, kada bi nasao motiv, zar, neku novu strast koja bi ga podigla vratio bi se ocas posla. Problem je sto je tim klincima u americi "liga" jedini cilj i motiv i onda kada odatle ispadnu i ne uspeju da se vrate iz par pokusaja udju u "gubitnik" fazu, pogube se i smuci im se kosarka. Onda odu zbog dobre love u neku tako egzoticnu ligu gde mogu da igraju sa 20 posto mogucnosti i prepuste dopaminskim uzicima, svako nekim svojim, a njegov je ocigledno hrana. Ja sam ubedjen da ga agent odvede u neku evropsku ekipu sa jakom domacom publikom, sa pritiskom i motivom da bi decko esplodirao, jer potencijala ima i te kako, a tek mu je 26. On je i do pre godinu i po dana izgledao poprilicno dobro fizicki. A i Partizan je EL uzeo sa bratom Stevanovicem, glupo je da kvarimo tradiciju da uzimamo titulu sampiona evrope bez "teskasa" u ekipi. Edited August 31, 2023 by fedor Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Pa sam kazes, njegov jedini motiv je NBA, kako bi nasao kompetitivan motiv u EL? Ako je on sebi ovo dozvolio u najboljim godinama, stvarno cisto sumnjam da mu je razlika da li igra kinesku, filipinsku, portorikansku ili evroligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Japanci.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Kinezi pobediše Angolu a Južni Sudan vodi protiv Filipina dvocifrenom razlikog u trećoj. Vreme je i da i mi održimo stopostotni rekord naše grupe sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 3 minutes ago, Darko said: Kinezi pobediše Angolu a Južni Sudan vodi protiv Filipina dvocifrenom razlikog u trećoj. Vreme je i da i mi održimo stopostotni rekord naše grupe sutra. Mogli bi i Portorikanci da ispreskacu Dominikanu, uradili su to i pre 20tak dana, doduse mislim bez KAT-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 20 minutes ago, fedor said: Mogli bi i Portorikanci da ispreskacu Dominikanu, uradili su to i pre 20tak dana, doduse mislim bez KAT-a Moguće je. U svakom slučaju, mislim da njih moramo zveknuti da bi smo bili prvi u grupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 (edited) Sad počinje extramode Ostina Edited September 1, 2023 by Dracarys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Prepali se Ameri🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Realno, Vučević je izvukao prvu četvrtinu, ove statse ni u NBA nije imao. 9 poena i 8 skokova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Vučević lagano i dominantno protiv Amera. Onda uđe penzioner Dubljević i u minuti sve ode dođavola. Boško Radović je debil!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Sta uradi dragi Simonovicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Kakva je igračina Simonović. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Dobismo poluvrijeme protiv Amera!!! Zvezda dobi igrača! Dosta! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts