Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆


Kooineeperk

Recommended Posts

Samo da se javim uživo sa stadiona i kažem kakav je majstor Kraso. Na ovakvim utakmicama se pokazuje ko drži fudbal u malom prstu. Kao nekad zuba u Moskvi protiv Spartaka tamo krajem devedesetih po onom blatu. Nema uslovi, podloga, motivacija i ostali izgovori. 

  • Like 16
Link to comment
Share on other sites

Mene brine samo ova naša liga. Ozbiljno može da nam dođe glave. Mi moramo do početka LŠ bar 2,3 provere da imamo protiv ozbiljnih rivala. Inače se plašim da li možemo i koliko da ubacimo u veću brzinu kada bude bilo to potrebno. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Redstar0356 said:

Lepo nas je Barak zavarao sa klincima i leprsavom igrom na priprema...

 

Nista ne valja... Posbno sto imamo samo tri mlada igraca na terenu i jedno 5 na klupi koji je kasnije dobiti svoju šansu. 

5 minutes ago, Nele said:

Sta pijete drugari ? 💪🏻💪🏻💪🏻

 

 

:classic_biggrin:ZInQzGH.jpg

Edited by Fat Zadd
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Da li je zbog toga sto se Barak prekombinovao malo ili ove kise ali najgore poluvreme nase otkad nas vodi.

Kraso je ubedljivo najbolji igrac opet ali osim ovakve utakmice on ne moze ovo da igra on ima taj zavrsni ludi pas i stalno gleda da ga i odigra i ako je u dosta situacija bolje da doda i prvom do sebe. On je klasicna lazna 9 i osmicu u ozbiljnijem fudbalu ne bi trebalo da igra, za nasu ligu mozemo i na gol da ga stavimo da se razumemo. 
Micko i ako je postigao gol jedan po meni od gorih na terenu, razlika nebo i zemlja njega i Stamenica kada igraju poziciju 6. Bukvalno jednom nije potrcao da se otvori nasim stoperima kad su imali loptu nego se ovi bas dobro pomuce dok pronadju igraca i tako nam automatski umrtvljuje igru i brzinu iste.

U drugom poluvremenu za pocetak se nadam ulasku Sljivica umesto Rodica/Degeneka da se povuce Micko na stopera a Stameni na zadnjeg veznog i videcete razliku u igri nebo i zemlja.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Wake in Fright said:

Golman Napretka je amater klasičan. Mogao je lagano da brani dva gola. 

 

Meni ostavio ok utisak, par puta je fino citao igru, istrcavao i sekao nam akcije. Kod drugog gola jbg ocekivao centarsut, jer bi svaki normalan igrac poslao loptu na peterac, ali sebicna Bukarijeva glava nije tako razmisljala. Perverzija od pasa Krasoa pre toga, ko bi rek'o da se u onim balvanima od nogu krije takav osecaj.

 

Olajinka je odigrao super poluvreme, nadam se da ce se upisati u drugom, zasluzio je. Nije atraktivan kao Kraso niti brz kao Bukari, ali svuda ga ima, igra bas posteno, angazovano i racionalno.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...