Jump to content

"Outfit", oprema, moda i sve ostalo sto ima veze s estetikom :D

Recommended Posts

Posted
On 12/9/2021 at 12:08 AM, alcesta said:

Ali ovi astronomski skupi satovi na kojima ni ne vidiš koliko je sati :ajme:

Podrazumeva se da kad nosis ovakav sat, uvek znas koliko je sati 😁

Posted

Nisam nešto posebno obraćala pažnju na outfit, dosad je Džonsonov bio najgori :classic_biggrin: ali ovo što nosi Hačanov je baš očajno, izgleda kao da je pokupio nešto raspareno zbrda-zdola, pa još ovaj rajsferšlus ili šta je već :smiley5:

Posted

Ako mislis na ovo crveno i crveno a dve crvene nemaju veze - to je sada moda ovde, moze tako i tri - cetiri crvene boje koje veze nemaju jedna sa drugom , a neobicno je sto se oko navikne bar moje se naviklo, posle pocetnog soka, sad mi je cak simpaticno

Posted
FJo3H7vX0Awbcz5?format=jpg&name=900x900

Nije samo do kolorita koji je vanvremenski apsurdan. Stilski je top više na neku water-sports stranu a minić sa karnerima bi više pasovao onim cirkuskim mečkicama. Pola teniserki su kratke, jakih butina i zadnje lože, i samo im treba to naglašavanje kukova za keglasti first impression dok čekaju servu u stavu.
Posted
49 minutes ago, ciao said:

Ako mislis na ovo crveno i crveno a dve crvene nemaju veze - to je sada moda ovde, moze tako i tri - cetiri crvene boje koje veze nemaju jedna sa drugom , a neobicno je sto se oko navikne bar moje se naviklo, posle pocetnog soka, sad mi je cak simpaticno

Za modu ne znam, ali ide mi na živce baš.

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Sviđa mi se Felixova oprema i baš mu dobro stoji dok mi se Medina nimalo ne sviđa, da ne znam da je Lacoste u pitanju nikad ne bih pogodio.

Edit: nije oprema nego outfit 😄

Edited by kriv i dužan
Posted (edited)

Ova Feliksova kombinacija boja je mnogo bolja nego ono što nosi Cicipas.

Ovo Medino nije nešto ali zato mu je gornji deo trenerke fenomenalan, baš mi se dopao na nekom presu.

Edited by alcesta
  • 2 weeks later...
Posted

kad vec pominjemo cudna pravila oko teniskog outfita da stavim neke slicice iz proslih dana s Wimbldona kad jos uvek nije bio totalno beo:

images?q=tbn:ANd9GcQl_sI4Sr0Kh8TnxmSpuRU

wimbledon-2001-goran-ivanisevic-schreibt

previews_0012_custom_1542881220.4747.jpgstefan-edberg-shows-off-the-mens-singles

images?q=tbn:ANd9GcSF_dDGYlXgSMvQ7WOY3Af

cashlendl_trans_NvBQzQNjv4BqdfhOCyCv4tVM

ivan-lendl-and-john-mcenroe-1983-wimbled

gettyimages-604583055.jpg

becker-stich-1200.jpg

eyJpbnB1dCI6eyJzb3VyY2VzIjpbImh0dHBzOlwv

mcenroematchball-DW-Sport-Wimbledon-jpg.

717e0c06a06d0c099917a08a98ef356d.jpg

borg-mcenroe-1980-696x470.jpg

hqdefault.jpg

images?q=tbn:ANd9GcRQzWVTYINugycDZmt0u6B

images?q=tbn:ANd9GcQ61mx0QhCgOYo_L7800UV

hqdefault.jpg

gabriela-sabatini-spielen-conchita-marti

a onda je poceo da im smeta pink bra koji noci Venus, narandzasti djonovi Federera, Serenine crvene gace, i slicne netradicionalne stvarcice... :classic_dry:

afp_afp_q78qk_92119879.jpg?w=1000&h=600&

51caf9696bb3f7df38000010?width=1000&form

article-1288649-0A25D189000005DC-685_306

Posted

Poslednje 2 slike :furious:

Federer je sa djonovima prekoracio dozvoljnu povrsinu koja nije bela i morao je da ih promeni u narednom mecu (a jedne od najboljih patika ikad), a Serena nije :classic_angry:

Posted

I koliko meceva je nosila ove gace?

Ja mislim da je vise od jednog...

Ali W preteruje, pre je bilo pretezno belo, ali je ipak bilo boja, a sad maksimalno znak moze da bude u nekoj boji :classic_rolleyes:

Posted

naravno da preteruju i isteruju neke gluposti. a pozivaju se toboze na tradiciju (koje, kao sto vidimo, bas i nije bilo u ovoj verziji).