BojanaCZV Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 On 12/9/2021 at 12:08 AM, alcesta said: Ali ovi astronomski skupi satovi na kojima ni ne vidiš koliko je sati Podrazumeva se da kad nosis ovakav sat, uvek znas koliko je sati 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 13, 2022 Author Share Posted January 13, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 Komentari ispod Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Nisam nešto posebno obraćala pažnju na outfit, dosad je Džonsonov bio najgori ali ovo što nosi Hačanov je baš očajno, izgleda kao da je pokupio nešto raspareno zbrda-zdola, pa još ovaj rajsferšlus ili šta je već Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Bas, sorc mu je ok, ali ovo gore kao da mu je neko prepravljao majcu pa ubacio rajsfersus da mu lakse ide preko glave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 21, 2022 Author Share Posted January 21, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Stvarno mi nije jasna ova kombinacija boja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Ako mislis na ovo crveno i crveno a dve crvene nemaju veze - to je sada moda ovde, moze tako i tri - cetiri crvene boje koje veze nemaju jedna sa drugom , a neobicno je sto se oko navikne bar moje se naviklo, posle pocetnog soka, sad mi je cak simpaticno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Nije samo do kolorita koji je vanvremenski apsurdan. Stilski je top više na neku water-sports stranu a minić sa karnerima bi više pasovao onim cirkuskim mečkicama. Pola teniserki su kratke, jakih butina i zadnje lože, i samo im treba to naglašavanje kukova za keglasti first impression dok čekaju servu u stavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 22, 2022 Share Posted January 22, 2022 49 minutes ago, ciao said: Ako mislis na ovo crveno i crveno a dve crvene nemaju veze - to je sada moda ovde, moze tako i tri - cetiri crvene boje koje veze nemaju jedna sa drugom , a neobicno je sto se oko navikne bar moje se naviklo, posle pocetnog soka, sad mi je cak simpaticno Za modu ne znam, ali ide mi na živce baš. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 (edited) Sviđa mi se Felixova oprema i baš mu dobro stoji dok mi se Medina nimalo ne sviđa, da ne znam da je Lacoste u pitanju nikad ne bih pogodio. Edit: nije oprema nego outfit 😄 Edited January 26, 2022 by kriv i dužan Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 (edited) Ova Feliksova kombinacija boja je mnogo bolja nego ono što nosi Cicipas. Ovo Medino nije nešto ali zato mu je gornji deo trenerke fenomenalan, baš mi se dopao na nekom presu. Edited January 26, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Samo za w https://www.nike.com/t/rafa-winner-mens-tennis-t-shirt-M419V8/DQ9153-010 prosle godine se sekirala sta ce biti sa Nikeovm 21 majicom... mirno spavaj, na kraju ipak je rasprodase. 😇 Malo ove "sljakaste cifre" bodu oci ali greota da se baci 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Dopada mi se Cicipasova kombinacija koju nosi u Roterdamu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Meni haljina od Sasnovic u San Peterburgu koju je danas nosila, ne mogu da nadjem sliku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 @Milica jel ova haljina ? petko ima skroz crnu sa sarenim gacama . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Jeste, bas ta 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Ovo nosi i Sakari, malo prešareno za moj ukus, bolje deluje izdaleka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Da sam je videla prvo na Sakari ne bi mi se svidela sigurno Meni se bas svidja ovaj sareni deo haljine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 16, 2022 Author Share Posted February 16, 2022 kad vec pominjemo cudna pravila oko teniskog outfita da stavim neke slicice iz proslih dana s Wimbldona kad jos uvek nije bio totalno beo: a onda je poceo da im smeta pink bra koji noci Venus, narandzasti djonovi Federera, Serenine crvene gace, i slicne netradicionalne stvarcice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Poslednje 2 slike Federer je sa djonovima prekoracio dozvoljnu povrsinu koja nije bela i morao je da ih promeni u narednom mecu (a jedne od najboljih patika ikad), a Serena nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 16, 2022 Author Share Posted February 16, 2022 Serena je nosila te "gace" 2010-te, a Fed ove patike 2013-te. Venus je imala svoj problem 2017-te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 I koliko meceva je nosila ove gace? Ja mislim da je vise od jednog... Ali W preteruje, pre je bilo pretezno belo, ali je ipak bilo boja, a sad maksimalno znak moze da bude u nekoj boji Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 16, 2022 Author Share Posted February 16, 2022 naravno da preteruju i isteruju neke gluposti. a pozivaju se toboze na tradiciju (koje, kao sto vidimo, bas i nije bilo u ovoj verziji). Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 16, 2022 Share Posted February 16, 2022 Mene živo zanima kako su obrazložili Serenin problem zvanično, jesu li joj izmerili kvadraturu gaća ili nekom drugom metodom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts