Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Nismo juce lose odigrali,daleko je to od neke idealne igre,ali s obzirom kako igramo u zadnja 2 meseca ono juce je dosta dobro izgledalo.Videcemo kako ce ekipa izgledati u naredna 3 meca u domacici.Ukoliko podignemo formu i ekipa se podigne psiholoski,mozemo do pozitivnog rezultata protiv Lajpciga i Bojsa.

Link to comment
Share on other sites

Sa onakvom igrom i onolikim prostorom pozadi Lajpcig je bio zreo za minimum 4 gola u mrezi. 

To bi neke ekipe znale da iskoriste, ali ne i mi.

Ovako gledajuci, prelazna ocena, nesto slicno kao u Glazgovu. 

Neka to bude škola za BGD. Usli bojažljivo pa krenuli da igramo.

Nemamo bekove.. mijailovic nema pojma , Rodic nema snage. Ni jedan ni drugi nemogu da igraju ovaj nivo.

Mitrovic se forsira do besvesti. Jasno je da se gura zbog prodaje, ali decko je minus na terenu.

Olanjika bambi na ledu. Samo gledaš kada ce pasti sam od sebe.

Kataji bi da igra ali ako može da ne trci i da opipa loptu 200 puta.

 

Pozitivno ,Glazer, Dragovic,Hvang, Bukari, i deca koja su ušla.

 

Bahar je uveo decu jer se videlo da nema kud posle 2-0, pa u fazonu gurnuo sam decu na teren.

Nista mu ne verujem, jer ce ponovo sledeci mec igrati mitrovic, mijalilovic, rodic....dok ce recimo Nedeljkovic biti na klupi...o malom Mijatovicu da ne govorimo.

 

Idu tri prvenstvena meča, hajde da tu odigramo kako treba,  dignemo formu, pa pred 50.000 ljudi probamo da iznenadimo nemce.

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Nele said:

Kosta da je igrao od starta mi prvi gol ne bismo primili. Sigurno da nije Baharu ideja da bek umesto da izlazi na igraca koji je u njegovoj zoni na terenu skuplja bez ikakvog razloga unutra dok je ovaj sam kao duh na boku, znaci on covek nije ni pokusao da potrci ka njemu. Razumem ja da si van pozicije jer je lopta izgubljena na 35 metra od gola ali da ni ne pokusas da popravis poziciju je neverovatno.

Nije opravdanje za Mijailovica, ali takve stvari se desavaju kada igraci igraju van pozicije. On je decko celu karijeru (10+ godina) proveo na sredini terena, juce iako desni bek po navici ga vuce da previse skuplja i ide ka sredini. Slicno kao i kada desnog beka prebacis na levog pa ga vuce u desno. 

 

U svakom slucaju, nadam se da je tih 30ak minuta koje smo odigrali sa Mijatovicem, Lucicem i Nedeljkovicem dovoljno da pokaze treneru da njih trojica imaju mesto u 11. 

 

Glazer

Djiga Dragovic Rodic

Nedeljkovic Stamenic Hvang Lucic

Bukari Ivanic

Mijatovic

 

Ovako nesto bi me bas obradovalo da gledam u revansu sa Lajpcigom.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da nije bilo žutih kartona Stamenića i Hwanga bi bilo bi još prilika za izjednačenje. Otupeli smo u presingu i tu je bio kraj. Dragović i Djiga su probali par puta korekciju i fino je lopta preseljena uz višak u zadnju trećinu terena, ali je onda došla na naplatu nespremnost Kataija. Sve se vraća, sve se plaća. Greh na Baharevu dušu.

Objektivno smo imali pola sata korektne, na momente sigurne igre s loptom.

 

Kad smo kod ocena:

Glazer 8, Mijailovic 6, Djiga 7, Dragovic 7.5, Rodic 6.5, Mitrovic 6, Hwang 7, Stamenic 6.5, Ivanic 6, Igrač sa dve leve noge 5.5, Ndiaye 6, Nedeljkovic 6.5, Mijatovic 6.5, Katai 6, Lučić 6, Bukari 7.

 

 

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Molina23 said:

Mićko je došao da krpi nedostatak zadnjeg veznog još kod Dejana, okasnio i za onu žalosnu Cokna LE. Ostao je u rosteru kao Lazarević u KK, po sistemu neće se baci, borben je. Čuveni naš magacin, atomka ga ne bi ispraznila. 

 

Мићко је доведен код Цокне примарно да се појача задњи везни (а за шта друго) и да крпи кад затреба и друге позиције. Мићко је коректан момак, гине, труди се, а када га пребаце на било коју позицију и то одради све без поговора. Међутим он није напредовао од времена када га је измислио Роби јер такође није имао кога за систем 4-1-4-1 а послије је такође крпио штопера. Његов развој је стагнирао и он је једноставно скроман играч, ни случајно за европски ниво фудбала и само наши дунстери су га могли вратити у Звезду у ери ЛЕ и извјесне ЛШ. 

Синоћ није једини пут код гола одлазио беспотребно у средину,  већ неколико пута, када игра бочно у дефанзиви се губи а у нападу бескорисан јер нема ни јебени центаршут.

Укратко и даље послије пун Q прелазних рокова имамо и даље у 16 немаче појма и бивше играче...

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Dobar mec...

 

Ovakve mlade lozace, brze i tehnicki potkovane, smo mi matori sljakeri sa pivskim stomacima u terminima dobijali gotovo redovno.. dobro, u balonci nema sudije, a i malo smo pokvareniji, medjutim, psiha kod tih talenata je kritika, oni fudbal shvataju kao PES, kad naidju na fudbal kakav je nekad bio, onda bude malo kuku-lele...oni stoperi su im sinoc doziveli dosta stresova i panika, samo da ih uvedemo u ludilo mod, mogu tu i 3 boda da padnu... 

 

Dobra priprema, mnogo trke, Glaser da ode u Rumuniju na onu operaciju kostiju sto izduzuje koji cm, Katai i Kraso da se dogovore ko ce imati ulogu lenje majstorske bitange ove sezone, Mitrovic da se proda u sledecih ja par dana, a Stamenicu da se pusti utakmica mladog Gruje protiv Spartaka u Moskvi da skine par fazona... 

 

Ima sanse... 

 

 

 

 

Edited by Mr.Consular
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ali da vekovima ne umemo krštenog centarfora da ubodemo... Boaći u prvom mandatu i toliko. Sve neki trapavi, nedovrseni, umeju da prime loptu ali nikako da je uguraju u gol. Da nam da neko 10 miliona za špica, opet bi neki tupadzija bio doveden

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne blistaju Stamenic i Djiga, ali obojica imaju potencijal i moramo ih istrpiti. Najlakse je reci ovaj ne valja, daj novog, a ovde se radi o momcima koji imaju 20 godina i igraju na jako odgovornim pozicijama. Pogotovo Stamenic koji nije klasican krljator na poziciji DM, nego neko ko pokusava da igra fudbal i kroz pas iznosi loptu napred. Igrace se fudbal i naredne sezone, a oni ce tada biti iskusniji za ovih 6 LS utakmica koje su im u ovom momentu zlata vredne. Mi nemamo finansijske mogucnosti da dovedemo gotove igrace u najboljim godinama, a koji su LS kvalitet. Primer su Serif i Olajinka. Ali mozemo i moramo da ih napravimo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, СтелаРоса said:

Stamenic i Djiga,

 

Điga je sinoć osim jednog kiksa odigrao sasvim pristojno. Što se tiče budućnosti mnogo više mi obećava on nego Stamenić. Stamenić je trom, često su mu loše procene na terenu i često kasni sa pasovima. Nama je najveći problem vezni red. Hvang ne može trčati za petoricu, momak je radilica, agresivan, stalno je u pokretu i pismen igrač. Ovaj moderni fudbal je takav da svi moraju učsetvovati i u defanzivi i u ofanzivi. Presing nam je loš, loše stojimo na terenu, loše pokrivamo prostor. Slušajući izjave Bahara vidim da on insistira na tome, nadam se da će momci vremenom naučiti i sprovesti u delo ono što on želi. Jedan sam od onih koji nije za promenu trenera, verujem da imamo dobrog trenera, treba malo i strpljenja. Drugo poluvreme protiv Lajpciga je ohrabrujuće. Igrači moraju da budu hrabriji i odlučniji.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Presing mora da igra cela ekipa a ne samo Hvang i Stamenić, da li će i kako bahar to da nauči i ove naše lenjivce koji su u fazonu "lako ćemo" ostaje veliko pitanje

Nedeljković mora da igra stalno po desnoj strani i mora da se itrpi i kad igra loše, Lučić ima određene kvalitete i ako j epametan uz dobar rad može postati ozbiljan igrač po levoj strani ali plašim se naše logike" ma uzmi pare i bole te qrac da igraš"    

Edited by Perkos2
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dobro jutro braći iz Dojčlanda koji su izdominirali sinoć i braći koja veruje kouč Baraku i pobedi nad Lajpcigom i Bojsima do kraja. Kao i u pobedu u Areni večeras. 

 

Život u Srbiji je čisto govno, sport izduvni ventil za frustriracije od istog. Međutim biti zvezdaš je večna privilegija i dečačko zadovoljstvo. Bez nje baš dosta toga ne bi imalo smisla. Baš najviše na svetu! 

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, tsva said:

 

 

Ako Baharova ekipa na derbiju sutne prema golu vec je bolji od Sisoja koji  nakon odlaska iz Zvezde nije sastavio 10 utakmica u jednom klubu a vrhunac mu je bio ispadanje od Veleza sa AEKom. Tu su trebali licencuu da uzmu. Njegovo shvatanje fudbala je suvise dekadentno (batadjorin pulen)  i to niko ne zeli da gleda.  Cak su ga i na Kipru provalili

 

Bahar jeste imao srece jer je izborio LS sa Makabijem protiv jos jednog trenerskog diletanta. Ali prati moderan fudbal. Od mene ima dozivotni kretit samim time sto je najurio Srnica, Gobeljica i Borjana

Milojeva, a ne Sisojeva Zvezda je imala pred derbije 15 bodova vise, a ne 5 manje kao Baharova. Kod njega su i besmisleni igraca imali smisao i ulogu, kod Bahara imaju samo besmisao u vidu Mijailovica, Mitrovica i ekipe.

To je ipak vaznije od poseda i suteva.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Cavani said:

Milojeva, a ne Sisojeva Zvezda je imala pred derbije 15 bodova vise, a ne 5 manje kao Baharova. Kod njega su i besmisleni igraca imali smisao i ulogu, kod Bahara imaju samo besmisao u vidu Mijailovica, Mitrovica i ekipe.

To je ipak vaznije od poseda i suteva.

 

 

Кад би знао о фудбалу нешто (као што не знаш),  јасно би видио разлику у захтјевима у фудбалу из доба Милојевића и овог сада. Играти блок гдје само маркираш играча и углавном се не питаш ништа осим у ријетки ситуацијама полуконтри, могу лакше да испоштују већина играча (па и они бесмислени) а овде треба имати и чорбе у глави и технике и бити физички спреман јер се мора паметно трчати без лопте и брже размишљати. Наравно да Израелац има одговорност да се ово још утеже (без обзира на стоку из управе) и да има континуитет, поготово у домаћици, али тако стоје ствари на ову тему разлике.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, СтелаРоса said:

Nije opravdanje za Mijailovica, ali takve stvari se desavaju kada igraci igraju van pozicije. On je decko celu karijeru (10+ godina) proveo na sredini terena, juce iako desni bek po navici ga vuce da previse skuplja i ide ka sredini. Slicno kao i kada desnog beka prebacis na levog pa ga vuce u desno. 

 

U svakom slucaju, nadam se da je tih 30ak minuta koje smo odigrali sa Mijatovicem, Lucicem i Nedeljkovicem dovoljno da pokaze treneru da njih trojica imaju mesto u 11. 

 

Glazer

Djiga Dragovic Rodic

Nedeljkovic Stamenic Hvang Lucic

Bukari Ivanic

Mijatovic

 

Ovako nesto bi me bas obradovalo da gledam u revansu sa Lajpcigom.

Slazem se ali koliko god te vuko neki automatizam na terenu valjda pratis situaciju pa kad vec vidis da si skupio bez potrebe pokusas da ispravis ali to kod Micka nije bilo. Nije ni da prvi put igra na tom mestu, a mogu da se kladim da Dragovica stavis i na luster znao bi kako da se krece i sta da pokriva bez greske tako da je tu malo i do fudbalskog iq-a.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Константин said:

 

Кад би знао о фудбалу нешто (као што не знаш),  јасно би видио разлику у захтјевима у фудбалу из доба Милојевића и овог сада. Играти блок гдје само маркираш играча и углавном се не питаш ништа осим у ријетки ситуацијама полуконтри, могу лакше да испоштују већина играча (па и они бесмислени) а овде треба имати и чорбе у глави и технике и бити физички спреман јер се мора паметно трчати без лопте и брже размишљати. Наравно да Израелац има одговорност да се ово још утеже (без обзира на стоку из управе) и да има континуитет, поготово у домаћици, али тако стоје ствари на ову тему разлике.

Rezultati govore drugacije, tako da si jedini nemac pojma o fudbalu ti.

Miloje je najuspesniji trener u prethodnih 30+ godina, koliko god ga ti omalovazavao to se nece promeniti.

Edited by Cavani
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, Cavani said:

Rezultati govore drugacije, tako da si jedini nemac pojma o fudbalu ti.

Miloje je najuspesniji trener u prethodnih 30+ godina, koliko god ga ti omalovazavao to se nece promeniti.

 

Ја сам теби покушао аргументовано објаснитит разлику између 2 концепта а ти понављаш као празан млин. 

Владану Милојевићу нико не може да оспори резултатске успјехе па и пар озбиљних мечева поготово на плану припреме (прије свега Ливерпул), али јасно је свакоме ко разумије фудбал да је нажалост превазиђен тренер јер није у стању да направи апгрејд своје филозофије која је за Европу прошлост. Чак и ако гледаш резултате  које ето ти и слични једино признајете само сад и одмах, па гдје је направио неки резултат послије нас и шта рећи за испадање са АЕК-ом од једног Вележа из Мостара, тачније из Врапчића гдје играју ти аматери...

Edited by Константин
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Juče ono što sam malo video je da jedino Mirko Ivanić može da igra ozbiljniji fudbal u Ligama petice u nekom osrednjem timu, svaka čast ostalima ali teško da tu ima potencijala. 

 

Realno može svašta da se kritikuje ali ekipa je solidno skockana sa obzirom na neke realne finansijske mogućnosti u odnosu na ostale za ovaj nivo i za to anderdog krljanje koje se pokušava.

 

Bila je euforija kod Bahara ali realno ništa nije Vladan Milojević gori trener od njega iako nisam njegov preterani fan, pogotovo kada se uzme u obzir da Izraelac ima mnogo ozbiljniji stručni štab.

Doveden je naravno jer niko nije imao muda da otera ono uporište domaćih toksičnih igrača koji drže svlačionicu a zbog kojih je ovaj klub počeo ozbiljno da se narušava sa nekim ponašanjem nedostojnim generacija zbog kojih je ovaj klub zavredeo veliku podršku i popularnost u ovom regionu. 

 

Drugo je što ti isti toksični igrači su neophodni za valjanje po domaćem hibridnom blatu, to će probati da se nadomesti sa doktorskim receptima dr. Zvekija, tako da će i za to trebati dosta jak želudac da se svari kada se završi ekskurzija po Evropi. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...