Jump to content

LIVE - Ostale reprezentacije

Recommended Posts

2 minutes ago, uini said:

ma nema veze sa zivotom to sto mcleod pise, mrzi me da tipkam

kinezi su igrali dobar napad u smislu gradjenja pozicija, cak i izbora suteva

izgubili su jer ne mogu da odbrane nista. em su smesnog skilla (nisu ni JS puno bolji), em su fizicki jako inferiorni.

Resavanje bazicnog presinga i 1-3-1 zone nema veze sa skilom, odbranom niti time da su fizicki inferiorni.

Plus nijedan od razloga koje si naveo nije tacan.

Nisu dali 30 poena u drugom poluvremenu.

Nije tacno da su fizicki jako inferiorni. Zapravo su im najbolji igraci visoki, a oni to uopste, ali uopste nisu iskoristili ovde.

Takodje nije tacno da su smesnog skila u poredjenju sa Sudancima, Anderson je individualno ubedljivo najbolji igrac u ove dve ekipe, to se nije videlo.

A i da je tacno da su igrali dobar napad u tom smislu, to sto ne mogu da odbrane nista takodje ide na dusu treneru.

Novozelandjani se bas kockaju.

1 minute ago, Beonegro said:

Vidim sad za Rondaea na wiki kae practicing Muslim, nači vjerovatno post u sred sezone i slične gluposti zbog kojih ne igra vrhunsku košarku

Ma ja cu morati 1 come to RS bro na drust.mrezama...ti kako ti savest nalaze 

• Ha-ha 3

25 minutes ago, Beonegro said:

Vidim sad za Rondaea na wiki kae practicing Muslim, nači vjerovatno post u sred sezone i slične gluposti zbog kojih ne igra vrhunsku košarku

Nije mi bilo tesko da ga istrazim, u pravu si, posti "u fulu" ...uzmite ga ipak vi. Necemo se svadjati na neutralnim temama pobogu!

13 minutes ago, leki bg said:

Nije mi bilo tesko da ga istrazim, u pravu si, posti "u fulu" ...uzmite ga ipak vi. Necemo se svadjati na neutralnim temama pobogu!

Objasnio bi mu muftija Jusufspahić da piše u Kuranu da ne mora da se posti kad igraš za Partizan 😁

Žena mu nije zamotana, ne bi trebalo da je neki kreten.

Edited by Beonegro
  • Ha-ha 1

52 minutes ago, Beonegro said:

ali ima mooda, halal mu vjera (pun intended 😄 )

Ramazanski post je jednom godisnje i nema vise postova, narocito ne ovih po 40 dana.

zb763JU.gif

4 hours ago, Beonegro said:

Collet je uspio da nekako zadovolji egoe većine njihovih glavnih igrača, u tome je fora. Žoc da dođe da se dere na njih vjerovatno bi tri četvrtine otkazalo, ili još gore, ne bi otkazali, nego bi spletkarili i sabotirali ga.

EDIT: plus što savez hoće Francuza za selektora, ako je ikako moguće

Meni su Francuzi u top 3 favorita na svakom takmicenju u poslednjih 10ak godina, a osvojili samo jedno zlato za to vreme, tankosava s obzirom koliko dobrih igraca je tu bilo

Ovo isadanje od Letonije bez Zingisa je bas blamaza

• Like 1

Ako Luka odvede ovakvu Sloveniju do polufinala protiv nikad jace konkurencije, to bi bilo najvece kerisanje u istoriji reprezentativne košarke.  

On pored sebe bukvalno nema dva upotrebljiva igraca. Moze da se osloni samo na Tobeya, dok su Prepelic, Dragic i Blazic nakon povreda polu-upotrebljivi. Ostali nisu ni za komentarisanje.

Svaki napad koji ne prodje kroz njegove ruke se zavrsava izgubljenom loptom ili nekom smehotresnom improvizacijom.

Edited by MrTripleDouble
  • Like 1

Hoho, Papapetru pokusava da zida Ostina, ovaj mu izbija cisto loptu i potom kuca u kontri.

Frustrirani pacenik od komentatora sve vreme pljuje po Amerikancima, pominje kako vecina njih ne zna gde se nalazi ni sa kim igra, a ovde je mukica videla faul ..  :ajme:

3 hours ago, alpaka Bereta Sida said:

On je u NBA bio ozbiljan zadnji vezni. Kad i kako se transformisao u dobrog ofanzivca jos uvijek mi nije jasno.

Da se nadovezem, secam se da je vazio za igraca sa najgorom mehanikom izbacaja u ligi, a sada ovo deluje smooth. Otisao iz NBA i radio na svojoj igri, gospodin.