Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Njihova pobeda omaž Terzicu.

Uzgubimo od Vozdovca, oni posle 0-2 preokrenu  IMT u nadoknadi. Izgubimo od Cukarickog, oni takodje posle 0-2 pobede Surdulicu u nadoknadi.  Vidim da su oduševljeni, dok bi mi nasim igračima sve po spisku i pored pobede, i u tome se razlikujemo,  sto pored pobede uvek trazimo jos i bolje. Uostalom sve prema veličini.

Ništa, bar da se nadamo da ce nam ovo biti podstreh za derbi i da jednom odigraju kako treba a ne vecito da jajare tamo.

Edited by No name
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ja bih da podsjetim na nesto drugo

. Faul nad Lucicem koji se jasno vidi na snimku, var soba bez reakcije. Obaranje Serifa sa obje ruke u sansi za gol, var bez reakcije.
Nedosudjeni faul nad Bukarijem nakon koga primamo drugi gol.

Da ne bude zabune, mislim da smo jedini krivci za poraze. Gore navedeno se odnosi na razne kuknjave o pomaganju, dok kod nekih penala ne fali… Kad god zatreba.

 

Edited by Valensija
  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, fasper said:

DERBI! Nista me drugo ne zanima! Ako Bahar ne dobije to slobodno nek ide. Daj Ratka Dostanica, daj bilo koga zabole me. Ako ne dobije derbi karta za Izrael.

 

 

Koliko derbija nisu dobili Milojevic i Stankovic?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bahar je samom sebi zakomplikovao sve. Umesto bez pritiska da uđe u derbi on ulazi sa pritiskom kakav nije do sada morao da ima ni jedan prethodni trener. Sam se sapleo, sam je pao. Hvala mu na onom čišćenju, definitivno nam je trebalo. Ali treba i da igramo fudbal. 

Link to comment
Share on other sites

Jbg, ako je pozdravljanje sa titulom naglasavanje da ovo nije normalno takmicenje, da se neke čudne stvari vec od pocetka desavaju, a videli smo to i veceras, da medijska masinerija radi svoj posao...

Ako je potenciranje svega toga uz konstataciju da igramo uzasno i da prosipamo bodove, za medicinsku pomoć, onda ajmo na lečenje.

Kao da istorija pojedine ničemu nije naučila...

  • Like 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Sa ovakvim sudjenjem Danci bi bili bili izbaceni glat iz Evrope, izmisljaj penal dva tri po potrebi, you name it. 

 

Za jos veci pad u bazen, Saldanja je dobio zuti u revansu sa Dancima, ovde je za jos manji pad u bazen, dobio penal. Onaj drugi je za skidanje sa lista sudije, no comment. 

 

Sa onakvim sudjenjem, neko moze da bude prvak  Evrope lagano, nije nemoguce. 

 

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 4
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Bili smo i u goroj situaciji pre dve sezone. -5 posle jesenjeg dela gde Partizan nije mogao nigde da prospe bodove. Derbi koji je bio biti ili ne biti, taj da nismo dobili ne bi ni uzeli titulu. Slazem se da je glupo sad se pozdravljati sa titulom, ali definitivno nema mesta za gluposti unutar naseg kluba. Neka se uozbilje svi zajedno i da krenu da pobedjuju. Mozda je i dobro sto cemo predstojeci derbi verovatno docekati iza Partizana na tabeli, jer nas to mozda natera da napadnemo i pojurimo sva 3 boda. Bahar jeste drugaciji mentalitet od prethodnih trenera, ali mislim da se u klub uvukao taj neki luzerski stav kako je derbi bitno samo ne izgubiti i sve je super i sve ti je oprosteno dok si prvi na tabeli, te da se takva atmosfera odrzava i na trenera.

Link to comment
Share on other sites

Taj FKP je za x klasa bolji od ovoga, ovo je cirkuzantski tim koji je primio 6 komada od vrtica iz Danske i koji se provukao u u ovih 6 kola jedno 4x, fantomskim preokretima i golovima u finisu iz poklon slobodnjaka i penala. 

Ovoliko navlacenje je bilo ranije, ali u recimo 15 kola, sad su presli igricu i odradili to u ova 6 kola vec. 

 

Nestvarno. TSC je daleko ozbiljniji rival za titulu. 

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Ljudi, mora Zvezda da igra na nivou kvaliteta svojih igraca. 

Onda nema problema, s tim da je jasno da ce problema tek biti, a ocajno Pfk je okrenuo nekoliko proslih meceva, sto mi nismo uspeli da uradimo.

 

Teska ce ovo sezona biti po ovome sto gledamo, vazno da je Terzic proglasio da smo apsolutni vladari i da nemamo konkurente.

Edited by Manoly
Link to comment
Share on other sites

Prvo da vidimo na šta ćemo da ličimo protiv Sitija. Znam da ćemo da izgubimo ali moramo barem da ličimo na tim. Ako budemo baš loši u utorak onda ni u derbiju nećemo odigrati ništa. Bahar mora da odustane od forsiranja Rodića i Lučiča. Ako ove dvije vezare zaigraju u utorak smijaće im se cijeli Etihad i upirati prstom na njih. Hvang mora da bude u timu od starta. Kraso da se vrati na svoju poziciju u napadu. U veznom redu se nije proslavio iako se radi o kreativnon igraču sa dobrom vizijom. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ovo je u suštini i najbolji sastav koji imamo i najbolja formacija. Mi ne možemo nikako igrati sa 4 u odbrani, nemamo ni desnog ni lijevog beka. Ne možemo ni sa tri, ali makar na ovaj način možemo da iskoristimo brzinu Bukarija i Mitrovića i maksimalno iskoristimo napadački potencijal. Protiv Sitija to neće dati rezultat ali zato vjerovatno oće već u derbiju ili protiv Bojsa. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Markoss said:


Notorna laz. TSC je trazio odlaganje, jer u cetvrtak igraju LE, pa im nije odgovaralo da odmah u nedelju igraju.

 

Odvratan klub sa sve onim kurcoglavim kompleksasem na klupi.

Možda nisu za odlaganje ako predloži Zvezda, za odlaganje su samo ako ga oni predlože 🤷

Link to comment
Share on other sites

Naši problemi se vide iz aviona i to nije sporno, ali činjenica da nam nisu suđena 2 penala protiv cukarickog a da su njima poklonjena 2 za pobedu zahteva oštru reakciju kluba i navijača. Plašim se da će nam ako ista izostane, ukrasti titulu kao pre 6 godina bez obzira na razliku u kvalitetu. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...