Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Čočo said:

Kaže čovek koji je prošle godine kupio sezonsku sa Raduljicom u rosteru ali zato ove neće jer mu ne odgovara roster. Pa hit. 🤦

Nek radi šta hoće, koga je briga ... :smiley13:

• Like 7
Posted
Just now, Kankkunen said:

Nek radi šta hoće, koga je briga ... :smiley13:

U klubu se rekli da ce pustiti sezonske po formiranju konacnog rostera. Tako da ne vidim razlog za skepsu  5 ili nista. 

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Kupovao jer sam lud za Zvezdom. Zaslepljen od ljubavi prema Zvezdi. Ne želim više. Kada vidim koja su preostala dva pojačanja, onda možda uzmem i 6. Toliko.

Послато са M2006C3LVG помоћу Тапатока

Kupovao jer sam lud za Zvezdom. Zaslepljen od ljubavi prema Zvezdi. Ne želim više. Kada vidim koja su preostala dva pojačanja, onda možda uzmem i 6. Toliko.

Tačnije, uzeću 6. Daj mi imena kad već ima para za bacanje. Imena, ne poluinvalide.

• Ha-ha 2
Posted
Just now, MrzimMORE said:

Razumem ja tebe. Ja imam dva uslova jedan je Kalina a drugi hocu u klubu da vidim Sedlaceka. 

• Like 2
Posted
1 minute ago, srlepajce said:

vera i strpljenje 😊

A sto prenosite ovog "insajdera" ajde da je pogodio nesto pa da razumem, ovako...

Posted
12 minutes ago, MrzimMORE said:

Prijatelju, poslednjih 10-ak godina, svake godine sam uzimao 5 (PET) sezonskih. Ne živim u Srbiji. Za tih 5 godina, došao sam na 5 utakmica Zvezde. Daljina čini svoje. Klub sam pomogao i više nego korektno. Da ne ulazim sad u to. Mogu ti poslati i dokaz ako te baš interesuje. Ove godine, dok ne vidim konačan roster, nema sezonskih karata. Mislim da je to pošteno. Ko smatra da nije, baš se nešto neću potresti. Pozdrav.

Mislim da ponovo treba da uzmes sezonsku ukoliko si u prilici, bodris svoj klub koliko stignes i mozes, a sve to bez obzira na konacni roster.

Zvezdu samo treba jos jace voleti.

• Like 3
Posted
39 minutes ago, Crni said:

Koji tip cetvorke bi ovom timu najvise legao?

1.Novicki

2.Adetukumo

3.Kemp

4.Dankan

5.Meloun

6.Garnet

?

Ako rukometaši dolaze u obzir ja bih nekog prajm Neđu Jovanovića 

37 minutes ago, Pero said:

Moze i Usman Garuba, pise se da ce nazad u Evropi, a OKC ne racuna na njega i da ga zeli otpustiti.

Garuba će verovatno ostati u NBA ili će se vratiti u Španiju

Posted

Ako se vec okrecemo preko bare, sta upuceni forumasi u NBA misle o Nathan Knight-u. Igrao za Minesotu. Jos nema ugovor. 26 godina puni ove godine, zreo za Evropu. Po klipovima sto sam gledao dobar atleta, levak. Ima domet za 3. Dobra kontrola lopte, cesto istrci tranziciju sa loptom u rukama. Po skauting izvestaju od 2020 kazu da ima solidan osecaj za asistenciju, pogotovo povratni pas za 3. Napada obruc licem levom i desno. Ume i da zida nista posebno ali nije mu stranu. Takodje na par klipova sam video da zna da ukrade loptu i da dobro brani obruc. 

Posted

Imaćemo ooozbiljnu timčinu ove godine. Verujem da Higins nije prvi pik zbog povrede a i ako je na skupštini bilo reči o njemu to je samo diverzija. Zamislite Čović će baš da kaže koga tražimo, pazi da ne poverujem. 😅

Posted

Ne kontam logiku po kojoj sve ove godine kupujes toliko sezonskih, a BAS SAD neces dok ne vidis ceo roster, @MrzimMORE. Evo ne dobacujem. Ovo je najbolji tim koji je Zvezda ikad imala.

• Like 1
Posted

Dakle, imacemo roster od 16 igraca. I to minimum, pod uslovom da Topic i Ilic odu na pozajmice, a Radulja na prekvalifikaciju.

Mnogo je, kume.

Posted (edited)

Sta ce biti sa FMP-om od jesenas. Da li je moguca seoba Kuzmica, Lazica i tog drustva u FMP posle promene rukovodstva?

Edited by suptil
Posted

Ovo sa Kuzmićem nema veze za košarkom. 

Ajde što je neupotrebljivi penzioner koji ne bi mogao u Igokei da igra više, nego što imamo 3 igrača na njegovoj poziciji. Za šta ga plaćamo, kad neće minut dobiti? 

• Like 12
Posted

Covic tamo neke 2018. godine ili da ga jebem kad ali se tacno secam: "Zvezda nece Kuzmicu ponovo rehabilitovati karijeru!"

Od tada, evo 5 godina mu je rehabilituje.

• Like 10
Posted
1 hour ago, Milko Miller said:

Moramo po Kalinu, sad nemamo ni više izbora. 

Da, bukvalno stojimo ledjima uz zid tj. nad provalijom. Nadam se da necemo vuci poteze ocajnika.

• Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...