Kronostime Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Ne smisljaj stihove Safete, Ne smisljaj stihove Safete, Ne smisljaj stihove Safete, ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 11 hours ago, uini said: na puntera, dzaba prva prangija evrolige ako preko njega postizu xy poena ali frank the prank, fritrou opet porobio ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Što se tiče današnje utakmice, mi ćemo je odigrati. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 31 minutes ago, freethrow said: ? svidja mi se nick, frank the prank Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Što se tiče današnje utakmice, mi ćemo je odigrati. Što se tiče današnje utakmice, mi ne znamo da li će je Fristajler odigrati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 42 minutes ago, uini said: svidja mi se nick, frank the prank Mislim da sam ga ja krstio, a možda je i common instinct da mu se takav nadimak nadene, pa nam je mnogima nadošlo 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 k'o ja kad sam ispalio drug odron a onda se u istorijskim forumaskim knjigama prekrajala istorija, da ga je neki cistokrvni do 6og kolena grobar, tako nazvao. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Dolazi nam jedna od retkih EL ekipa koja ne moze dole da nas ugrozi u ovom trenutku sto je veliki plus zbog stanja nasih centara. Dolazi nam ekipa koje sutira dva do tri puta vise trojki po utakmici od nas i tu ce lezati kljuc ovog meca. Oni ce sutnuti 30-35 trojki veceras, ako im budemo na ruci, pre svega Rokasu i Sabazu pa i Tobiju blizu smo pobedi, ako budemo taj sut branili onako kako umemo ponekad, kako smo branili Barsi, mogli bi da se neprijatno iznenadimo. Opet Barsa je te slobodne suteve izvlacila iz igre u reketu gde su prejaki sto Zvezda nece moci. Sa druge strane imamo i luksuz da kompenzujemo sa Hangom i Teodosicem i da im damo malo prostora jer nas oni nece natrpati sigurno. Pantera kod njih moze da brani samo Hanga, pustiti ga da malo divlja na ulazu na pocetku, dve licne Hange i kapiten moze danas opet do 30 da broji. Verujem i da ce spustiti Bolomboja na Ledeja, sve ostalo je bas velika prednost za nas. Ono gde mogu da nas ugroze je da se zapali Sabaz, da Rokas flertuje sa tripl dablom i preuzimanje nasih centara pogotovo Kaminskog na Teodosicu sto ce ovaj brutalno da iskaznjava asistencijama u reket. Evidentno je da smo bolji, kompletniji tim, znaju se uloge, na klupi smo u ovom trenutku mnogo jaci, ali ova Zvezda moze biti bas opasna ako ima das prostora i ako udjemo u run and gun sa njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Možda ne mogu da nas ugroze dole ali su ekipa koja je prva u off reb i imaju ih duplo više u proseku od nas tako da se može očekivati da će igrati napade od minut. Ne znam šta da očekujem ali priželjkujem reakciju ekipe na onu blamažu od pre neko veče (nije poraz po sebi blamaža ali jesu igra i -20 u dvadeset i nekom minutu meča). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 (edited) 14 minutes ago, Barkley#34 said: Možda ne mogu da nas ugroze dole ali su ekipa koja je prva u off reb i imaju ih duplo više u proseku od nas tako da se može očekivati da će igrati napade od minut. Ne znam šta da očekujem ali priželjkujem reakciju ekipe na onu blamažu od pre neko veče (nije poraz po sebi blamaža ali jesu igra i -20 u dvadeset i nekom minutu meča). Ali su recimo na defanzivnom skoku mnogo losiji od nas, anomalija njihovog skoka u napadu je po meni posledica ogromnog broja suteva za tri poena. Oni imaju 83 promasene trojke, dok mi ukupno imamo 72 ispaljene. Ti sutevi za tri su laksi za pokupiti pogotovo kad sutiraju Teo, Hanga ili Nedovic gde se lopte odbijaju tvrdo i 50-50 je kome ce upasti u ruke. Edited October 26, 2023 by fedor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Što će baš da nas uteši ako opet budu imali 15+ skokova u napadu. A možda počnu da pogađaju pa tako smanje broj skokova. Eto rešeeeeeenja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Zato daju sedam poena manje od nas po utakmici. Nek oni uhvate svojih 15-16 skokova u napadu mi nek damo 6-7 poena vise i svima dobro. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 4 hours ago, uini said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 (edited) Postoji li ekipa koja nas ne moze da ugrozi bilo gde, bilo kad? Edited October 26, 2023 by SteveFrancis#3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Kada smo poslednji put dobili prvi (pa i drugi) derbi u sezoni? Uozbiljite se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 3 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Postoji li ekipa koja nas ne moze da ugrozi bilo gde, bilo kad? Postoji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Jos 1 da iskoristim priliku da nabijem efinity na vrsnjaka. Salje mi upravo notifikaciju da ima jos karata za 400, udjem na app i naravno, ne postoji događaj. Prćija nazadnjačka, grabi sav posao a najgori app koji postoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Rekli su da neće biti online prodaje za derbi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Iskustvo igranja u derbiju često zna da bude presudno. Čini mi se da je sada to klatno na našoj strani. Imamo više igrača sa tim iskustvom. Druga stvar može biti njihova reakcija na novog trenera kao i izvesna kreativna svežina njihovog trenera. Mislim da ce se oni dobro pripremiti za nas i iseći nam u početku igru. Da li će uspeti da dovrše utakmicu ...bumo videli, ne!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 1 minute ago, odupri se ludilu said: Iskustvo igranja u derbiju često zna da bude presudno. Čini mi se da je sada to klatno na našoj strani. Imamo više igrača sa tim iskustvom. ima i zvezda puno igraca koji su igrali i razne derbije i razne velike tekme sad, to sto mi mislimo da je bas ovaj derbi nesto posebno u odnosu na oly pao, real barca, italijanske iteracije imena u derbijima i slicno, je vec druga tema imate prednost domaceg terena ali opet, u situaciji u kojoj je zvezda, mozda ce im lakse biti da igraju pred neprijateljem, nego pred domacim izdajnicima, koji ce da batale podrsku na prvom problemu 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 13 minutes ago, Shonewizard said: Rekli su da neće biti online prodaje za derbi? Jesu, ali mi je samo banula note da "ne propustimo priliku da uzmemo ulaznice, kojih jos ima za nivo 400" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 4 minutes ago, MC Thunder 2 said: Jesu, ali mi je samo banula note da "ne propustimo priliku da uzmemo ulaznice, kojih jos ima za nivo 400" Misli eFinity na tebe, da malo prošetaš do prodajnog mjesta. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 ja sam sad kupio kartu za stajanje 😄 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 12 minutes ago, Gb92 said: ja sam sad kupio kartu za stajanje 😄 😄 mali edit ... prodaju nenumerisane karte... nikad necemo prestati da budemo seljacki klub ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Nećemo, nećemo novine za sedenje, Idemo, idemo, idemo na stajanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts