Jump to content

Recommended Posts

Posted

Брука, Миљенко, брука. Срамота епских размера. Где су и шта раде Вазура и друштво...

Posted

Sunce ti,pukla crna pogibija.

Mene interesuje šta su Duljaj i družina radili ovih nedelju dana koliko su se pripremali za ovaj meč.

Danci su ozbiljna ekipa,imaju glavu i rep,taktički,trkački disciplinovani.

Partizan kao seljačka ekipa iz zonske lige.

Posted

Ako nakon ovog debakla uprava Partizana ne podnese ostavku, nasilje se nameće kao jedino logično rešenje. Svi smo videli da igra nije ni za kurac, ali rezultati su bili koliko toliko podnošljivi, do sad. Ovo je već nedopustivo. 

• Like 1
Posted

Ja verujem da je ovaj Osman brz, ali Ilic je prespor. Nisam siguran da ce od njega napraviti "zlatnu koku". Da li je neko video Scekica da je uputio pas unapred pa makar i pogresan?

Sent from my RMX3301 using Tapatalk

Posted

E moj Igore. Koliko sam ga voleo kao igrača, ali svojim bitisanjem ovde je pokazao da nije ništa bolji od govana iz uprave. Nažalost. 

Posted

Peti gol kao personifikacija ove ekipe Partizana. Je li vrijeme za nekog modernijeg trenera? Možda za stranca, čisto sumnjam da 'moderni' stanuje u Srbiji?

Posted
58 minutes ago, Don Dusko said:

Sto se penala tice tj izvodjenja...Meni se ucinilo da je zastao al jbg nema VAR-a... Ali opet kako izgledate na terenu i nekako da zadrzite ovih 2:0 to ce biti cudo.

Naravno da ima VAR.