Jump to content

KK Crvena Zvezda 2023/24- Domaca osnova vs strani placenici


Čvarkov

Recommended Posts

Meni ne izgleda da je Kuzmić zaboravio da igra košarku.
Problem je što od one nesreće ne može fizički da se spremi za više od par minuta na parketu.   
Ako tokom EL sezone pored Tobija, Bolomboja, Simketa i Luke trener bude morao da ubaci Kuza u 12 zbog par minuta i poena iz pika sa Šabazom...onda smo već prezubili. U ABA bi od nejakog Nejpira valjalo Yago da preuzme najveći deo minuta tako da je i tu uparivanje sa Kuzom luksuziranje iz ugla razigravanja kombinacija obe petorke.
Link to comment
Share on other sites

Meni nista vise nije jasno. Ne bi se iznenadio (cak to ocekujem) da je prva petorka i nosioci:

Teodosic

Nedovic

Davidovac

Bjelica

Kuzmic

 

Ne bi se iznenadio ni da sutra potpisemo onog pleja Japana od 165 cm u patikama. Bez nerviranja od sad totalno se prepustam ovom cirkusu. Uglavnom nemojte da vas nista cudi i iznenadi sto se nas tice.

 

 

 

 

 

  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, prasac said:

Eno i Dzo Ingls pokidao sa skoro 35 godina ligamente pa i dalje igra. Cak je bio i ozbiljan clan rotacije kod Bucksa. Ovde bi bio kolektivni orgazam da je potpisao sad za nas.

Dzo Ingls, Lebron James, Kari i ostali nabrojani... je l znate nekog igraca sa prostora bivse sfry da je igrao na ok nivou posle 32-3? 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Izvinjavam se na off-u, ali eto kad moram i ovde da pitam, posto u klubu na 5 mejlova ne odgovore uopste, na telefon se niko ne javlja 3 dana..da li neko zna kako u klubu doci do informacije u vezi novinarskih akreditacija? Iz Novog Sada sam, inace bih licno otisao do prostorija kluba..moze PP..hvala unapred.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...