Kronostime Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 1 minute ago, Stefi88 said: Sto ste toliko protiv Bjelice?msm da bi pokidao ove sezone kod nas.. Milko ili Nemanja? Znam, znam - 10 dana na lebu i vodi.... 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Ja sam izgleda jedini lik, majke mi, koji niti je lično pričao ni sa kim, niti ima nekog ko je pričao niti imam neke informacije od trećeg, petog ili osmog lica u lancu. Šta više, ja kad bih prišao Mirotiću i da ga pitam o celoj situaciji dečko bi me ili napsovao ili u najmanju odgledao kao da nisam sav svoj. Kako neko poveruje da ti igrači samo čekaju da objasne situaciju nekom random liku... evo ja ne dobacujem. 19 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 23 minutes ago, John Terry said: Ja sam izgleda jedini lik, majke mi, koji niti je lično pričao ni sa kim, niti ima nekog ko je pričao niti imam neke informacije od trećeg, petog ili osmog lica u lancu. Šta više, ja kad bih prišao Mirotiću i da ga pitam o celoj situaciji dečko bi me ili napsovao ili u najmanju odgledao kao da nisam sav svoj. Kako neko poveruje da ti igrači samo čekaju da objasne situaciju nekom random liku... evo ja ne dobacujem. Poslacu ti ja u inbox 100% proverene informacije, znam jednog što je jutros pričao sa Mirotićem. 23 minutes ago, СтелаРоса said: Nisi jedini brate, tu sam i ja I tebi ću poslati 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Evo jedno interesantno ime, Darius Days, porobio u G ligi 24 poena 9 skokova, uz to iznad prosečan defanzivac jak kao bik, 37.5% za 3 preko 10 pokusaja, izuzetno snažan i odlično se snalazi oko koša može leđima ili iz pika, jedan baš baš interesantan igrač uloge 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 7 minutes ago, Babaduka said: Evo jedno interesantno ime, Darius Days, porobio u G ligi 24 poena 9 skokova, uz to iznad prosečan defanzivac jak kao bik, 37.5% za 3 preko 10 pokusaja, izuzetno snažan i odlično se snalazi oko koša može leđima ili iz pika, jedan baš baš interesantan igrač uloge Je l ovog za bek šutera? Ni k od igre krilnog centra video nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Pošto je Monako potpisao Kembu, gužva se stvara. Aj da pomognemo malo bivšem treneru, da se raščisti to. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Kemba u Monaku. Daj vamo Lojda ako se ne uspe sa Ntilikinom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Sad vec i jeste guzva u monako,kako podeliti minute,mogli bi nesto da ukrademo sto valja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Iz Monaka mi se sve cini da ce Dzejms otici pre nego Okobo ili Lojd... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Ajde Dzordane 😁 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Bjelica je uzeo prsten na poziciji centra...samo kažem. Bolomboj, Tobi, Luka, Simke, Kuz, Radulja...daj i Nemanju neće se baci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 2 minutes ago, Predragdjape said: Iz Monaka mi se sve cini da ce Dzejms otici pre nego Okobo ili Lojd... Ode James kod KD u Sunse😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 33 minutes ago, Clash said: Poslacu ti ja u inbox 100% proverene informacije, znam jednog što je jutros pričao sa Mirotićem. Slažem se sa svime što si mi napisao u inbox, ali neću da oglašavam javno kao što sam obećao. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 11 minutes ago, Stanko1997 said: Pošto je Monako potpisao Kembu, gužva se stvara. Aj da pomognemo malo bivšem treneru, da se raščisti to. To je sića za njih ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Lojd i Okobo se čine nedodirljivim, a ja bih voleo možda i kapitena njihovog Outaru. Ne znam da li mu je istekao ugovor, i da li će ga pustiti, ali baš zahvalan igrač. Pegla ozbiljno dobru odbranu, pogađa za tri, njega bih voleo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 2 minutes ago, Stanko1997 said: Lojd i Okobo se čine nedodirljivim, a ja bih voleo možda i kapitena njihovog Outaru. Ne znam da li mu je istekao ugovor, i da li će ga pustiti, ali baš zahvalan igrač. Pegla ozbiljno dobru odbranu, pogađa za tri, njega bih voleo. Ako se ne varam Jakuba je produžio ugovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 2 hours ago, medobrundo said: @Guru jel postoji neki igrač na svetu, a da je prošao zvanična merenja, sa manjim rasponom ruku od našeg minijaturnog t-rexa iz Brazila? Ne da ja znam, najbliži je Pjer Džekson sa 178 cm, Shane Larkin, JJ Barea i Filip Čović su već na impozantnih 180 cm. 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Coban Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 1 minute ago, božija noga said: Ako se ne varam Jakuba je produžio ugovor Varas se, nije jos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 3 minutes ago, Zli Coban said: Varas se, nije jos Pogrešio sam. U pravu si. Ne znam ni što sam ga upisao u onaj moj tefter da je produžio. Moja greška Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 (edited) 11 minutes ago, Guru said: Ne da ja znam, najbliži je Pjer Džekson sa 178 cm, Shane Larkin, JJ Barea i Filip Čović su već na impozantnih 180 cm. Koliki raspon ruku ima Džekson Kartrajt? Edited July 21, 2023 by Stanko1997 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Coban Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 (edited) 18 minutes ago, Guru said: Ne da ja znam, najbliži je Pjer Džekson sa 178 cm, Shane Larkin, JJ Barea i Filip Čović su već na impozantnih 180 cm. A Tremont Waters? https://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2023/americas-qualifiers/player/Tremont-Waters Verovatno greska Edited July 21, 2023 by Zli Coban Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 1 hour ago, Mile1 said: Zato sto je Raduljica trenutno spremniji od njega kako znas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 10 minutes ago, Stanko1997 said: Koliki raspon ruku ima Džekson Kartrajt? 187 cm 5 minutes ago, Zli Coban said: A Tremont Waters? 189 cm 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 Isaiah (Jamar) Thomas - karijernih 17.7 pts u NBA. Visina 175 cm (moguće sa patikama). Ne bih se unapred sprdao sa Yagom. Može da bude opasan X faktor, kad zakažu druge opcije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted July 21, 2023 Share Posted July 21, 2023 I da, samo da nas podsetim. Kemba Volker u trećem kolu dolazi kod nas u Arenu da vidi gde treba da završi sledeće sezone. 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts