odupri se ludilu Posted January 22 Share Posted January 22 @Son_of_a_gunjoš bih samo dodao da Smajli dolazi na svoje. Baš izgleda da smo naoštrili plajvajze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted January 22 Share Posted January 22 Izgleda da mi je baš trebalo da se isplačem. I ponosan sam na to kako smo se kao klub oprostili od Miloja. 11 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted January 22 Share Posted January 22 Da neko i nije znao ko je bio Miloje, dovoljno je bilo samo videti ona prva dva reda u publici kao i Novicu sa druge strane 💔 Srećan sam što navijam za taj klub. 8 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 23 Share Posted January 23 6 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted January 23 Share Posted January 23 https://www.instagram.com/reel/C2apRJytyXG/?igsh=Z2wxaGU4b2R6OHBn Kakav ludak 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 23 Share Posted January 23 Imamo samo jednog igrača u prvih 25 po indeksu u ABA ligi. Pogađate ko je u pitanju? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 23 Share Posted January 23 Trifa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 23 Share Posted January 23 12 minutes ago, Shonewizard said: Imamo samo jednog igrača u prvih 25 po indeksu u ABA ligi. Pogađate ko je u pitanju? 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted January 23 Share Posted January 23 16 minutes ago, Shonewizard said: Imamo samo jednog igrača u prvih 25 po indeksu u ABA ligi. Pogađate ko je u pitanju? 😁 Tristan 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 23 Share Posted January 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 23 Share Posted January 23 36 minutes ago, Aman 2 said: https://www.instagram.com/reel/C2apRJytyXG/?igsh=Z2wxaGU4b2R6OHBn Kakav ludak 😄 Napisao sam jednom da on zbog svog šou programa može i sebe da povredi. Sreća pa se sad ne baca bespotrebno po parketu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted January 23 Share Posted January 23 Andjusic i Tristan su sigurno van 12 u el, treći koji će ispasti msm da ce biti Balsa, ukoliko Frenk uspe podići formu...Na strani Jare msm da treba biti treći koji je van 12, al kući njegova energija je bitna.Послато са SM-A135F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted January 23 Share Posted January 23 Protok lopte sa kaminskim je dosta bolji.. i covek stvarno vidi odlicno na terenu… al zato odbrana 🤦🏻♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted January 23 Share Posted January 23 25 minutes ago, ScepanScekicSto said: Protok lopte sa kaminskim je dosta bolji.. i covek stvarno vidi odlicno na terenu… al zato odbrana 🤦🏻♂️ Ne samo protok lopte, ono sto Frank zna ispod kosa da izvuce ili kako ume da se zagradi, Balsa i Bruno nece nauciti ni za 10 godina. Ali, istina je da smo cesto izgledali smesno u odbrani cak i protiv Mege sa njim na terenu. Mada, ima tu i do pomoci ostalih igraca, koja ce mozda biti bolja u ozbiljnijoj utakmici sa ozbiljnim protivnikom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted January 23 Share Posted January 23 Vrlo je moguće da je Frenk radio individualno zadnje 2 nedelje tipa, on je do povrede rebra i bio solidan, gde odbrana nije bila tako očajna, dok napad je bio ok. Posle povrede ovo je horor, odmah se to videlo protiv Valensije...Da li pik braniti u dropu, ali taj bek koji je uz njega mora rovokopariti kao Wokap ili Grent, sem Jaramaza niko ne može tako probijati blokove I ulaziti u dres, Aleksa je više za pritisak po celom terenu, dok Pj nema tako nisko težište...Послато са SM-A135F помоћу Тапатока 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted January 23 Share Posted January 23 Ima li neko slucajno kod za kupovinu karata za Virtus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 23 Share Posted January 23 Da naturalizujemo nekog od stranaca za Kup? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 23 Share Posted January 23 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 23 Share Posted January 23 1 hour ago, Kronostime said: Da naturalizujemo nekog od stranaca za Kup? Vise mi se svidela ona kamerunska nosnja sto je kacio @Son_of_a_gun pred jucerasnji mec. 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 23 Share Posted January 23 22 hours ago, crni_bombarder said: Ponitka na oba kraja parketa mora igrati od lopte, niti on u napadu može biti primarni ili sekundarni plej, niti u odbrani da juri bekove, al zato na klasicna krila ili 3/4 igrace može biti vrlo koristan, plus odlično čita igru i dobro rotira. To je igrac koji za 20 min može izbunariti 7 8p, al pre svega skok s njim je odličan. Jedna od stvari gde najiskrenije ne razumem Željka. Da, ložio sam se i ja na početku sezone na neku sekundarnu kreaciju, ali ispade da je ona tekma sa Turk Telekomom pokazala sve za 15 minuta. Bukvalno smo ih jednom iznenadili sa time da on prevede i organizuje, sledeći napad ga uzima bek, spušta se u stav, 2 puta ne prelazimo pola. On je čovek koji neće propustiti otvoreni pas, ali nema tu govora o nekoj organizaciji. Gotovo 8 od 10 malo komplikovanijih pasova, da li zbog pritiska, da li zbog ugla, etc, se završi izgubljenom loptom. A onda malo vidimo njega u pravoj ulozi: igranje iz 2. ili trećeg plana. base line, spot up, prikradanje na of. skok, sve kako treba. Juče uglavnom igrao tako, imao 19 indeks za 16 minuta. Jedini put kad je krenuo neki pas kroz pun reket, otišla im je u ruke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted January 23 Share Posted January 23 @Ne sam Safete Dulo već zamišlja Zeka u ulozi Roberca... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted January 23 Share Posted January 23 Lepa stvar 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted January 23 Share Posted January 23 Jedna od stvari gde najiskrenije ne razumem Željka. Da, ložio sam se i ja na početku sezone na neku sekundarnu kreaciju, ali ispade da je ona tekma sa Turk Telekomom pokazala sve za 15 minuta. Bukvalno smo ih jednom iznenadili sa time da on prevede i organizuje, sledeći napad ga uzima bek, spušta se u stav, 2 puta ne prelazimo pola. On je čovek koji neće propustiti otvoreni pas, ali nema tu govora o nekoj organizaciji. Gotovo 8 od 10 malo komplikovanijih pasova, da li zbog pritiska, da li zbog ugla, etc, se završi izgubljenom loptom. A onda malo vidimo njega u pravoj ulozi: igranje iz 2. ili trećeg plana. base line, spot up, prikradanje na of. skok, sve kako treba. Juče uglavnom igrao tako, imao 19 indeks za 16 minuta. Jedini put kad je krenuo neki pas kroz pun reket, otišla im je u ruke.Plus sto je Pj odličan na 1, Jare koliko toliko radi posao, a biće i Aleksa dobar, Naneli takodje je vrlo koristan dok kep prirodno ima loptu, baš nema potrebe da je i on uzima...Paskval ga je top koristio, jedan meč u pioniru sa 5p je zavrsnio i 21 index, čuvao je tad Kalinica koji je imao 10-tak promašaja uz 3 4 izgubljene lopte.A tu je igrao kao klasično defanzivno krilo, koje je Pengos hranio na utrcavanjima, koji je vrlo verovatno I najbolji skakac na poziciji 3 i odakle može dati koji poen, dok otvoren sut je solidno ulazio.Послато са SM-A135F помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 23 Share Posted January 23 Zar nije Željko i ranije izbacivao igrače van zone komfora i testirao im glave, a usput proveravao da li može na terenu još nešto da dobije od njih osim poznatog paketa? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikamaru Posted January 23 Share Posted January 23 43 minutes ago, Barkley#34 said: Zar nije Željko i ranije izbacivao igrače van zone komfora i testirao im glave, a usput proveravao da li može na terenu još nešto da dobije od njih osim poznatog paketa? Jeste, ali hej, to nije zanimljivo - mora neko da bude u nekoj svađi, nema drugog objašnjenja 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts