Miki8 Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Guduric mi se smucio od proslog EP, ne mogu da ga podnesem.
nnn Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Just now, Barkley#34 said: Ja vam se divim kako uspevate ozbiljno da analizirate sve nakon prvih 4-5 minuta u ovoj utakmici. Čak i da smo odigrali perfektan meč ništa to ne bi značilo. Jbš ovakav sistem takmičenja. Nemoj zezati, najbolje da se ne komentariše ovo što nažalost gledamo Pritom, ne radi se ovde o igračima kojima je ovakav protivnik ispod časti, ovde maltene niko osim Bogdana i Jovića nije ni dokazan na reprezentativnom nivou 1
Casaubon Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Guduric i Bogdanovic deluju kao da su talenat ostavili pred vratima hale. Ovo ako udje u neki egal, ne bih nam bio u kozi.
Chaos Is Me Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Gudurić najgori, Bogdan mnogo loš. A imamo one koji ni protiv ovakvih protivnika ne mogu da dominiraju sve i da hoće.
Miki8 Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Portorikanci imaju sve same otvorene suteve za tri poena, razvlace nas bez ikakvog otpora.
Casaubon Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Ne mogu nigde da nadjem dobar boxscore - iz nekog razloga na zvanicnoj prezentaciji mec jos nije poceo. Moze li neko da izvuce koliko su nas nadskakali?
Chaos Is Me Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Marinković je izrazito limitiran igrač, kao terasa.
Ludi za Poli Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 2 minutes ago, Casaubon said: Ne mogu nigde da nadjem dobar boxscore - iz nekog razloga na zvanicnoj prezentaciji mec jos nije poceo. Moze li neko da izvuce koliko su nas nadskakali? Otvori utakmicu na browseru i sacekaj malo pa ce se ucitati boxscore. 1
Lineker Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 2 minutes ago, Casaubon said: Ne mogu nigde da nadjem dobar boxscore - iz nekog razloga na zvanicnoj prezentaciji mec jos nije poceo. Moze li neko da izvuce koliko su nas nadskakali? https://ibb.co/nQyMFf4
nnn Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 šta je ovo šta mi igramo u odbrani -- da se svi nabiju u reket, pa se onda kao nešto očajnički kasni i skače na šut protivnika? bogdan i marinković ne postoje u odbrani nemamo jednog igrača koji je u stanju u kost da odigra trenutno, korisniji bi bio davidovac na pet od milutinova u ovim minutima jović i milutinov pri kontaktu airball-ovi
Eddard Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Gubimo od Portorika 20 razlike za 15 minuta.Let that sink. 1
Issey Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 Užas... dobro da se ovo desilo sad, da se ne nadam kad dođu jači...
Неле Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 (edited) Uveli nas u pozicionu kosarku, smirili ritam i odma nas stigli. 😁 Bas nam je ova druga bekovska postava bedna. Edited August 28, 2023 by Nele
nnn Posted August 28, 2023 Posted August 28, 2023 3 minutes ago, Casaubon said: Ne mogu nigde da nadjem dobar boxscore - iz nekog razloga na zvanicnoj prezentaciji mec jos nije poceo. Moze li neko da izvuce koliko su nas nadskakali? zbirna statistika ništa ne znači, jer smo ih prvo poluvreme nabili 30 razlike treba gledati samo statistiku drugog poluvremena, to bi bilo epski za videti
Recommended Posts