Jump to content

FK Partizan 2023/24


Cooper

Recommended Posts

Na stranu nas posed, jalova inicijativa i silni blokirani sutevi, Mladost je usled brainfartova nase odbrane imala jos 3 zicera, i samo zbog njihove nesposobnosti, mi nismo izgubili i ovu utakmicu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Xpert said:

Ovakvu defanzivu nikome ne bih pozeleo.

 

2 hours ago, Xpert said:

Kovacevic je gori igrac od Sanicanina. A taj nivo, je bas, bas tesko dostici. Lik bukvalno nista ne zna.

 

(Gledao sam do nekog 70minuta)  kod gola koji ste primili nije samo greska  Kovačevića, vec i Sveta prvi pravi gresku time sto krece na igrača koji je na prvoj stativi, ispred kog je vec Antić. Umesto da se "obojica" pomeraju prem "unutra" , ostavlja samog Kovačevića( koji  takodje kasni) i ostavlja se previse  slobodnog prostora na centralnoj poziciji koju Bojic koristi. 

 

edit... nabacano malo 😁

Edited by Fat Zadd
Link to comment
Share on other sites

Eh, da je samo kod gola greška...

 

Nijedan igrač naše odbrane, uključujući kapitena Svetu ničim ne pokazuje da je iznad odbrambenih igrača Mladosti, Javora, Radnika... pri čemu u globalu imaju lakši posao od kolega iz tih klubova. Ajd' što ih pretrčava, preskače i prolazi ko hoće, nego na svakoj utakmici neko od njih napravi bar jednu čistu šansu protivnicima. Da protivnici ne promašuju i da nije hobotnice na golu, to bi bilo još vidljivije, nego se ovako zaboravi.

 

Kastiljo i Ovusu su u teoriji dobro rešenje, ali je u praksi tragedija. Kastiljo je bukvalno beskorisniji od Šćekića, koji makar zna da se postavi u odbrani. Ovusu ume da gurne loptu napred i da je prenese, ali je 'ladovina i spor. Negde u 80. minutu sam prolupao kad sam video kako je pustio igrača da ode sam do 16 i namesti se na šut neometan.

 

Ne slažem se da je Zahid bio katastrofalan. Jeste privatizovao loptu i grešio ali je zaslužan za skoro sve opasno što se dešavalo pred njihovim golom. Bez njega smo tek katastrofa. Natho je u debelom padu, teško izdržava više od 20 minuta, i to ako se pretežno igra na manjem prostoru. I dalje ima pas i pregled, ali je to previše statično za dobar fudbal. Goh ume sa loptom, odgovoran je i kreće se kako treba, ali je mekan, ponekad previše očekuje i od sebe i od drugih, nije za ovakve terene i protivnike. Severina ako ima prostora da napravi driblin i prednost onda nešto i može da uradi, u suprotnom je kočničar. Kalulu deluje kao da više zna fudbala i o fudbalu nego što može da uradi, ubiše ga kratak korak i kontrola lopte.

 

Već je napisano, ne može se svaki put preokrenuti ili spašavati u poslednjem minutu. Ne igramo dobro od početka polusezone, ne samo nakon derbija. BIlo je sreće i spretnosti u prethodnim mečevima, ali neće uvek. I kad smo vodili protiv IMT-a 3-1, a oni imali igrača manje, delovalo je da mogu da daju jedan i uvedu utakmicu u paniku. Protiv Napretka je bilo lepo prvih 15-20 minuta kada smo stajali visoko, oduzimali loptu i konstantno vršili pritisak. NIje bilo puno velikih šansi, ali je išla lopta i delovalo je da će brzo nastati velika šansa pa i gol. Kako smo stali, protivnik malo izašao, na ''većem'' terenu su nas upropastili. Danas isto, sporo, sporo i sporo, dok nije postalo jasno da ćemo izgubiti pa smo kao malo pritiskali. Ali su nas zato pretrčavali i pravili šanse kao ludi. Ovaj tim nije toliko kvalitetniji od ostatka lige da može na leru da pobedi, ako nema borbe do kosti mučiće se protiv svakog.

 

Nadam se samo da energija sa tribina neće prestati iako će se sigurno splasnuti. Nadam se da će i tim dati sve od sebe, da ne potonemo. Do kraja ovog dela prvenstva ne izlazimo iz BG, da smo i dalje na vrhu bio bi fantastičan nastavak euforije na Banovom Brdu i tržnom centru, ali moralo se jednom probuditi.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jao, pa nama dolazi Lalat sutra, zabava zagarantovana.

 

Inače, igranka udvoje se nastavlja. Vazura kao iskuka pare od države, oni mu daju, pa on osudi skandiranje protiv vođe i sve ide kao pre. Naravno, niko od nadležnih se ne upita zašto je i dalje tu gde jeste kad je neuspešan. Svima njima dobro.

 

Vazura, Vazura...

Link to comment
Share on other sites

Koje beše ono godine nam je Vučko uvalio tuki umesto para za licencu pa je FKP igrao evropske kvalifikacije umesto nas? Legle pare koliko vidim u celom SD, utrkuju se ko će više da nahvali vrhovnog. 

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, K.Dot said:

Koje beše ono godine nam je Vučko uvalio tuki umesto para za licencu pa je FKP igrao evropske kvalifikacije umesto nas? Legle pare koliko vidim u celom SD, utrkuju se ko će više da nahvali vrhovnog. 

2014 godine.

Prva titula posle 2007 g..i odmah su nas suspendovali jer nismo imali za licencu i te godine nismo igrali kvalifikacije za LŠ.

Edited by No name
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Svakih par meseci se na ovom forumu vrti ta laž.

 

Izguglajte, pročitajte, FFP, ovo ono, savez i država su se izlomili, vadili garancije, ali ste već pušteni niz vodu od strane UEFE. U pitanju su dugovi strancima od po 5, 6, 7 godina, i to iznos je bio neki smešan. Otprilike da dvaput Grof doleti helikopterom novcima od države. 

  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Tog "bisera" moraš od glave do pete da oblepiš novčanicama od 100 evra da bi ga neko uzeo.

 

Igru mrsimo ko luda pletenje, Jovanović brani sve što može da se odbrani, a i ponešto što se ne može. On je jedini iz Partizana za koga bi neko dao kintu.

Link to comment
Share on other sites

Ako budemo ostali 2. sa ovakvom odbranom to ce biti veliki uspeh. Branimo se kuci protiv Spartaka!!! Jovanovic na vetrometini. Sramota. Ovusu jedini dobar danas. Mali Trifunovic ne zasluzuje ni ovih 15min sto je igrao. Posle 7-8min vuce se u polukontri. Goh isto danas nezainteresovan. Imamo jos 3. kola do PO i 8 boda prednosti, i ne izlazimo iz Bg pasaluka. TSC ima tezi raspored, morali bi biti bar dvocifreni za PO.

Link to comment
Share on other sites

Nažalost, izgubili smo 2-1 ali veliki uspeh klinaca i njihovih trenera. :bravo:

 

Ajaks je očekivano imao inicijativu i više prilika ali smo i mi propustili neke izgledne šanse. 

 

Vredi videti sjajan gol Radosavljevića u finalu:

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Reče Duljaj da pošto nakon povrede nije prošao pripreme biće u drugom planu ali će se možda i to promeniti.

 

Prilično loše poluvreme, nesposobni da zadržimo loptu duže od par sekundi. Jako lep gol Baždara a posle smo nekako prodisali pa smo mogli i drugi da damo.

Link to comment
Share on other sites

Kakva smo vanila ekipa. Prvo 2 zicera za Vozdovac u nadoknadi, pa evrogol Stojkovica... 

 

I opet smo mogli da ga primimo. :krstipd4:

Edited by Xpert
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...