Jump to content

UEFA Champions League 2023/24


Don Juan

Recommended Posts

@alpaka Bereta Sida ne znam dal ce dostici visine Zidana, svakako ima sve sto je potrebno za to ali kada ih uporedim sa 20 godina, Jude igra mnogo zrelije u odnosu na Zizua. 

 

Jesu velika ocekivanja od Jude ali stvarno mislim da ce biti jedan od najboljih veznjaka ikada i bez dileme najbolji Englez svih vremena kada zavrsi karijeru. 

Link to comment
Share on other sites

Po meni Onana nije kriv za jedan od Zyechovih golova. Mogao je bolje reagirati, to stoji, al da je kriv, nije. Lopta je prošla kroz zid i vidio ju je prekasno.
Onaj drugi di se bacio i sam sebi šakom zabio gol je 100% njegov gol. To još nisam vidio. Da imaš loptu na prsima, i umjesto da samo legnaš i zagrliš je, ti ju udariš šakom sebi u gol. Horor.

8 hours ago, alpaka Bereta Sida said:

 

 

@Miki28 Teoljub Po karijeri, tj. trofejima u Realu, i klupskom trofejima općenito- hoće. Što se tiče reprezentacije- naravno da neće. Što se tiče individualnih nagrada- neće mu doći blizu.
Ovo da je sa 20 godina bolji od Zidanea, naravno da je. Pa nitko od nas nije znao za Zidanea do njegove 23. ili 24. godine. Možda će netko reći kao ja sam ga pratio i znao za njega još od 1992. Ali 99% nas ga je primjetilo 1995/1996 kad je s Bordeauxom igrao Kup UEFA. Nakon toga ide EURO u Engleskoj, prelazi u Juve i postaje zvijezda. 

Edited by Bugl Khan
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...