Čočo Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Bahar tempirao formu za prve četiri i poslednje četiri utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 6 minutes ago, Čvarkov said: Kakav je majstor Šerif. Svaka čast brat na prognozi. Kako sam ga osetio kazi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 (edited) Ništa novo i čudno sa krimosima sa dna kace. Na zimu ide prodaja Bukarija, Kangve, verovatno i Glazera, Nedeljkovića će na leto. Dok Dragović garant već diže sidro. Tim će opet da se pretumba, uz novu turu svežih povratnika, omladinaca i stranaca iz Marinovog teftera. Mlatiće se o rekordnim prodajama i čudima dok dug lagano ide ka tri cifre. Naravno zvezdaška javnost blene i posmatra, zašto menjati seljačko-debilski scenario kad provereno šljaka. Edited December 6, 2023 by Molina23 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 VER AR JU NAU MAUSES??? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Pretrnuh kad vidoh da ulazi kod nas igrač sa brojem 55. Šta su ti traume, bem te živote. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draguljce87 Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Fenomemalna poseta s obzirom na pasje vreme u Beogradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Degenek 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Maksimovic je neverovatan, svaki kontakt sa loptom mu izgleda fudbalski. Kabic, Mitrovic i Degenek pokazali zasto ne igraju. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Mali Maksimovic kao cigra. Bas ima dobar fudbalski smek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 59 minutes ago, Molina23 said: Ništa novo i čudno sa krimosima sa dna kace. Na zimu ide prodaja Bukarija, Kangve, verovatno i Glazera, Nedeljkovića će na leto. Dok Dragović garant već diže sidro. Tim će opet da se pretumba, uz novu turu svežih povratnika, omladinaca i stranaca iz Marinovog teftera. Mlatiće se o rekordnim prodajama i čudima dok dug lagano ide ka tri cifre. Naravno zvezdaška javnost blene i posmatra, zašto menjati seljačko-debilski scenario kad provereno šljaka. Zaboravio si na prodaju Mitrovića u Barselonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuaTheTime Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 3 minutes ago, John Terry said: Mali Maksimovic kao cigra. Bas ima dobar fudbalski smek. Marko Nedjic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromodora Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Btw imam jednu ne tako lepu vest. Mijatović je prodat Juventusu. Ne znam nikakve detalje.Terza independent tradersMajku vam lopovsku! Sent from my A063 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 Svaka cast Nedjicu na super klincima Nedeljkovic, Sljivic, Mijatovic, Maksimovic. Knezevic je poodavno morao da igra u prvom timu, Nikola Mituljikic, Kahvic(umesto Nedajea)... Umesto nepreprovenih istrošenih igraca Fenerbahce je ponudio 4(cetiri) miliona evra za Radeta Krunica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted December 6, 2023 Share Posted December 6, 2023 On 12/3/2023 at 6:52 PM, Bax said: Bolje nek cimaju Lazetića, deluje mi da ima perspektivu da još napreduje. Pogotovo sa nase strane brda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 (edited) 15 hours ago, vlaDixXx said: Svaka cast Nedjicu na super klincima Nedeljkovic, Sljivic, Mijatovic, Maksimovic. Knezevic je poodavno morao da igra u prvom timu, Nikola Mituljikic, Kahvic(umesto Nedajea)... Umesto nepreprovenih istrošenih igraca Fenerbahce je ponudio 4(cetiri) miliona evra za Radeta Krunica. kome svaka čast? tipu koji ne može loptu da šutne a ne nešto da nauči klince pisao je ovde čini mi se markos kakva je situacija u mlađim kategorijama u celoj državi i kako se sve što vredi ili pokazuje neki talenat dovodi u Zvezdu a posle zna se,ko ima jača "leđa" taj napreduje Edited December 7, 2023 by Perkos2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 7 hours ago, Perkos2 said: kome svaka čast? tipu koji ne može loptu da šutne a ne nešto da nauči klince pisao je ovde čini mi se markos kakva je situacija u mlađim kategorijama u celoj državi i kako se sve što vredi ili pokazuje neki talenat dovodi u Zvezdu a posle zna se,ko ima jača "leđa" taj napreduje Evo Duljaj vrhunski bivsi fudbaler upravo rasrafljen od strane coveka koji ne zna da sutne loptu sa 20x slabijim timom. Takvo nas razmisljanje i drzi u blatu, eno Piksi bio genije pa kakav je trener ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 44 minutes ago, Nele said: Evo Duljaj vrhunski bivsi fudbaler upravo rasrafljen od strane coveka koji ne zna da sutne loptu sa 20x slabijim timom. Takvo nas razmisljanje i drzi u blatu, eno Piksi bio genije pa kakav je trener ? Eto živi bili pa videli dokle će taj "stručnjak" da dobaci.Moja prognoza je u najboljem slučaju neke niže lige po arapskim državama, treća kineska ili neki mafijaški klub u Bugarskoj. Zavisi s'kim terza i kokeza budu imali dogovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 Nedjic je dobar trener, al mu je vreme da ode iz Zvezdinog sistema i uzme nekog Superligasa. Na ovom nivou je zanimljiv, ali do sada prakticno nije radio sa seniorima i van komfor zone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 Po onome što sam ja video, klinci su odigrali dosta hrabro i kombinatorno kad su imali loptu u posedu. Da nije onaj afrikanac napravio onako glup faul za drugi žuti odma posle gola, teško bi se ovde Partizan iščupao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 (edited) 18 minutes ago, Perkos2 said: Eto živi bili pa videli dokle će taj "stručnjak" da dobaci.Moja prognoza je u najboljem slučaju neke niže lige po arapskim državama, treća kineska ili neki mafijaški klub u Bugarskoj. Zavisi s'kim terza i kokeza budu imali dogovor. Totalno je nebitno sta ce on da napravi u karijeri poenta je da dobar igrac nije nuzno i dobar trener i obrnuto, pogotovo u danasnjem fudbalu gde je analitika sve a mladi ljudi koji su u koraku sa tehnologijama imaju prednosti u tome. Graficar je danas bolje stajao i kretao se na terenu od svih superligasa, taj nivo discipline sam video samo nekoliko puta kod TSC-a cak ni kod nas gde se ne zna ko pije a ko placa. Danas im je falio individualni kvalitet da naprave iznenadjenje i to vrlo lagano. Cak i posle postignutog gola i crvenog su nastavili da igraju svoju igru do nekih zadnjih 10 minuta kad ih je Partizan nabio u 16. Svakako mu je prerano za Zvezdu pre svega jer bi se verovatno domace starije vedete uvredile da im trener bude 33godisnjak “koji ne zna loptu da sutne”. Slazem se sa Markosom prvo neki Superligas pa kroz jedno 3 sezone Zvezda da ga ne bi prebrzo potrosili. Edited December 7, 2023 by Nele 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 4 minutes ago, Nele said: Danas im je falio individualni kvalitet Pre svega u završnici. Mnogo su spetljano delovali u 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 4 minutes ago, L' Imperatore said: Pre svega u završnici. Mnogo su spetljano delovali u 16 Pa ima tu i do onog sto se kaze uplasili se pobede. Previse su nervozni bili za razliku od ostatka utakmice ali dobro mladi su pa je i razumljivo. Meni se svidelo sto su i sa igracem manje u nekoliko navrata pritisli Partizan ispred 16 i uzimali lopte nesto sto se ne vidja cesto u nasem fudbalu pogotovu kad autsajder vodi. U 90. imali i odlicnu sansu, svakako sam bas prijatno iznenadjen. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 (edited) 9 hours ago, Perkos2 said: kome svaka čast? "Svijetu se ne moze ugoditi" Ovde ne bi valjao Klop(bio bi Flop) Gvardiola(bio prevariola) Oducio vodecu ekipu lige, iako je bio oslabljen neigranjem dosta igraca... falio je 16godisnji Maksimovic Posle godine gledao sam prijateljsku protiv ekipe koja je bila druga na tabeli Tsc, i njih su oducili od fudbala. Oducio bi i nas prvi tim,naravno ako bi "smeo" da pobedi.... Edited December 7, 2023 by vlaDixXx 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapko5 Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 36 minutes ago, Markoss said: Nedjic je dobar trener, al mu je vreme da ode iz Zvezdinog sistema i uzme nekog Superligasa. Na ovom nivou je zanimljiv, ali do sada prakticno nije radio sa seniorima i van komfor zone. Tu je samo pitanje kog superligaša bi mogao uzeti da sprovede svoj sistem i ne igra bunker. Voždovac dugo ima trenera, tu mi još pada na pamet TSC, ako ode Lazetić i možda Čuka, mada mi se ta opcija ne sviđa nakon njihovih poteza letos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted December 7, 2023 Share Posted December 7, 2023 (edited) 25 minutes ago, L' Imperatore said: Pre svega u završnici. Mnogo su spetljano delovali u 16 Steta sto su vraceni u omladince napadac Mateja Bubanj i vezista Petrovic, stoper Vukicevic takodje Da nisu za nas igrali kup utakmice, mogli su da igraju i Nedeljkovic, Mijatovic i Maksimovic Edited December 7, 2023 by vlaDixXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts