McLeod Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Just now, Barkley#34 said: Nije toliko ni do građenja koliko se lopta par puta baš bezveze odbila. U celini uzevši isti broj skokova u napadu što je super na ovaj broj njihovih promašaja. Jeste par puta, ali tu me Dobric dovodi do ludila, to se desava gotovo iskljucivo kad je on na parketu, ako ga gledate, samo se on okrece ne zna gde da stane, da li da gradi ili da skace i sve puca na njemu. Ali dobro, kako sam ocekivao da ce igrati na prvenstvu i koliko ce biti upotrebljiv, ovo je ludnica sta nam je decko dao, da ne bude da cepidlacim i kritikujem ga preterano.
Miki28 Teoljub Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Ajmooo momci, samo hrabro i pametno u ovih 20 minuta i bice to dobro
McLeod Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Ovo je poslednje sto smemo da dopustimo, brzu trojku.
realno *w Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Joviću nemoj ispod obruča na Jonasa jbt 1
L' Imperatore Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Dva faula u jednom napadu na malom Nikoli. Naravno, ništa 1
McLeod Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Odlicno sto su Jovici razbili ovu koncepciju odbrane. Ajde i mi da odbranimo nesto 1
Miki28 Teoljub Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Just now, realno *w said: Bacanja? Ne zajebavajte se Rijesili su da ih vrate.
McLeod Posted September 5, 2023 Posted September 5, 2023 Bravo Bogdane ulaz i na njega mozes samo hrabro!
Recommended Posts