Perkos2 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Da sam ja Čović tim bi izgledao ovako Laprovitola - Volters - Topić Nedović - Teodosić - Lazić Kalinić - Lazarević Mirotić - Davidovac - Ilić Dejvis - Mitrović - Bako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Kada je Panter potpisao prvi put nas odgovor je bio potpis Lazarevica. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 4 minutes ago, Perkos2 said: Da sam ja Čović tim bi izgledao ovako Laprovitola - Volters - Topić Nedović - Teodosić - Lazić Kalinić - Lazarević Mirotić - Davidovac - Ilić Dejvis - Mitrović - Bako 4 30 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 6 minutes ago, Guru said: Samo sam cekao neki dobar gif… au kakva odbrana spolja mmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 8 minutes ago, Guru said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 11 minutes ago, Guru said: Necemo rukometase al' hocemo fristajlere 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Cekajuci odluku EL razmisljam kako bi nam legla jedna EC sezona. Da ne budemo deo komsijskog ludila (jer ne sumnjam da cemo i mi dobiti deo kolaca za neki bombastican transfer), malo podmladimo tim, dovedemo neafirmisane igrace i napadnemo evropski trofej i povratak u EL. A onda shvatim da verovatno vecina navijaca ne bi na to pristala i smatrala bi kao velikim porazom, sto bi rezultiralo okretanjem ledja klubu, tako da bolje da nas puste u EL. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 2 minutes ago, СтелаРоса said: Cekajuci odluku EL razmisljam kako bi nam legla jedna EC sezona. Da ne budemo deo komsijskog ludila (jer ne sumnjam da cemo i mi dobiti deo kolaca za neki bombastican transfer), malo podmladimo tim, dovedemo neafirmisane igrace i napadnemo evropski trofej i povratak u EL. A onda shvatim da verovatno vecina navijaca ne bi na to pristala i smatrala bi kao velikim porazom, sto bi rezultiralo okretanjem ledja klubu, tako da bolje da nas puste u EL. Kad jednom izađeš treba 10 godina da se vratiš, ja bih razmislila. :P 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, СтелаРоса said: Cekajuci odluku EL razmisljam kako bi nam legla jedna EC sezona. Da ne budemo deo komsijskog ludila (jer ne sumnjam da cemo i mi dobiti deo kolaca za neki bombastican transfer), malo podmladimo tim, dovedemo neafirmisane igrace i napadnemo evropski trofej i povratak u EL. A onda shvatim da verovatno vecina navijaca ne bi na to pristala i smatrala bi kao velikim porazom, sto bi rezultiralo okretanjem ledja klubu, tako da bolje da nas puste u EL. Ne bi nam legla Evrokup sezona. Mi svakako nećemo početi pametnije da radimo sve i da nas relegiraju u Seriu C. Mi bre ozbiljno razmišljamo o penzionerima svake jebene godine. Just now, DameTime said: Kad jednom izađeš treba 10 godina da se vratiš, ja bih razmislila. 😛 Ili u slučaju Hrvata 28 godina and counting. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, DameTime said: Kad jednom izađeš treba 10 godina da se vratiš, ja bih razmislila. 😛 Prosli put smo se vratili odmah posle godinu dana. Tada smo verovatno i poslednji put sacuvali ceo tim na okupu (Beron, Perperoglu, Faje, Odzo + domaci igraci), ali smo zeznuli sa doselekcijom. Kada igramo EL nikada ne uspevamo da zadrzimo tim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ček, meni je moderacija obrisala post gde sam napisao da Efes ne produžuje Danstona? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, Laki21 said: Ček, meni je moderacija obrisala post gde sam napisao da Efes ne produžuje Danstona? Kakve veze ima Danston sa ovom temom? 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, Don Dusko said: Kakve veze ima Danston sa ovom temom? Jel ti mene zajebavaš? 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Just now, Laki21 said: Jel ti mene zajebavaš? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: ? Valjda je mislio zbog toga što dovodimo samo igrače od 35+ godina 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Na temi gde se govori o eventualnim/poželjnim pojačanjima, gde napišem ZVANIČNU informaciju da je Danston završio sa Efesom, ti prvo obrišeš moj post, a onda me pitaš kakve veze ima sa ovom temom? 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 4 minutes ago, Laki21 said: Ček, meni je moderacija obrisala post gde sam napisao da Efes ne produžuje Danstona? I meni su obrisali. A ja sam bio ozbiljan kad sam pitao kako da nateramo Kampaca da plače. Svima bi nam značilo da ostane. Da čujem, ko je obrisao i zašto? Ovde je tema prelazni rok, želje i čestitke. A i suze. 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Da se najuri moderacija sa teme, odma 5 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Evo, pokušaću da nacrtam za moderaciju pošto očigledno ništa drugo ne pali. Današnje vesti su da Luka verovatno produžuje ugovor. U toj konstalaciji snaga, s obzirom na odlazak Martina, Danston se doslovno crta kao drugi/treći centar, za 10-15 minuta po utakmici. U 38. godini svakako ne košta Boga oca, a ekstremno je zahvalan igrač na parketu. Ako treba upotrebiću i bojice. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Kankkunen said: Da se najuri moderacija sa teme, odma Dođite na NBA topic, tamo ne zalaze #provereno 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, Laki21 said: Na temi gde se govori o eventualnim/poželjnim pojačanjima, gde napišem ZVANIČNU informaciju da je Danston završio sa Efesom, ti prvo obrišeš moj post, a onda me pitaš kakve veze ima sa ovom temom? Takvim postovima je mesto na ovoj temi: Nećemo sada svaki transfer u Evropi da kačimo ovde, a ako već priželjkuješ Danstona u Zvezdi, onda to odradi ovako kako si u poslednjem postu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) 2 minutes ago, Laki21 said: Današnje vesti su da Luka verovatno produžuje ugovor. U toj konstalaciji snaga, s obzirom na odlazak Martina, Danston se doslovno crta kao drugi/treći centar, za 10-15 minuta po utakmici. U 38. godini svakako ne košta Boga oca, a ekstremno je zahvalan igrač na parketu. Meni se ovo svidja. Nesto kao kada smo Gista doveli, samo sto je Danston jos stariji. Edited June 29, 2023 by СтелаРоса 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 1 minute ago, DameTime said: Dođite na NBA topic, tamo ne zalaze #provereno De da vam kvarimo temu, eto njih za nama. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) 12 minutes ago, Guru said: Takvim postovima je mesto na ovoj temi: Nećemo sada svaki transfer u Evropi da kačimo ovde, a ako već priželjkuješ Danstona u Zvezdi, onda to odradi ovako kako si u poslednjem postu. Ja još nisam primetio da ovde postuje neko malouman. Ako pominjem Danstona na OVOJ temi, valjda najprostijom mogućom logikom može da se zaključi zašto sam to učinio? Posle 8 godina u Efesu, slobodan je jedan od najboljih defanzivaca na poziciji centra u Evropi i nemoguće je zaključiti nakon što sam to ovde napisao da bih ga veoma rado video u Zvezdi? To je toliko teško za shvatiti? I da ne zaboravim, brisanje posta koji NI NA KOJI NAČIN nije provokativan, neprostojan, nije trol niti bilo šta slično je ekstremno nepristojno i jedino što pokazuje je nedostatak kućnog vaspitanja onog ko ga je obrisao. Edited June 29, 2023 by Laki21 17 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 29, 2023 Author Share Posted June 29, 2023 Da li je stvarno odložena odluka oko učesnika el za 12. jul? Ne mogu da pohvatam zbog lažnih vesti i zajebancija. Hvala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts