СтелаРоса Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 (edited) Ja ne znam da sam gledao kosarkasa u nasem dresu koji je imao toliki uticaj ne samo na nasu igru, nego i na celokupna desavanja na terenu. Neko ko je u stanju da bez postignutog poena i asistencije u potpunosti poremeti protivnicku ekipu i preokrene mec u nasu korist. Covek je nerealan, kao da se bavi nekim drugim sportom. Da li ima boljih asistenata od njega u EL - verovatno, da li ima boljih poentera - sigurno, boljih defanzivaca - verovatno, ali je on u globalu nesto najbolje sto mi mozemo da imamo na poziciji 1. Da mogu da biram bilo kojeg igraca iz EL na poziciji pleja to bi bio ili Facu ili Vasa. Edited July 13, 2023 by СтелаРоса 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Zzzz i Smith po meni savršen duo na Pg 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 2 minutes ago, Milos 3.14 said: Kampaco je veći fajter, spreman je na bukvalno sve za pobedu, zbog tog ratničkog, prgavog mentaliteta i činjenice da je čvršći i nabijeniji on je bolji defanzivno od Šabaza, pa je zbog svega navedenog i bolji fit na naš trenutni sastav. Sa druge strane sećam se nekih pripremnih tekmi Nepijera u Zenitu kad je tek došao , pre povrede. Bukvalno dominacija , NBA igrač jednostavno. Mnogo je bolji napadač Nepijer pri čemu je i on plejmejker u pravom smislu te reči. Nepijer i Šakil Harison i Bog da nas vidi Tako je, ta 2 i onda Teo i Neda da plode. Naci neku zverku na 5 i milina, da ga Teo spaja sa kosem non stop. Nista napad nece izgubiti sa Teom i Shabazz-om, cak ce biti i ubitacniji u odnosu na Argentince. Odbrana ce patiti ali idemo na kos vise😀 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шутер из блока Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 (edited) 36 minutes ago, Шеф стручног штаба said: А на кога су то противнички играчи толико били фокусирани у оронулом Арманију? Имаћемо бољи тим од оне групе грађана у коју је Шабаз дошао зимус и одиграо феноменално. Je l' si ti ozbiljan? Nadam se da nisi, a ako jesi… Bože me sačuvaj i sakloni, toliko. Edited July 13, 2023 by Шутер из блока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Sakil Herison mnogo dobar igrac... Cini mi se da nikad nije iskoriscen kako treba,bio bi savrsen za EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Blago nama kada smo dosli u situaciju da raspravljamo koji od top EL igraca koji je bolji igrac I fit za nas. A nekada su nam takvi igraci bili nezamislivi, cak ih nismo ni uzimali u razmatranje... 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 6 minutes ago, Шутер из блока said: Ma kakav Teodosić, on je prosto i jednostavno penzos čist, ne može nijednu od ovih stvari, a kamoli sve ili barem većinu istih, ni blizu (više) kao Kampaco, daj nemoj da se zajebavamo, i ajde da se uozbiljimo (barem malo, ako je i to moguće uopšte). Mi bi rezultatski apsolutno istu sezonu imali sa i bez Kampaca, nije isporucio kada je bilo bitno, u derbijima, protiv Pao i Bajerna. Generalno niko iz prosle sezone nije zasluzio da se place za njim, ukljucujuci trenera i posebno predsednika. Zvezda i KKP sto vise para imaju to je veci javasluk i neodgovornost, klasican drzavni poso sindrom. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Just now, Cavani said: Zvezda sto vise para ima to je veci javasluk i neodgovornost, klasican drzavni poso sindrom. Sad je tačno. Partizan je svoje velike pare jako pametno potrošio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 13, 2023 Author Share Posted July 13, 2023 2 minutes ago, Predragdjape said: Blago nama kada smo dosli u situaciju da raspravljamo koji od top EL igraca koji je bolji igrac I fit za nas. A nekada su nam takvi igraci bili nezamislivi, cak ih nismo ni uzimali u razmatranje... #Obraeffect 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 2 hours ago, TB Told said: Ako je to želja igrača i njegove porodice misliš da treba da se ide protiv toga? otkud mi znamo šta je želja igrača i njegove porodice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 (edited) 14 minutes ago, Шутер из блока said: Je l' si ti ozbiljan? Nadam se da nisi, a ako jesi… Bože me sačuvaj i sakloni, toliko. То се и ја питам сваки пут кад видим твоје небулозе, али се суздржавам. Заборавио сам да си љубитељ Дешона Томаса, извини. Edited July 13, 2023 by Шеф стручног штаба 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 10 minutes ago, Predragdjape said: Blago nama kada smo dosli u situaciju da raspravljamo koji od top EL igraca koji je bolji igrac I fit za nas. A nekada su nam takvi igraci bili nezamislivi, cak ih nismo ni uzimali u razmatranje... Kako ti ne dosadi vise da svaku odluku kluba opravdavas i prozivas sve one koji misle drugacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Ko pokupi TJ Shortsa iz Bona nagledaće se lepe košarke… Zasluženo MVP Champions League 💯 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шутер из блока Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 42 minutes ago, medobrundo said: Faku je bog, nema tu šta, samo ne pamtim da smo nekoga ovako uzdizali, a da realno ništa posebno nismo dobili. Ispade Faku najbolji igrač ikada. Sad mu se pripisuje i dve titule u EL, a ima veze sa njima koliko i ja manje više. Isto tako se zaboravlja da je tu i Teodosic, koji osim ako ne propadne skroz, i dalje mnoge od navedenih stvari radi i bolje od Fakua. Nije čovek baš Raduljica. Nije bilo realno da Faku ostane, neka zamena mu se mora naći. Ili više igrača koji će ga odmeniti. Eh sad "ništa posebno", nemojmo da se lažemo i preterujemo, čuj "ništa posebno", kako da ne. Kampaco i jeste najbolji (a možda i najveći) igrač u istoriji KK Crvene zvezde, koji je došao i igrao u klubu. O učinku i doprinosu njegovom za te dve EL titule je apsolutno netačno to što si napisao, i baš onako degutantno, čuj "ima veze sa njima koliko i ja manje više", mislim daj ajde više aman za aman dokle… Teodosić je penzos i bivši igrač, pogotovu za EL nivo košarke uopšteno (a kamoli ozbiljan i kvalitetan sa istim takvim ambicijam u istoj), kog apsolutno niko više nije hteo (u EL) i došao je samo i jedino kao Čovićeva, a (vrlo) moguće i vrhovna, dugogodišna i suluda i samo jedna od (žarkih) želja, koju je naravno, nažalost, ispunio i dobio, i tu se apsolutno svaka priča i polemika o njemu završava. Što se ovog zadnjeg pasusa tiče, neuporedivo i daleko bolje je da se dovedu više/nekoliko kvalitetnih i ozbiljnih igrača za EL nivo košarke, ali od toga nažalost nema i neće biti ništa, i to se zna još otkad, a i jasno vidi sad, a i videlo još posle prvog produžetka i/ili potpisa ovog leta. Dok su Čović i njegovi poltroni na čelu kluba tako je bilo, tako je, i tako će i biti uvek i zauvek, nažalost ili na sreću nekih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 5 hours ago, quentin said: Ja mislim da je navijačko opredeljenje bilo odlučujuće u tačno nula transfera u profesionalnom sportu. Ima tek nekoliko primera a jedan Gospodin za kog znamo da je odbio komsije zbog toga sto je igrao za nas: https://sportal.blic.rs/kosarka/kalinic-bez-dlake-na-jeziku-zeljko-me-je-zvao-u-partizan-rekao-sam-ne-jer-bi-to-bilo/2022041917341201205 Samo jednu zelju od pocetka prelaznog roka imam... 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 7 minutes ago, Leonard said: Kako ti ne dosadi vise da svaku odluku kluba opravdavas i prozivas sve one koji misle drugacije. O cemu pricas ti burazeru? Pogubio si se na ovoj vrucini totalno... Ne opravdavam ja odluku kluba, vec pisem da nekada TOP EL igrace nismo uzimali u razmatranje jer nismo imali love, a sada gledamo koji od tih istih TOP igraca koji kostaju vise miliona nama bolje odgovara. Od Kampaca preko Mirotica itd. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 (edited) 11 minutes ago, Шутер из блока said: O učinku i doprinosu njegovom za te dve EL titule je apsolutno netačno to što si napisao, i baš onako degutantno, čuj "ima veze sa njima koliko i ja manje više", mislim daj ajde više aman za aman dokle… Argumentuj njegov doprinos, bez tih naklapanja. Čisto istine radi, da ne bi svi morali da tragaju U prvoj tituli je odigrao 0 minuta na f4. U drugoj titulu, odigrao je 14 minuta na f4 i imao 0 poena i 1 asistenciju ukupno na dve utakmice. Što ne menja činjenicu da je fantastičan igrač, ali nema potrebe za idolopoklonstvom. Čovek nije Jordan, uspeo je sa Argentinom da izgubi kući od Dominikane, u finalima sa KKP retko viđena neefikasnost. Dakle, ne garantuje čovek ništa sam po sebi, život teče i nakon njegovog odlaska. Edited July 13, 2023 by medobrundo 23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 23 minutes ago, John Terry said: Sad je tačno. Partizan je svoje velike pare jako pametno potrošio. Ocigledno nisi ispratio epizodu sa spam postom. I tamo je nivo odgovornosti 0. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 2 minutes ago, medobrundo said: Argumentuj njegov doprinos, bez tih naklapanja. Nemoj medo brate molim te 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 2 minutes ago, Cavani said: Ocigledno nisi ispratio epizodu sa spam postom. I tamo je nivo odgovornosti 0. Jesam ali mislio sam da pričamo o upravo završenoj sezoni. Ovo sad im zaista jeste veliki gaf. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шутер из блока Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 1 hour ago, Predragdjape said: Pa Teodosic ima slican court vision od Kampaca. Isto je floor General u napadu kao i Kampaco, samo opasniji u sutu. Samim tim povlaci fokus odbrane na sebe. Ako bude imao saigrace koji ce koristiti njegove asistencije i prostor koji im ostavi, top. A neće imati sigurno, nemojmo da se zavaramo aman za aman jer nema apsolutno potrebe za tim i apsolutno nikakve, što se već još otkad zna, a i već sad jasno vidi, tako da u toj situaciji (i ulozi) Kampaco je doslovno i bukvalno NENADOKNADIV i NEZAMENJIV, i tu nema šta (dalje), kraj priče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Kobra nas i zvanicno napustio,srecno i da te zaobidju povrede ZVEZDASU! 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 38 minutes ago, Шутер из блока said: ajde da se uozbiljimo (barem malo, ako je i to moguće uopšte). 21 minutes ago, Шеф стручног штаба said: То се и ја питам сваки пут кад видим твоје небулозе, али се суздржавам. Pomislih da se covek svadja sam sa sobom, reko mora da sam poludeo. Sad skontam da ih je dvoje 🙂 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Vidim da je Dobric zvanicno ex. Sve najbolje! Odlican potez! Ajde Lazicu, ispadni i ti covek, sedi u fotelju. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 13, 2023 Share Posted July 13, 2023 Ništa, aj se organizujemo, ko će pije otrov a ko ripa s mosta kad ode Faku. Taman da ne dočekamo Mirotićev potpis u komšiluku. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts