Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!

Recommended Posts

Posted (edited)
5 minutes ago, ChrisJudd said:

Ako stigne taj papirić danas ili sutra, može li Bruno da igra protiv Fenera?

Nemo` da mutjkamo s` papiri, Risto - odma` bude tjorka.

:s_d:

Edited by Kronostime
  • Ha-ha 1
Posted

https://efinity.rs/ bude najčešće, ali kao što SOG reče, nije baš tako jednostavno 😄 

Mogli bi i da puste danas te karte u prodaju, ove sezone se baš čeka posljednji trenutak za to, što poprilično otežava planiranje nama koji dolazimo sa strane...

Inače, koliko može karata da se kupi na eFinity-ju sa jednog naloga, da li neko ima info? Na ticketline-u su mogle 4 prošle godine.

Posted

Skontao sam i ja da je komplikovano i da klub u principu objavljuje za svaku utakmicu gde i kad ima karata ali ono mogu godišnje da se iscimam na svega 2-3 a datum za Fener mi odgovara pa reko bolje da pitam i isproveravam svuda gde mogu 🙃

Posted

Klub ove sezone radi bas moronski posao sa najavom kada i gde krece prodaja. Po principu "hey y'all! Pustili smo karte pre pola h, srecno svima ucesnicima, obecavamo da niko nije dobio dojavu hehe."

• Like 6
Posted
1 hour ago, MC Thunder 2 said:

To mozemo da copipejstujemo za bilo koga u el, osim mozda albu kodkuće

Moze ali Fener i Barsa nam nekako bas ne leze koncepcijski, falice Panter bas puno sad kad treba da im napadnemo preuzimanja.

Posted (edited)
15 minutes ago, Dzep said:

Polu insiderski info - biće koreografije u četvrtak, spremaju nešto vrlo zanimljivo

Juda kako izdaje Hrista

ili samo 30 srebrnjaka

Edited by ScepanScekicSto
  • Like 1
  • Ha-ha 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...