Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
2 minutes ago, Admiral said:

Bolomboj?

Cska-Oli-Zvezda jasna asocijacija, Bolomboj

Edited by nunilo
Posted (edited)
7 minutes ago, leki bg said:

Tobey s centralne vrv i 60%

Lijevi korner 2/7

Lijevih 45°  9/16

Centralno 3/12

Desnih 45° 9/17

Desni korner 5/16

Na obrucu 41/54

Edited by Miki28
typo
  • Like 1
  • Thanks 1
  • WOW 1
Posted

Sa svih strana potvrde za Nejpira, stvarno bi bilo bizarno da se opet izjalovi. Kontam da cemo ga ozvaniciti tek nakon sto komsije objave za Mirotu, da bude da i mi kakvog-takvog konja za trku imamo.

Uopste ne sumnjam da ga ceka Fakuov mastan ugovor, s obzirom da je Armani i te kako bio raspolozen da ga zadrzi.

• Like 1
Posted

Тражили сте другачији тип од Симона и Тобија, шта је сад не одговара ни Боломбој? Све Евролигашка појачања Барса Олимпијакос бивши тимови. Одличан посао у рекету. 

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted

Скромно, али има смисла Боломбој, солидан играч, одличан дефанзивно.

3/4)Давидовац

4/5)Тоби, Боломбој, Симоновић 

5)Митровић 

Бог зна како ће ово да изгледа и ко ће шта ту да игра, али то нам је 5 високих за следећу сезону, све су прилике.

Надам се барем неком јаком 3/4 играчу на крилу сада, да мало помогне.

Posted
Just now, Bogoljub Gagic said:

Које су сад замерке на реду кад је доведен дефанзивни центар?

Ona početna, šta traži Mitrović ovde?

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, Bogoljub Gagic said:

Које су сад замерке на реду кад је доведен дефанзивни центар?

Zar sumnjaš, pričekaj malo ... :smiley53:

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Ja sam prezadovoljan odradjenim. Kalinic bi bio kec na deset. I stvarno, da nije kiselo grozdje, Kalinic > Mirotic, bez razmisljanja.

Uz to, ako bi doslo i mesu u vidu Sengelije, konacno legit suter kao Rokas i plus opcija na beku sa klupe, stvarno bi imali tim koji moze da se pobije sa svima. Barselona je dovela Brizuelu, Paru, jednog Hernangomeza, i drugog ce verovatno, nadam se da to znaci izlaz za Nikolu. Ne vidim sto ne bi dosao. Dobio bi odlican novac, verovatno i vise nego sto ima u Barsi, bio u svom gradu, u svom klubu.

• Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...