Luchifer89 Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Niđe veze. Danas se od random tvita napravi “ozbiljna” vijest, novinarstvo nam je na dnu penisa negdje pri mošnicama. Malo se počešeš i ispadne Wolters.Nevertheless, iz mesta bi mu oprostio horiblpest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljusha Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Smajli imao čukanje posle današnjeg treninga, hoće li to da ga omete u eventualnom čukanju Fenera 🤔😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 23 minutes ago, Luchifer89 said: Nevertheless, iz mesta bi mu oprostio horiblpest Uh, nikako. Bas me napinje lik, a i nije neki kosarkas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Smajli imao čukanje posle današnjeg treninga, hoće li to da ga omete u eventualnom čukanju Fenera [emoji848][emoji1]Koje su šanse da je njegov ds7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljusha Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Nikakve, kaže da je lik naglo zakočio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Nikakve, kaže da je lik naglo zakočio Zamalo da mi postane omiljeni igrač ove ekipe i da ga bezuslovno branim 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 26 minutes ago, Luchifer89 said: 34 minutes ago, Ljusha said: Smajli imao čukanje posle današnjeg treninga, hoće li to da ga omete u eventualnom čukanju Fenera Koje su šanse da je njegov ds7? Njegova je Mečka, ovo je bilo kod SIV-a, video sam kad sam se vraćao s posla. Naleteo otpozadi na DS. Nigde murije u blizini a već su se opraštali, po svoj prilici nagodili se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Jel igra Kaboklo sutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Kako nas ovaj lik kvalitetno zajebava. [emoji16] 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 4 hours ago, Shikamaru said: Bruno registrovan i za EL i ABA Ma nemoguce da je kuper pogresio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Šta je pogrešio?Pre 8 sati nije bio registrovan, pre 4 jeste. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Koliko god da sam siguran da bi nam značio Bruno sutra, makar na 5-10 min, mislim da ga Željko neće staviti u 12 čisto iz pedagoških razloga jer bi to trajno sjebalo Tristana ili Balšu koji bi ostali u civilu zbog lika koji je tek sleteo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 5 hours ago, ChrisJudd said: Koliko god da sam siguran da bi nam značio Bruno sutra, makar na 5-10 min, mislim da ga Željko neće staviti u 12 čisto iz pedagoških razloga jer bi to trajno sjebalo Tristana ili Balšu koji bi ostali u civilu zbog lika koji je tek sleteo. Mislim da ce njih dvojicu ovaj i ovakav njihov "napredak" trajno sjebati. A ne lik za koga su svesni da je dosao upravo jer oni ne doprinose na potrebnom nivou. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 9 hours ago, Kosjan Willavić said: Jel igra Kaboklo sutra? igram 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 Zagrevanje pred utakmicu, Zoc i Trifunovic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 Probavam nešto, ne obazirite se. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 Što se tiče današnje utakmice, mi ćemo tu utakmicu izgubiti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 2 hours ago, goofy said: Što se tiče današnje utakmice, mi ćemo tu utakmicu izgubiti. Valjda nece.... U svakom slucaju ako dodje 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 jel ovo stvarno okacio?? i zbog toga mi pre utakmice molimo da ne bude vredjanja... Ja se najiskrenije nadam da ce se oriti skandiranje idiotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 Pa on vam plaća trenera i igrače/pojačanja. Mene čudi da češće ne dolazi na utakmice blizanaca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 3 minutes ago, wrach said: jel ovo stvarno okacio?? i zbog toga mi pre utakmice molimo da ne bude vredjanja... Ja se najiskrenije nadam da ce se oriti skandiranje idiotu Vrti se screenshot trenutno po Tviteru na vise naloga Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 Uvrnuti u gostima a Vučko kući i mi nijednu nećemo pobediti 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 Znaci gubimo stoka razlike Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted November 9, 2023 Share Posted November 9, 2023 Nije valjda tolko lud... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts