Stiletto Posted March 8 Share Posted March 8 Pa kad Gazda robija politički, mora neko s klupe da uđe... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted March 8 Share Posted March 8 Izgubila Valensija.. kad bi nocas dobili Milano napravili bi ozbiljan iskorak… al ja ne vidim kako mozemo… sem neka ludacka suterska noc… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 8 Share Posted March 8 Ako može jedna stotka, ali samo bogougodno i po kanonu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuftausosu_ Posted March 8 Share Posted March 8 17 hours ago, realno *w said: Kao što rekoh... Mi bez Nanelija, oni bez 3 igrača koji zajedno nemaju prosek poena kao Naneli. Hm, da. Ispade tako... Na kraju price, njihov roster njihova stvar. Svakako mi je to i tada delovalo samo kao dodatni teret pored vec prisutnog moranja da se dobije ta tekma. Ovaj izostanak Nanelija i mene vise brine 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted March 8 Share Posted March 8 3 hours ago, Son_of_a_gun said: Ako može jedna stotka, ali samo bogougodno i po kanonu. Prema svetcu i tropar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 8 Share Posted March 8 Bajern nas dobi obe, kao i mi njih prosle sezone. Milano nas dobi obe prosle sezone. Nedajboze da i mi malo srece imamo pa tu da okrenemo skor, kao sto su Lasovci uradili sa nama. Da ne pricam sto su nas oni drugi italijani takodje ispeglali na egal pocev od prosle godine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted March 8 Share Posted March 8 Napred Partizan!! Odavno je jasno da nas više nikakav racio ne može spasiti - samo vera u znanje, rad i iskustvo. Tako da, moraćemo da verujemo, nema nam druge. Panter rešava, u našu korist 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted March 8 Share Posted March 8 Baš pala kvota na Milano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 8 Share Posted March 8 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 8 Share Posted March 8 Ae srećno večeras! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 8 Share Posted March 8 Bas vam je uzasna organizacija zadnjeg napada. Jbt bolje bilo sta nego ono sto ste pokusali sa Ledejem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted March 8 Share Posted March 8 (edited) Jako jako mucna sezona. Sudije naz besprizorno kradu. Po pravilu gubimo infarkt zavrsnice. Primamo sumanute odlucujuce koseve svaki drugi poraz. Kapiten nas redovno prodaje. Nije dobro za srce. Ovako vruce glave, Punter i PJ su zreli da budu odstranjeni iz ekipe po cenu sezone. I naravno IQ ekipe u minusu Edited March 8 by jedibojan 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted March 8 Share Posted March 8 Ekipa zvana “zamalo” 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 8 Share Posted March 8 Ovakva skupina luzera odavno nije vidjena. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted March 8 Share Posted March 8 Mislio sam da sam odradio refresh tokom one pauze u februaru, ali meni definitivno pod hitno treba nekakva pauza od ove i ovakve sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted March 8 Share Posted March 8 Jednostavno, nije to ta sezona, jbga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted March 8 Share Posted March 8 @Xpert ako nece niko da ti kaze ja cu - preterujes. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted March 8 Share Posted March 8 Bolje da ne idemo u top 10, kao 10ti nemamo sta da trazimo, da dobijemo dvije zaredom u gostima, ovakva tragedija od domacice. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted March 8 Share Posted March 8 Nisam čak ni popizdeo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 8 Share Posted March 8 (edited) Izvinite al ovaj zadnji napad je tm vaseg tima. Edited March 8 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted March 8 Share Posted March 8 (edited) 10 minutes ago, SamoFlacko said: Bolje da ne idemo u top 10, kao 10ti nemamo sta da trazimo, da dobijemo dvije zaredom u gostima, ovakva tragedija od domacice. pa daj onda da igramo EL rekreativno… Dok god bude sansa treba da se borimo… pa taj jebeni Milano ima jednu od skupljih ekipa i pogle gde su na tabeli da ponovim… ja zadovoljan… kva ekipa je izgubila poziju na tabeli kuci protiv Bajerna i Virtusa Edited March 8 by ScepanScekicSto 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted March 8 Share Posted March 8 13 minutes ago, SamoFlacko said: Bolje da ne idemo u top 10, kao 10ti nemamo sta da trazimo, da dobijemo dvije zaredom u gostima, ovakva tragedija od domacice. Ako ta dva gostovanja budu Baskonija i Makabi, sasvim su vam solidne sanse. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted March 8 Share Posted March 8 Zadnjih nekoliko naši igraju na max i bezveze je pljuvati ih. Ovo je plafon ove ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted March 8 Share Posted March 8 Ovo je bolje odigrana utakmica nego ona u Bg protiv istog protivnika daleko bolje… bolje i odigrana nego protiv Efesa… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 8 Share Posted March 8 Najupečatljiviji potez utakmice mi je kad Mirotić traži dva bacanja za faul koji nije bio na šutu koji nije bio. Jedno veliko bravo za Nikolu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts