McLeod Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Baret momcina prava al glavni utisak kad ga gledas je da mozga nema 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Kakva sekvenca Barretta haha, panj bio panj ostao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Frapiran sam koliko biju Letonci. Porzingis koliko bi im doneo košarkaški toliko bi im oduzeo na čvrstini. Gražulis sasvim solidan seoski centar a zna pomalo i da igra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 1 minute ago, Chaos Is Me said: Gražulis sasvim solidan seoski centar a zna pomalo i da igra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Lagana 100tka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Ubiše ih na kraju Kanađani iako su Letonci dali 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Ne mogu da gledam tekmu u kojoj talijani bilo kome ovako sipaju trojke...velika je to trauma, strah još veći.Spisu na krilu, van balansa, pada u aut i baca loptu preko bloka na isteku napada u pravcu u kojem se najverovatnije nalazi obruč...i boc.A to je samo jedna od 17 ubačenih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Kanađani su danas jasno stavili do znanja da se medalje neće dijeliti bez njih. Strah me na šta će to da liči kad se Šajo napali i zapne iz sve snage protiv Amerikanaca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Vitez Šajo protiv Ostoje Rečnog... uf, jedva čekam. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Just now, Stiletto said: Ostoje Svetogrdje!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Kanadjani su mi najranjiviji od top ekipa, Letonci su se bas dobro spremili ali nemaju kvalitet ni sirinu. Ali Nemacka i Australija...druga prica. U svakom slucaju taj deo kostura je klanica. Mi tesko da bismo imali sanse tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 (edited) Ali blizanci Litvanci i Letonci biju previse i za rukometne standarde. Odmah me flesbek vrati na 1/2 EP 2015 kako su nas Litvanci isprebijali. Ko god im udje mlako, odrobijace ga od batina. Edited August 29, 2023 by Admiral 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Fali još Pičkauskas.Imaju tenisera Guzauskas.Jako neozbiljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 (edited) 18 minutes ago, Admiral said: Odmah me flesbek vrati na 1/2 EP 2015 kako su nas Litvanci isprebijali. Poraz koji me boli vise i od Italije x2, Turske i Argentine. Edited August 29, 2023 by Pero_Cameron Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 1 hour ago, Beonegro said: Strah me na šta će to da liči kad se Šajo napali i zapne iz sve snage protiv Amerikanaca. Never fear, Austin Reaves is here! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Jesu li samo mene smorile ove fore sa Rivsom? 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Ko kaze da se salimo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Tim gore 😅 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Svaka čast kako ste smorili Marvina, kog čak ni ja nisam ubila u pojam 😂 Spoiler 🖤 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 @delgado sutra nam Austin igra u 10:40, nemoj da zajebes pa prespavas ili nedajmiboze propustis utakmicu zbog posla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 Jesu li samo mene smorile ove fore sa Rivsom?Nisu to fore...to je odbrambeni mehanizam u nemogućstvu iznalaženja racionalnog pojašnjenja kako se to dečkonja sa frejmom predsednika skautske organizacije igra košarke medj pipačima semafora i zverkama u majicu na bratele. Nema kreativnost aka Jason Williams, ne može nikog uneti pod koš kao Luka, nema ni eksplozivnost Larkina ali ima sa 24 godine 16.9ppg, 4,6 asista i 4,4 skoka u plejofu a ne troše ga mangupi jer ne mogu so na rep da mu stave.Role model za svu talentovanu neatletičnu mladjariju ovog sporta.Paralela: gledao sam Tokumba uživo...na zagrevanju cela hala zeva u njegove nadrukane sajle i homokinetičke zglobove... ali on mi je kao trubači...interesantan 15-20 minuta. Teško da će u zadnjoj četvrtini izvesti nešto što već nije izveo.A Ostina bi gledo vazda ko filmski maraton. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 29, 2023 Share Posted August 29, 2023 1 hour ago, Wingwalker said: gledao sam Tokumba uživo...na zagrevanju cela hala zeva u njegove nadrukane sajle i homokinetičke zglobove... Adetokumpov triceps ima triceps koji ima triceps. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 5 hours ago, alpaka Bereta Sida said: @delgado sutra nam Austin igra u 10:40, nemoj da zajebes pa prespavas ili nedajmiboze propustis utakmicu zbog posla Mozda uspem, ali tad sam u najjacem snu. Jes da mi krece za par sati i vikend i sve, i da cu popiti odmah par piva od 6 ujutru, ne obecavam, ali cu svakako ispratiti naknadno svaki detalj koji odigra i bicu spreman za narednu fazu/vaznije utakmice. Ostin ce svojim plesom da zaseni i Haka-Zelandjane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 A sta reci, Kone pre dva dana jauce, iznesu ga, a danas igra, pa kakva je ta africka medicina? Gruzijci kolektivno mrze Bitadzea, covek najborbeniji u timu, gine na obe strane terena, uglavnom igraju protiv skracenih protivnika i niko mu ne da loptu! Covek jos uvek na celom prvenstvu ima 100% za dva, ali i to sto je sutnuo je uglavnom bilo nakon ofanzivnog skoka. Jeza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts