Čočo Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 2 minutes ago, Miki28 said: Nek ide zivot, Covkeeeee pakuj! Brazilski KD😀 Još jednom da se podsetimo. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Sad je vec kasno, prepuni smo tu, iako bi nam lepo legao. Ja se iz sve snage nadam da on nece u Beograd. Ako se razumemo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 (edited) 2 minutes ago, Firga said: Sad je vec kasno, prepuni smo tu, iako bi nam lepo legao. Ja se iz sve snage nadam da on nece u Beograd. Ako se razumemo... Nilad nije kasno. Ako imamo i ako smo mogli nemilice da potpisujemo Mitroviće, Kuzmiće, Lazareviće možemo i Kabokla. Kad je nama bilo teško da višak otpustimo u toku sezone. Edited September 16, 2023 by Čočo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 5 hours ago, Petar1995 said: Uvek je lepo pobediti Albu, prosle god nas je bas taj poraz u Bg i u Minhenu protiv Bajerna kostao prolaska u top8 fazu Evrolige.. Samo steta sto je to cesto kao Halejeva kometa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Ovde se Kaboklo pominjao bukvalno sa zavrsetkom Nemackog PO. I ako sam pisao u vise navrata da bi voleo da ga potpisemo , Bolomboj je ono sto nam vise treba. Taj profil. Odbijam da poverujem u sve ovo….pogotovo da nismo zadovoljni Bolombojem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Вама ако је океј ово дивљачко понашање према клубу где је потписао уговор, онда имамо мало другачије погледе. А с'обзиром на карактере играча које је клуб потписивао овог лета, надам се да ће у истом тону и наставити и да нисмо ни у каквој причи са бразилским Дурентом. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 30 minutes ago, Čočo said: Nilad nije kasno. Ako imamo i ako smo mogli nemilice da potpisujemo Mitroviće, Kuzmiće, Lazareviće možemo i Kabokla. Kad je nama bilo teško da višak otpustimo u toku sezone. Ma ja se nadam da ne ode u komsiluk. Lici mi da im tu treba 4-5 igrac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 1 minute ago, Firga said: Ma ja se nadam da ne ode u komsiluk. Lici mi da im tu treba 4-5 igrac Sve je moguće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Znači danas Bolomboj se vraća na svoju prirodnu poziciju. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Bolomboj zapratio Veneciju na instagramu 1 1 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Ako neko bude mogao da snimi utakmicu protiv Albe i okaci na jutjub bio bi mu jako zahvalan. 🙏 Ili barem da je snimi kao neki fajl da je daunloudujem ako je to ikako moguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Kaže da se Bruno nije pojavio u Venneciji prema očekivanju: https://x.com/saarshoham/status/1702985588452794809?s=12&t=cAIuC22gr1RshLRnwMrsHQ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 14 minutes ago, Brat od Korneta said: Ako neko bude mogao da snimi utakmicu protiv Albe i okaci na jutjub bio bi mu jako zahvalan. 🙏 Ili barem da je snimi kao neki fajl da je daunloudujem ako je to ikako moguce. Biće ovde https://www.magentasport.de/aktion/magentasport-cup?wt_mc=daf_sospsoxx_2023-sport-sponsoring_MS-Cup-248 a možda i na njihovom YT kanalu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 1 minute ago, Kankkunen said: Biće ovde https://www.magentasport.de/aktion/magentasport-cup?wt_mc=daf_sospsoxx_2023-sport-sponsoring_MS-Cup-248 a možda i na njihovom YT kanalu. Ma ne treba mi za gledanje lajv nego mi treba na YT snimak da mogu da secem u gifove posle jer ako snimam ekran i tako dodajem video za gif direktno sa kompa ne prihvata fajlove vece od 100mb a sa jutjuba je neograniceno sajz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 1 minute ago, Brat od Korneta said: Ma ne treba mi za gledanje lajv nego mi treba na YT snimak da mogu da secem u gifove posle jer ako snimam ekran i tako dodajem video za gif direktno sa kompa ne prihvata fajlove vece od 100mb a sa jutjuba je neograniceno sajz. Imaju na kanalu utakmice sa ranijuh Magenta kupova, verovatno će postaviti i sa ovogodišnjeg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 38 minutes ago, fradler said: Bolomboj zapratio Veneciju na instagramu Koliko pikova prve runde ukljucuje trejd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Savet da ne upadamo u neku euforiju ako dobijemo Albu 20+ razlike jer Alba je bukvalno jedina ekipa u El koja je slabija na papiru nego prethodne sezone. Otisli su im 3 glavna igraca Sikma, Smit i Lo a zamene su dosta upitne. Ostali su im Tieman i Koumadje na centru (otisao Lamers a treceg centra nemaju trenutno) i Olinde i Procida od znacajanih igraca. Uz Procidu kao mladog prospekta doveli su jos jednog mladog italijanskog beka prospekta, Spanjola, koji je takodje bio u rosteru Italije na ovom svetskom prvenstvu. Tu je jos jedan mladi igrac, Ziga Samar, koji je bio u rosteru Slovenije na svetskom i prosle sezone bio solidan u Evrokupu za Hamburg. Inace Radonja se interesovao da ga dovede pretproslo leto za treceg pleja kao prospekta ali trazili su visoko obestecenje pa ga je Alba dovela i poslali na pozajmicu u Hamburg i sada vratili u roster. Doveli su Met Tomasa kao proverenog bek sutera i Sterling Brauna koji bi trebalo da im je najvece pojacanje i koji ima solidno Nba iskustvo. Doveli su i Dzastin Bina, igrac o kojem ne znam nista osim sto vidim da igra 4 i da je imao ok brojke u G ligi prosle sezone. Jedina prednost im je sto su verovatno dosta uigraniji od nas s obzirom da nam se nekoliki vaznih igraca tek prikljucilo treninzima s tim da se jos uvek nismo kompletirali. Tako da mozda bude i neki egal mec zbog uigranosti a mozda ih pobedimo 20+ razlike jer smo objektivno mnogo kvalitetniji igracki gledano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 (edited) Jes, Sasari nas nalupao, ali cemo sad Albu da odvalimo 26 razike Da odigramo kompetitivan mec i da se ne usinu Teo i Bjelica, ja zadovoljan. Btw, slabije su i komsije na papiru. Egzum > Douzer, Lesor > Kaminski, Madar > Jaramaz, Papapetru = Ponitka. Edited September 16, 2023 by fradler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Izgleda Mitar van 12. U 12 Kuzmić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 8 minutes ago, Čočo said: Izgleda Mitar van 12. U 12 Kuzmić. Obrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Ima li dje prenos Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 1 minute ago, Nemam_ti_kad said: Ima li dje prenos Arena 3 premium a piše i Arena 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Kuzmic u 12 > Dalibor u 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 I zvanično. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 4 minutes ago, Nemam_ti_kad said: Ima li dje prenos https://www.magentasport.de/event/alba-berlin-roter-stern-meridianbet-belgrad/9943494 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts