Gb92 Posted March 19 Share Posted March 19 Moneke ce dar mar da pravi sad kad nema Ledeja 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 19 Share Posted March 19 Pređe mi sad crna mačka ispred auta, pas joj nanu greba… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 19 Share Posted March 19 Pa je l' si se vratio nekoliko koraka unazad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 19 Share Posted March 19 25 minutes ago, Son_of_a_gun said: Pređe mi sad crna mačka ispred auta, pas joj nanu greba… Jesi li proverio da nije u pitanju mačak? Oduvek sam čuo da crna mačka donosi nesreću. Mačkove niko ne pominje. 50% šanse da te omašilo ovaj put 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 19 Share Posted March 19 31 minutes ago, Son_of_a_gun said: Pređe mi sad crna mačka ispred auta, pas joj nanu greba… Mojoj kevi su dve crne mačke prešle put kad je krenula da se porodi. Relax donosi ti sreću. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 19 Share Posted March 19 3 minutes ago, DameTime said: Mojoj kevi su dve crne mačke prešle put kad je krenula da se porodi. Relax donosi ti sreću. To su dve crne mačke, al ne valja kad je jedna. Son of a gun, očigledno da se nisi vratio par koraka unazad, vidi ako možeš u blizini da nađeš svetu vodicu da se malo poprskaš. Baksuzu jedan, nađi to što pre inače izgubi Partizan. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 19 Share Posted March 19 Već imamo opravdanje ako KKP izgubi, neka neko dojavi Željku za slučaj da ga Rada smara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted March 19 Share Posted March 19 To se rešava lako, nađeš neki kamen pored puta, baciš njega da prvi prođe posle mačke, pokupi nesreću and you're good to go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted March 19 Share Posted March 19 Opustite se. Nece partizani nista biti od jedne crne macke. Al zato si ti bratac naebo.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 19 Share Posted March 19 3 hours ago, DameTime said: Mojoj kevi su dve crne mačke prešle put kad je krenula da se porodi. Dosta toga ovo objašnjava. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 19 Share Posted March 19 4 minutes ago, Barkley#34 said: Dosta toga ovo objašnjava. Please elaborate :') Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 19 Share Posted March 19 Cestitke! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 19 Share Posted March 19 (edited) Previše bi bilo da se i ovo izgubilo. Većim delom ste odigrali jednu merak utakmicu. Mnogo dobrih stvari. Odličan Ponitka, Doužer je u odbrani uništio KMM-a, Kaminski, Kaboklo, dobro ste i branili njjihov šut za 3, uglavnom su imali teške šuteve...Bravo, čestitke! Edited March 19 by Volter 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 19 Share Posted March 19 Pobeda se pise. Moglo je i trebalo je da bude reseno mnogo ranije, al 2 boda su 2 boda. Prekosutra Real. Nadam se da je ostalo energije i da mogu ponoviti slicnu borbu kao i veceras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted March 19 Share Posted March 19 Bolja igra nego rezultat, valjda je to u ovoj situaciji dobra stvar. Nevjerovatne gluposti smo u stanju da napravimo, i ja se svaki put iznova iznenadim koji je to nivo. Večeras samo 9TO, a od toga je minimum 5 bilo potpuno suludo 🤯 Ajmo dalje! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted March 19 Share Posted March 19 Nanula brat zamalo da nas unazadi. Biće haos u četvrtak. Očekujem uragan na tribinama. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 19 Share Posted March 19 Hvala bogu jedna bez tenzija 1 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted March 19 Share Posted March 19 Za brata Zeka. Mnogo se lakse igra kad dobijamo produkciju unutra. Ocigledno smo razvili strah od pobede. Neverovatno sta prodajemo i kakve koseve primamo po umpfti put u zavrsnicama 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 19 Share Posted March 19 Trebao sam znati da crna maćka znaći da Piđn rješava. 😁 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 19 Share Posted March 19 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 19 Share Posted March 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 19 Share Posted March 19 Iskrenuo zglob na početku utakmice, grizao ga Poni kao niko do sad i čovjek nas opet zamalo ne sahrani. Kakav lik. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted March 19 Share Posted March 19 baskonia ima zajeban raspored, vrlo moguce da budu 10ti pogotovo sto je Efes dobio danas, Zalgiris ugazio Virtus Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 19 Share Posted March 19 Ja imam crnu macku vec 6 godina, pa ako mi nekim slucajem donosi nesrecu, ja sam izgleda jako srecan zbog toga 😇 In other news, tornjevi blizanci napokon, Panteru neko mozak iskljucio preko wifi aplikacije, a brat Nanula odlucio da je ova od onih sto mu se bas i ne igraju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted March 19 Share Posted March 19 Strasna partija Bruna. 18p 13sk i odlicna odbrana na Monekeu 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts