Manu Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Da bismo malo rasteretili reprezentativnu temu, ovu ćemo koristiti za komentarisanje pripremnih mečeva. Za sam turnir će biti otvoren poseban podforum, a ova tema ostaje za sve buduće kvalifikacije. 5 1 2
didžej hel Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 1 minute ago, Manu said: Za sam turnir će biti otvoren poseban podforum, nije vam dosta što ste izbacili repku prošle godine otvaranjem posebnog podforuma izvan košarke? jel radite za acu petrovića?? otvorite kao za fantazi, podforum u okviru košarkaškog pdfa, dosta je bilo. DJB!1
Manu Posted August 9, 2023 Author Posted August 9, 2023 1 minute ago, uini said: nije vam dosta što ste izbacili repku prošle godine otvaranjem posebnog podforuma izvan košarke? jel radite za acu petrovića?? otvorite kao za fantazi, podforum u okviru košarkaškog pdfa, dosta je bilo. DJB!1 Ne prihvatam odgovornost za to što su radili oni bivši
Stiletto Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Danas sviraju regularnu himnu. E jebiga 😄 Počinje Aleksa. Spisu bu najebal.
didžej hel Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Just now, Pero_Cameron said: Linak? idenmo https://streamgoto.lc/5b_2
Gavran Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 https://sportshub.fan/event/sеrbіа_іtаly_147638108/
Stiletto Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 1 minute ago, Pero_Cameron said: Linak? https://rd-live.com/
MrTripleDouble Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Jel mi se cilni ili je Jovic bas dosta izrastao u odnosu na periodu iz Mege?
realno *w Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Just now, MrTripleDouble said: Jel mi se cilni ili je Jovic bas dosta izrastao u odnosu na periodu iz Mege? Pa nešto mi se čini da je neko rekao 2-3cm u odnosu na prvo ABA merenje. Hvalim ga ljudima, pa su posle Grčke bili "ok skače, ali ostalo slabo". Danas na početku mnogo bolji. Bukvalno tip igrača za kakvim plačemo. 2
Stiletto Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Koliko mi to levorukih imamo? Gudura, Avram, Dobrić...?
MrTripleDouble Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 (edited) 4 minutes ago, realno *w said: Pa nešto mi se čini da je neko rekao 2-3cm u odnosu na prvo ABA merenje. Hvalim ga ljudima, pa su posle Grčke bili "ok skače, ali ostalo slabo". Danas na početku mnogo bolji. Bukvalno tip igrača za kakvim plačemo. Meni se cini bare 4-5 cm btw ima odlican tajming za blokade, a dosta mu pomazu i duge ruke. Kako je samo lako zalepio Polonaru na njegovu jacu levu stranu, iz ne tako lake pozicije. Edited August 9, 2023 by MrTripleDouble 1
realno *w Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Trenutna petorka horor, ako Gudura nešto ne iskreira, mrka kapa. 1
bosMan_jr Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 3 minutes ago, MrTripleDouble said: Meni se cini bare 4-5 cm btw ima odlican tajming za blokade, a dosta mu pomazu i duge ruke. Kako je samo lako zalepio Polonaru na njegovu jacu levu stranu, iz ne tako lake pozicije. Bukvalno kao juniora ga je zalepio. Svasta je pokazao za kratko vreme, treba strpljenja ali dobicemo kvalitetnog igraca na duze staze
Recommended Posts