Marvin Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Imho nije, bar ne taj samoglasnik u umesto e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Ispravnije je od našeg e. Mislim, nije ni bitno, kako god, ne može ispravno na srpskom da se izgovori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 2 minutes ago, Eddard said: Povredio se prekjuče, skočni zglob. Nije ozbiljno, ali propušta ovaj meč. Btw. Šruda je ispravnije od Šreder. Dosta neispravno je i jedno i drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Just now, Eddard said: Ispravnije je našeg e. To ti kažem, nećemo se složiti 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 11 minutes ago, McLeod said: Ovo su uz Kanadu i Ameriku najozbiljniji kandidati za medalje. imam utisak da sa australijancima može da se igra, njemci su beton, plus borbenii disciplinovani k'o u vreme rumenigea 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 (edited) 2 minutes ago, uini said: imam utisak da sa australijancima može da se igra, njemci su beton, plus borbenii disciplinovani k'o u vreme rumenigea Moze da se igra i sa jednima i sa drugima, ali jaki su kao crna zemlja. Da smo kompletni ne znam da li bismo bili veliki favoriti. Plus Nemcima ne igra ovde Franc, koji im je najbolji igrac. Ne oseca se. Najsira ekipa na prvenstvu uz Amere. Edited August 27, 2023 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Gidi plej od 2.03 sa nezgrapnim prenosom lopte i bacanjem cigli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 1 minute ago, drgnk said: Gidi plej od 2.03 sa nezgrapnim prenosom lopte i bacanjem cigli. Mekan je kao svila. Nemci igraju opasnu odbranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 "jako i nikome". Gde li sam to već čuo? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 90+ poena za poluvreme, reklo bi se igraju i jedni i drugi run and gun, a zapravo se igra smisleno i odlicno u odbrani, ali kvalitet je ogroman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Šruda i Milsača sile za fiba košarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Na drugom terenu, gaze Dominikanci Italijane. +10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Dominikanski selektor izgleda kao da voli da kombinuje rum i koks. 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Dominikana preokrenula, plus 12 sredinom treće (a počeli sa minus 12) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 još švabe bez franca wagnera, economy peje. pročitao sam negde pre prvenstva da su se schroder i kleber pomirili, ipak, nema ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Kako je Tauns lenj igrač u napadu, to je neverovatno. Da hoće da igra ispod, dao bi ovima 25 sa 70% šuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Tauns je bruka, da igra kako treba bilo bi sve reseno vec sad. Ali ova Italija... da ih mi nismo proslavili, bukvalno ekipa u rangu Crne Gore. Odron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Bonga je zanimljiv igrač, govorio sam to i prošle godine. Ogroman je za svoju poziciju, a razume igru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 vi kao da nikada niste gledali townsa; on je na ulasku u ligu samo šutirao nešto bliže košu ali ni tada nije imao nikakvu igru pod samim košem a ovako identično igra već 3-4 sezone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Znam kako on igra, ali je jedno kad tako igras kad su ti protivnici svi 205+, a ovde igra protiv za dve glave nizih igraca, a on igra isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 1 minute ago, McLeod said: Znam kako on igra, ali je jedno kad tako igras kad su ti protivnici svi 205+, a ovde igra protiv za dve glave nizih igraca, a on igra isto. da ima nekog opasnog pleja, igrao bi verovatno bliže, jer, treba i znati kada dati loptu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Moćna Dominikana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 1 minute ago, uini said: da ima nekog opasnog pleja, igrao bi verovatno bliže, jer, treba i znati kada dati loptu Nije da su mu toliko losi bekovi, nisu NBA nivo, ali sasvim solidni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 1 minute ago, Sector said: Moćna Dominikana. Prangija mode. Zajebani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Šteta što Bahami ne igraju na ovom SP, pomrsili bi mnogima račune 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts