mipivi Posted January 10 Share Posted January 10 ja sam mislio da ce problem ove sezone biti uspostavljanje hemije novog tima. da mi je neko reko, da ce biti uspostavljena krajem novembra, ja bih mu odgovorio: nema sanse. da mi kaze, e hoce, al ce ta hemija da se raspadne, mtr dana kasnije, ja bih mu odgovorio: to nie logicno. nema sanse. deluje mi da je nesto puklo, sa pj-em u epicentru. i da cemo ostatak sezone provesti u: every man for himself, basket modu. i toeto. moja analiza sezone 2023/24. u faking pocetku januara. nadam se 2 stvari: 1. da ce zeljko hteti i da ce mu dati uslove, da sledece godine proba stvori funcionalnu ekipu za jos 1 napad na vrh. 2. da cemo se nakon toga unormaliti. no rosteri od 15 igraca, no napadi na ovo i ono. formiranje 10+2 tima, podela uloga, kvalitetan rad, smislen basket i rezultati... koi budu. lici pomalo na vujosevica, al verujte mi :) msm na nesto potpuno suprotno. nesto tipa valensija, baskonija. p.s. nikako mi nije jasan koncept: roster od 15 igraca sa "svojim jasnim ulogama". nie ovo fudbal. ne igra 11. da, da... mnogo tekmi... je u spa, ita, tur... partizan igra EL i trening utakmice medju njima. a i klubovi iz ovih jakih liga nemaju rostere sa po 15 legit EL igraca. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted January 10 Share Posted January 10 @mipivi Obožavam da te čitam. 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 10 Share Posted January 10 Propale su nam vračke načisto, ako je ikad i radilo ovo Kronosovo i Goofijevo. Moramo se malo angažovati na tom polju, neće se moći pobjeđivati samo na čisto sportsko umijeće. [emoji16]Šta je sa Kronosom, brine me već je zaglavljivao bolnice? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 10 Share Posted January 10 Propale su nam vračke načisto, ako je ikad i radilo ovo Kronosovo i Goofijevo. Moramo se malo angažovati na tom polju, neće se moći pobjeđivati samo na čisto sportsko umijeće. [emoji16]Šta je sa Kronosom, brine me već je zaglavljivao bolnice?Apsana - Ćorka - Prdekana... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 10 Share Posted January 10 8 minutes ago, Son_of_a_gun said: Propale su nam vračke načisto, ako je ikad i radilo ovo Kronosovo i Goofijevo. Moramo se malo angažovati na tom polju, neće se moći pobjeđivati samo na čisto sportsko umijeće. Šta je sa Kronosom, brine me već je zaglavljivao bolnice? Jedan post u njegovom fazonu 😄 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 10 Share Posted January 10 Jedan post u njegovom fazonu [emoji1] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 10 Share Posted January 10 Nekako mi je to promaklo u ovoj komšijskoj sječi knezova. Sad mora opet Kupica da valja gifove 30+ minuta. [emoji846] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted January 10 Share Posted January 10 dzaba bajanje, gledanje rasporeda, tudjih rezova... mora ipak malo i to umjece. sto se tice utakmice u petak, mi cemo tu utakmicu ruzno dobiti. al ove posle toga... ovako. nikako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted January 10 Share Posted January 10 Dobijamo Malabi ubedljivo i pali se mašina pa se onda gasi u Atini i ponovo pali protiv Žalgirisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted January 10 Share Posted January 10 Zalgiris... Ko napisan za 1 fin moj zivcani crescendo. Iako, sam cvrsto resio da necu vise se nerviram. Oce to. Kad resis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted January 10 Share Posted January 10 Moze neko iz glave, ima li ijedna ekipa u EL sem nas naravno, da igra bez klasicnog pleja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 10 Share Posted January 10 Ne znam sta/ko je rucna kocnica u ovom timu, ali to se izgubilo ili pokvarilo. Od starta EL vrlo cesto gledamo padove u igri (naroctio na gostovanjima), gubljenje solidne rezultatske zalihe, pa preokrete domacina. Ali izuzev 1.kola, imali smo ručnu...zaustavljali smo te kontra-nalete i vracali sebe u igru i egal. Kada se shvati sta je ručna i kako je popraviti, tada ce biti bolje i tada ce opet bito manje vazno kome gostujemo. Da li je to Aleksa, zdrav i upotrebljiv Ledej ili nesto trece....ne znam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 10 Share Posted January 10 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Nekako mi je to promaklo u ovoj komšijskoj sječi knezova. Sad mora opet Kupica da valja gifove 30+ minuta. Nije pao za slobodu na Košarci, već gore, na Bolikiti. Tamo im prija ko zubobolja 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 10 Share Posted January 10 Nije pao za slobodu na Košarci, već gore, na Bolikiti. Tamo im prija ko zubobolja [emoji846] Jao, povrijedio se na treningu… [emoji853]Što se košarke tiče, za početak bi bilo dobro bar da ne preskačemo šuteve. I prošle sezone smo imali takav jedan period, posle znamo kako je odčepilo.Pa, eto, odčepljavaj leptenejbo… 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted January 10 Share Posted January 10 nama te muke po extra pasa idu dvosmerno. u napadu naneli, otvorenu, prosledjuje "otvorenijem" jaramazu. u odbrani poginemo da stignemo njihovog jaramaza, pomazuci s njihovog nanelia. al toe zaostavstina i od prosle godine. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted January 10 Share Posted January 10 Veceras Makabi ne moze vola da ubode… strah me sta ce sve pogadjati u petak 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 10 Share Posted January 10 Nadam se da ce nas veceras ispostovati Oly i izgubiti, dok nazalost, u drugom duelu Makabi vodi i verujem, pobedjuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 10 Share Posted January 10 Nama izgleda jedino odgovara da svi ostali samo gube, još da smislimo kako da to organizujemo. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted January 10 Share Posted January 10 Slag na jagodu je, sto za razliku od prosle godine, ovaj x cemo uci sa losijim medjusobnim u vecini krugova. Kao sto ti + nisu bili slucajni, nisu ni ovi -. Kad se setim zavrsnice u bask i kako se umesto -2, zavrsilo sa -6. I koja je blazena nesvest bila kod njih, a koja hipertenzija kod mene... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted January 11 Share Posted January 11 Boltauzer ponovo na mestu zločina[emoji16][emoji16]Послато са SM-A135F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted January 11 Share Posted January 11 I na srpskom. https://www.b92.net/sport/euroleague/vesti.php?yyyy=2024&mm=01&dd=11&nav_id=2463321 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted January 11 Share Posted January 11 26 minutes ago, božija noga said: Komšije oglasila se Venecija o Brunu. Čini mi se hoće da ponište što je potpisao za vaš tim https://www.reyer.it/news/maschile/2024-01-11/comunicato-ufficiale-umana-reyer-venezia-bruno-caboclo-3/ 12 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted January 11 Share Posted January 11 Je l' može neko da okači i na španskom i francuskom? 4 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 11 Share Posted January 11 Svih 15 igrača na treningu, milina za videti, prvi put ove sezone... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 11 Share Posted January 11 2 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts