Jump to content

"Outfit", oprema, moda i sve ostalo sto ima veze s estetikom :D

Recommended Posts

Posted

kako su mi smesne/ruzne ove bermude koje nosi Kecmanovic (kao i sinoc Alcaraz) - previse dugacke i nekako vise.

A fina mi ova narandzasta/rozicasta suknjica koju nosi Sabalenka (dali joj nesto u cemu nece izgledati kao slon vec i pomalo zenstvveno). I ona svetlo plava koju je nosila Olga juce (i Svitolina danas). :thumbsup:

Posted

koliko bolje stoji ova Adidasova oprema Mmoh-u nego Saschi Zverevu (identicnu nose). Zverev beo ko sir, pa jos krakat, pa mu sve ono visi (a mozda i uzeo broj veci majice nego sto bi trebalo), a Mmoh taman ima boju koze koja se lepo slaze s ovom majice.

2991899-61393708-2560-1440.jpg

Posted

Mishina kombinacija od sinoc mi se veoma dopala,prava mladalacka. Druga je stvar sto njemu ne stoji najbolje..tacno,shorc mu deluje predugacak,ali mislim da je vise do njegove konstitucije i gradje..ili ima prekratke noge ili shorc daje takav (lazni) utisak..?

Posted
41 minutes ago, Crni Bombarder said:

Mishina kombinacija od sinoc mi se veoma dopala,prava mladalacka. Druga je stvar sto njemu ne stoji najbolje..tacno,shorc mu deluje predugacak,ali mislim da je vise do njegove konstitucije i gradje..ili ima prekratke noge ili shorc daje takav (lazni) utisak..?

Isti utisak je ostavljao Alcaraz u identicnoj opremi.

Na Tiafo-u to nije izgledalo bas tako.

Musetti je imao istu majicu ali mu je sorc bio lila (i nesto kraci) pa je bolje izgledalo (u smislu da ne visi).

ExaLFDhVoAEAaLM?format=jpg&name=large

• Like 1
Posted (edited)

Jel bese onomad neko trazio makaze tokom meca da skrati šiške? 

Ja sam sinoc ocekivala da ih Kecmanovic zatrazi i da od bermuda napravi sorc posto je bilo toliko vruce i vlazno mislim da bi mu bas prijalo:lol_2:

Edited by Milica
  • Ha-ha 1
Posted

Andy Murray, uzeo makaze iz svoje torbe, nesesera tačnije i skratio pramen koji ga je nervirao:classic_biggrin:

A Grigoru rasparili plavu omladinsku kombinaciju i dali mu Rublevov šorts. :smiley26:

• Ha-ha 1
Posted (edited)

hajde da stavim ovde jer ima veze s estetikom:

Exb4DB_WEAA4VJk?format=jpg&name=medium

kakve tetovaze!

Exbxm7UWQAUXzMm?format=jpg&name=medium

ova je od nekad ranije, gde ih jos uvek nema toliko:

b_20200831_USO_P5S_5369.jpg

Edited by wwww
Posted (edited)

Nisam na brzaka nasla bolje slicice, a bas me zanimalo da vidim sta su sve te tetovaze (citava hrpa svega i svacega).

Lici na mapu zakopanog blaga na Divljem Zapadu :lol_2:

Edited by wwww
  • Like 1
Posted
18 hours ago, Boxy said:

Medvedev nosi i lacoste patike, on je nosio nike cini mi se

Evo ovde postavila wwww promo spotic ^

Inace se ne mogu setiti da li je nekad neki profi igrac/ica nosio/la lacoste patike? :smiley33: