suptil Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 5 minutes ago, robins said: Da li postoji centar u EL kog Luka može da brani? Питај @Wingwalker-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Moze link, ako neko ima, uskoro pocinje utakmica. Ja imam arenu al pitam za druga da mu posaljem da on ima gde da gleda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Just now, Petar1995 said: Moze link, ako neko ima, uskoro pocinje utakmica. Ja imam arenu al pitam za druga da mu posaljem da on ima gde da gleda? https://www.magentasport.de/ Počinje u 6, ne u 5. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Ljudi pa je li vi gledate išta.. Ja mislim da je ovo deseta sezona kako Lazu pojedinci pred početak sezone izbacuju iz 12, smanjuju minutažu itd.Ista stvar i sa Lukom.Pa toliki treneri prođoše, i ne desi se, naprotiv..A zadnjih deset godina možda i najuspešniji period u istoriji kluba.Pa ja bih se bar zapitao, šta to ne shvatam, šta to ne vidim..Je li moguće da treneri kao Radonjić, Duško, Saša Obradović ne vide da Laza nije za 12 a ja vidim.Je li moguće da Duško ne vidi da Luka ne može da brani ni jednog centra u EL a ja sa svojom forumaškom trenerskom akademijom to vidim.Ali ne..Here we go... Again. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Ali kada vidim Lazica da primi loptu van 6.75m i ne pogleda u kos vec krene da panicno mlatara rukama da pridje neko po loptu meni dodje zlo. Pa imas dribling covjece 25 godina igras kosarku i ne mozes povesti loptu u dribling, uraditi neku promjenu, zagraditi je bilo sta, vec on ceka ili Sabaza ili Mitrovica ili bilo koga da pridju po loptu i tu redovno izgubimo 4-5 sekundi u napadu i onda panicno idemo u rjesavanje 1 na 1. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 ima prenos na areni? ne vidim nigde u programu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 [mention=25]Wingwalker[/mention] Ово су припремни мечеви. Нама је важна заштита обруча а у том сегменту Лука не може да уради ништа. Бајке да ће Лука имати минутажу током године већу од Боломбоја је за мој укус превише. Сад треба да се јави [mention=2070]Brat od Korneta[/mention] па мушки да изанализира против којих центара у нападу Лука има предност у Евролиги.Ja da sam Kornetov bruda...sada bi ti ponudio opkladu u vezi minutaža Luke i Bolomboja...ali pošto nisam, da ipak sačekamo. Kuz nam godinama najbolje brani pik, Martin je atleta...a Luka zadnje dve sezone u EL po 31-a odigrana tekma...sa nekih 20mpg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 2 minutes ago, Sokmeniki said: Ali kada vidim Lazica da primi loptu van 6.75m i ne pogleda u kos vec krene da panicno mlatara rukama da pridje neko po loptu meni dodje zlo. Pa imas dribling covjece 25 godina igras kosarku i ne mozes povesti loptu u dribling, uraditi neku promjenu, zagraditi je bilo sta, vec on ceka ili Sabaza ili Mitrovica ili bilo koga da pridju po loptu i tu redovno izgubimo 4-5 sekundi u napadu i onda panicno idemo u rjesavanje 1 na 1. Ajde to, nego kad krene u prodor pa ili pokusa neki flouter ili skok sut sa poludistance pa lopta jedva zakaci obruc. Umesto da radi ono sto najbolje zna, da coskari i ide na ofanzivni skok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 2 minutes ago, necke said: Ajde to, nego kad krene u prodor pa ili pokusa neki flouter ili skok sut sa poludistance pa lopta jedva zakaci obruc. Umesto da radi ono sto najbolje zna, da coskari i ide na ofanzivni skok. Ali flouter obavezno lijevom rukom zavrsava bilo gdje da je na terenu (da li je sa desne strane, lijeve ili kroz sredinu) a realizacija mu je vjerovatno ispod 5% 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 6 minutes ago, NikadProtivKaline said: ima prenos na areni? ne vidim nigde u programu Bice na areni 2, obicnoj areni 2 ne premium 😊 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Изгледа без Шабаза данас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 26 minutes ago, NikadProtivKaline said: ima prenos na areni? ne vidim nigde u programu Arena je odvratno neažurna kad je najava programa u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Nema Sabaza na zagrevanju, zagreva se Kuzmic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 8 minutes ago, Admiral said: Nema Sabaza na zagrevanju, zagreva se Kuzmic. Blaze istegnuce, valjda nije ozbiljno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade runner Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Link ne radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Linkic neki za dobru dusu van Serbie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 17, 2023 Author Share Posted September 17, 2023 Teo i Beli u startnoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 3 minutes ago, Crni said: Linkic neki za dobru dusu van Serbie? https://www.magentasport.de/event/fc-bayern-muenchen-roter-stern-meridianbet-belgrad/9943498 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 12 minutes ago, mister-no said: Ljudi pa je li vi gledate išta.. Ja mislim da je ovo deseta sezona kako Lazu pojedinci pred početak sezone izbacuju iz 12, smanjuju minutažu itd. Ista stvar i sa Lukom. Pa toliki treneri prođoše, i ne desi se, naprotiv.. A zadnjih deset godina možda i najuspešniji period u istoriji kluba. Pa ja bih se bar zapitao, šta to ne shvatam, šta to ne vidim.. Je li moguće da treneri kao Radonjić, Duško, Saša Obradović ne vide da Laza nije za 12 a ja vidim. Je li moguće da Duško ne vidi da Luka ne može da brani ni jednog centra u EL a ja sa svojom forumaškom trenerskom akademijom to vidim. Ali ne.. Here we go... Again. Ako se dobro secam isli su abrovi da je smanjenje minuta Lazicu kostalo SO klupe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Ako se dobro secam isli su abrovi da je smanjenje minuta Lazicu kostalo SO klupe.Ma abrovi, koštala ga selekcija, rezultati, igra, atmosfera, korona... Imao je jak ugovor i jake penale, teško da je Lazinih par minuta gore, dole u pitanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 2 hours ago, robins said: Da li postoji centar u EL kog Luka može da brani? Ne postoji, mozda neka small ball petica. Ko sa radi, 2 sezone pricamo kako ga urnisu svi s naglaskom na Lesora i zovemo ga baba. I izmedju tih sezon pricamo da je mnogo dobar, kao da magicno zaboravimo da je inferioran. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 1 minute ago, djura.net said: Plitak potok,a voda duboka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Dajte zapisnik za tekme. Da viidmo minute i ucinak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts