Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!

Recommended Posts

Posted

Neko napisa gore da mozda se fokusirate na ostale igrace a pustiti Howard-a da isporuci svoje.

Mislim da bi to bilo kontraproduktivno.

Dosta zavisi od njega, ako on dobro krene nekako povuce ceo tim, od Monekea do Marinkovica, tkd bih rekao ako on krene kako zna, crno vam se pise.

Ako krene lose, da masi sve, sto takodje zna, onda imate odlicne sanse.

• Like 2
Posted
25 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Pređe mi sad crna mačka ispred auta, pas joj nanu greba…

Jesi li proverio da nije u pitanju mačak?

Oduvek sam čuo da crna mačka donosi nesreću. Mačkove niko ne pominje. 50% šanse da te omašilo ovaj put :whistling:

• Ha-ha 4
Posted
31 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Pređe mi sad crna mačka ispred auta, pas joj nanu greba…

Mojoj kevi su dve crne mačke prešle put kad je krenula da se porodi. Relax :classic_smile: donosi ti sreću.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Mojoj kevi su dve crne mačke prešle put kad je krenula da se porodi. Relax :classic_smile: donosi ti sreću.

To su dve crne mačke, al ne valja kad je jedna.

Son of a gun, očigledno da se nisi vratio par koraka unazad, vidi ako možeš u blizini da nađeš svetu vodicu da se malo poprskaš. Baksuzu jedan, nađi to što pre inače izgubi Partizan.

• Ha-ha 3
Posted (edited)

Previše bi bilo da se i ovo izgubilo. Većim delom ste odigrali jednu merak utakmicu. Mnogo dobrih stvari. Odličan Ponitka, Doužer je u odbrani uništio KMM-a, Kaminski, Kaboklo, dobro ste i branili njjihov šut za 3, uglavnom su imali teške šuteve...Bravo, čestitke! 

Edited by Volter
  • Like 3
  • Thanks 2
Posted

Pobeda se pise. Moglo je i trebalo je da bude reseno mnogo ranije, al 2 boda su 2 boda.

Prekosutra Real. Nadam se da je ostalo energije i da mogu ponoviti slicnu borbu kao i veceras.

Posted

Bolja igra nego rezultat, valjda je to u ovoj situaciji dobra stvar.

Nevjerovatne gluposti smo u stanju da napravimo, i ja se svaki put iznova iznenadim koji je to nivo.

Večeras samo 9TO, a od toga je minimum 5 bilo potpuno suludo 🤯

Ajmo dalje!

• Like 4
Posted

Za brata Zeka.

Mnogo se lakse igra kad dobijamo produkciju unutra. 

Ocigledno smo razvili strah od pobede.

Neverovatno sta prodajemo i kakve koseve primamo po umpfti put u zavrsnicama

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Ja imam crnu macku vec 6 godina, pa ako mi nekim slucajem donosi nesrecu, ja sam izgleda jako srecan zbog toga 😇

In other news, tornjevi blizanci napokon, Panteru neko mozak iskljucio preko wifi aplikacije, a brat Nanula odlucio da je ova od onih sto mu se bas i ne igraju.

• Like 1
  • Love 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...