tsva Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 23 minutes ago, Venger said: Bahara je urnisao ko je stigao. Za njega je Zeleznicar iz Panceva krupan zalogaj. ย Niko kao amateri iz Mostara. Bahar je LS odigrao bez cetvorki. Sisoje ne prica bez petica i sestica 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Posle ove blamaze, sinocnja nervoza mi dodje kao boza. Dje god se okrenes, dunsteri kolo vode. Pih, stoko nesposobna! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 3 minutes ago, tsva said: ย Niko kao amateri iz Mostara. Bahar je LS odigrao bez cetvorki. Sisoje ne prica bez petica i sestica Ispadanje od Veleza je dokaz neznanja a 12 prolaza je dokaz srece. Bravo legendo. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 4 minutes ago, tsva said: ย Niko kao amateri iz Mostara. Bahar je LS odigrao bez cetvorki. Sisoje ne prica bez petica i sestica Bahar popio 4 komada od Vozdovca na krovu. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 ฤime je Miloje zasluลพio da ga navijaฤi Zvezde zovu sisoje? Mnogo ruลพno. Zato je Bahar legenda. On i Terza su nas doveli na nivo Vladana Lukiฤa.ย 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Takvi navijaci Zvezdu su zasluzili uvrede. Da neko napise da nije tsva nego ustva popasao bi ban, al sisoje moze bez problema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ฤoฤo Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Evo porodica Borjan navrla na sve strane. Vrati se Bahar sve ti je oproลกteno.ย 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Ovde mora neลกto da se prizna, ne mogu domaฤi igraฤi koji se pljuju da jedini sabotiraju Bahara kada nam je tim veฤinski pun stranaca koji su ga jednako sabotirali a za to je iskljuฤivi krivac on.ย ย ฤovek misli da moลพe da drลพi neku disciplinu gde ฤe da posmatra sa strane sve i da bude otuฤen od igraฤa totalno ลกto su svi ลพivi potvrdili. Znaฤi da to moลพe da mu prolazi kada ima domaฤu osovinu ali domaฤu osovinu u svojoj zemlji gde to moลพe da proฤe ovde i u veฤini zemalja jako teลกko.ย ย ล to se tiฤe Milojeviฤa ja nisam neki njegov fan i imam dosta predrasuda ali sticajem okolnosti sam priฤao sa jednim skautom koji je prisustvovao njegovim treninzima i da je bio fasciniran izgledom istih u odnosu na neke koje sprovode najpoznatiji evropski treneri a u suลกtini je oฤekivao neลกto ลกto mi ovde zovemo bataฤorizam.ย ย U suลกtini nijedan trener sa ovih prostora jako teลกko ฤe promeniti filozofiju gde mora da pleลกe izmeฤu toga da ima modernu okosnicu za Evropu i skup proverenih domaฤih vedeta koji donose domaฤu titulu koja je apsolutni prioritet da ostane tu gde jeste. To sam uostalom i pisao ranije da ฤe mi najveฤa tragedija biti kada sam video da se ovaj eksperiment sa Baharom bliลพi kolapsu.ย ย Ponavljam nisam Milojeviฤev fan ali moลพda je i zasluลพio na osnovu starih zasluga koje po meni nisu male, da mu se makar pruลพi ลกansa da vodi ekipu koja je sigurno dva, tri puta jaฤa od onih koje je on izvodio na evropske megdane, pa da mu se onda sudi o trenerskoj limitiranosti.ย 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 2 minutes ago, Bobby Shurda said: ย ย Ponavljam nisam Milojeviฤev fan ali moลพda je i zasluลพio na osnovu starih zasluga koje po meni nisu male, da mu se makar pruลพi ลกansa da vodi ekipu koja je sigurno dva, tri puta jaฤa od onih koje je on izvodio na evropske megdane, pa da mu se onda sudi o trenerskoj limitiranosti.ย Jaฤa zato ลกto on nije bio tu da dovodi ฤauลกiฤe, Simiฤe, Pankove i sliฤne... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Najgori igraci na terenu su bili iskusni domaci igraci. Nije slucajno kao sto nije slucajno sto ze zamena nasla a samo se cekao kiks. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 1 minute ago, tsva said: Najgori igraci na terenu su bili iskusni domaci igraci. Nije slucajno kao sto nije slucajno sto ze zamena nasla a samo se cekao kiks. ย Brate, smeja se ti meni danas odmah posle utakmice kad napisah da nam eto Miloja nazadย Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 1 hour ago, prolup said: Hoce zatvoriti i 12 dvomeca u kvalifikacijama? Kad vec zatvara sta mu tesko. Moraฤe, jer viลกe nema gola u gostima preko kojih je prolazio sve teลพe rivale xD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Ovo kako se Borjan i ona njegova gazdarica nasladjuju naลกim porazom na svim druลกtvenim mreลพama je baลก baลก odvratno i jadno !!! 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boaฤe Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 27 minutes ago, tsva said: ย Niko kao amateri iz Mostara. Bahar je LS odigrao bez cetvorki. Sisoje ne prica bez petica i sestica Pa da, u fudbalu se broji koliko ko ce da primi golova, jebes osvojene bodove. Ima li moderatora ili su ovakvi nadimci dozvoljeni? A apsurd svega je na slici Pavkov koji je najbolje partije pruzao kod Milojevica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Ovo sto se Miloju pripisuju "gardisti" stvarno nema smisla jer je covjek i otisao zbog njih. Da neke je doveo i mozda su mu i bili miljenici al nisu se rodili kao "gardisti"! Cak je i Marinu dao kapitenskuย traku i kljuceve ekipe iako su ga "gardisti" nabijali u ormarice jer je posle treninga isao kuci a ne na pice.ย Ne bih se iznenadio da Vujadin prvi let iako ima bas jaka ledja al on je sad nebitan. Miloje je sa onim timom izvukao maksimum i to je cinjenica a sad ko nije zelio iskorak svako sa malo.logike moze izvuci zakljucak.Na kraju krajeva Miloje je otisao a limitirani umisljeniย igraci/gardisti su ostali. Da li ce sad biti drugacije...iskreno se nadam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Just now, Borky said: Ovo sto se Miloju pripisuju "gardisti" stvarno nema smisla jer je covjek i otisao zbog njih. Da neke je doveo i mozda su mu i bili miljenici al nisu se rodili kao "gardisti"! Cak je i Marinu dao kapitenskuย traku i kljuceve ekipe iako su ga "gardisti" nabijali u ormarice jer je posle treninga isao kuci a ne na pice.ย Ne bih se iznenadio da Vujadin prvi let iako ima bas jaka ledja al on je sad nebitan. Miloje je sa onim timom izvukao maksimum i to je cinjenica a sad ko nije zelio iskorak svako sa malo.logike moze izvuci zakljucak.Na kraju krajeva Miloje je otisao a limitirani umisljeniย igraci/gardisti su ostali. Da li ce sad biti drugacije...iskreno se nadam. Joลก jedna neistina. Samo Gobeljiฤ je bio tu kad je Milojeviฤ otiลกao. Kojim timom, onim koji je dve godine selektirao i ostavio prepunog JSL vedeta? Gorim od zateฤenog kad je doลกao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 6 minutes ago, Dropkick Murphys said: Moraฤe, jer viลกe nema gola u gostima preko kojih je prolazio sve teลพe rivale xD Lako je dobiti Salcburg, Kopenhagen, Liverpul, Krasnodar...aj ti pobedi Omoniju i Serifa๐คฃ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Jadnije od nase igre danas je samo likovanje i objava M. Borjana na Instagramu. Mozda i nas najbolji golman u poslednjih 30ak godina , ali moralna i peezda od ฤoveka.ย 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ะกัะตะปะฐะ ะพัะฐ Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 1 minute ago, The_Big_S said: Ovo kako se Borjan i ona njegova gazdarica nasladjuju naลกim porazom na svim druลกtvenim mreลพama je baลก baลก odvratno i jadno !!! Borjana sam se uvek sramio, od prvog dana kada je dosao u klub i krenuo da glumi velikog Zvezdasa iako je do tada navijao za Partizan. Hvala mu na odbranama, ali nikada me nije kupio kao licnost i nikada ga nisam gledao kao noviju legendu, iako je po odredjenim parametrima to postao. Blam me je i dalje kada je na proslavi titule drzao govor i spominjao protivnicki klub. U derbijima se redovno ponasao dzukacki i ulazio u klinc sa protivnicima iako je kapiten, kada uporedimo sa Dragovicemevim ponasanjem na istim utakmicama to je nebo i zemlja. Pa ona drama na polusezoni kada smo imali -5 gde je kao hteo na silu da ode iz kluba, pa onda ipak ostao. Uopste me ne cudi ovakvo njegovo ponasanje. Ne voli on Zvezdu, nego sebe. Znam da je srecan veceras, kao i ona magarcina Pesic. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnฤ Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 5 minutes ago, The_Big_S said: Ovo kako se Borjan i ona njegova gazdarica nasladjuju naลกim porazom na svim druลกtvenim mreลพama je baลก baลก odvratno i jadno !!! Terzic alfa i omega Zvezde i Borjan kapiten Zvezde su dve najvece sramote ovog kluba i nas navijaca koji smo to dozvolili. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Ovo sa Milojeviฤem je ozbiljan korak unazad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Kako oฤekujete da Vladan Milojeviฤ smiri i dovede u red Rodiฤa i Kataia? Ima tu joลก nekih ali ova dvojica su glavni za negativnu atmosferu u ekipi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 Borjan da ima dva grama mozga ne bi ozenio jednu od vecih drolja koja je setala beogradskim asfaltom. Vise njih dvoje veceras likuju nego mi navijaci Partizana.ย 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 9 minutes ago, The_Big_S said: Ovo kako se Borjan i ona njegova gazdarica nasladjuju naลกim porazom na svim druลกtvenim mreลพama je baลก baลก odvratno i jadno !!! Da te ne uvredim, ali meni su jadni oni koji ih prate.ย 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted December 20, 2023 Share Posted December 20, 2023 1 minute ago, Crni said: Da te ne uvredim, ali meni su jadni oni koji ih prate.ย Ne ljutim se, ne pratim ih. Na sportskim vestima sam proฤita 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts