Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Čvarkov said:

Postoji šansa da nam oduzmu titulu forumskih stručnjaka ako ne odredimo tok sezone na osnovu jedne pripremne utakmice gde fali pola tima, a većina od ovih koji su tu ne igra na svojoj prirodnoj poziciji.

Pa nece ni da igraju ako ne dovedemo beka i cetrvorku

Posted (edited)

Ne bi smo mi bili cigani da ne zakljucimo na osnovu ove tekme gde nam fali nekoliko nosilaca kako ce izgledati cela sezona!

Idemoooo u ambisss menjaj ovo?!!! Sta je ovo?!

Spoiler

:thumbup:

Edited by Don Dusko
  • Like 5
Posted

Деру нас као Звезда Фиорентину. Изгледа да су они у завршној фази припрема а ми на почетку истих.

Posted
Just now, Dropkick Murphys said:

ništa od f4 ni ove sezone

tugica

Bez ljutnje, iako se ne znamo, brzo sam reagovao za sezonsku, da znas samo da sam nasao kome cu je pokloniti vrlo brzo, izvini ako si racunao vec..

• Love 1
  • Ha-ha 6
Posted (edited)

Ne znam koji je pametnjaković prihvatio da igra turnir sa 9 igrača. Umesto da se ostalo u Bg, treniralo i igralo sa našim ili ekipama iz regiona. Ne znam koja je bila poenta ovog turnira. Nama u ovom trenutku treba trening. Nova je ekipa. A ne utakmice sa 9 igrača od kojih će petorica biti u timu na kraju. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted

Imali smo gomilu otvorenih trojki, valjda pocnu da pogadjaju kad krene sezone . Prijateljska je utakmica ali mi se Bolomboj ne svidja od ranije . Reket će opet biti jeza,spolja to može biti dobro kad se svi uklope . Definitivno će nam trebati još neko pojačanje . Davidovac,Tobi i Simonović nisu nikakav faktor koji menjaju fizionomiju ekipe .Mislim da će Jago ,Rokas ,Hanga i Shabaz biti dobra pojačanja. Imamo gomilu igrača, par njih totalno nepotrebnih.

Posted
1 minute ago, Sector said:

Ivanoviću odlazi iz Zvezde!!! 

Igrači pješke doma nakon turnira. Shabazz i Litvanac se ne moraju ni vraćati. 

Matora izlapotina

• Ha-ha 1
Posted

Prva pripremna, stoji sve ali da se ne lažemo, ovo ne liči ni na šta, ne vidim problem da se to i napise, to ne znaci odmah da je sezona propala 😄 

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...