Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?馃弳

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

@No name聽mnogo je lakse uskladiti rotacije kada imas samo JSL... Videcemo kako ce izgledati kada bude Evropa + JSL.

Djoku bi igrali da su zdravi Mijailovi膰 i Dragovi膰.聽

Posted

Ma nista protiv Miloja samo sam hteo da napomenem da nije isto kad imas Evropu pa moras odmah posle toga JSL. A da smo matora ekipa pa jesmo... Nije to lak ritam niti bi svi mogli da igraju ovde sreda-nedelja.

Mnogo je lakse kada imas 1 nedeljno utakmice uglavnom.I kad se fokusiras samo na JSL.

Posted
Just now, Don Dusko said:

@No name聽mnogo je lakse uskladiti rotacije kada imas samo JSL... Videcemo kako ce izgledati kada bude Evropa + JSL.

Ni拧ta 膷ekamo. Prvo smo 膷ekali da pro膽e vojvodina, pa TSC, pa Cuka, Pa derbi, pa Kragujevac,Pazar.

A inace je u evropi imalo 20 utakmica pa je bilo potrebno da se rotira do besvesti, menja pozicije, mrsi na terenu.

Uop拧te ne sumnjam da bi i ovde Bahar mrsio da je kojim slu膷ajem ostao. Isprobavao bi svakakve mogu膰e kombinacije do poslednjeg kola, dok je na pripremama uglavnom imao definisan tim.聽

• Like 2
Posted
11 minutes ago, 膶o膷o said:

Djoku bi igrali da su zdravi Mijailovi膰 i Dragovi膰.聽

To mu i ja zameram 拧to se ti膷e mimovica. Tu je morao da ga forsira svaku utakmicu umesto Mijailovica.

Posted (edited)

Hvang, Kanga, Sljivic, ne znam da li su jednu loptu oduzeli na sredini. Fali 艩erif, Kraso igra na bazi k.聽

Edited by K.Dot
Posted
12 minutes ago, No name said:

Kakav faul Spajica. Mozga bez. Isto kao 拧to je uradio i rodi膰 u derbiju sa dve noge start . Prosto neverovatno.

Gardist style

Posted

Kraso od one sanse nije pipnuo loptu do maloprije. Cini mi se da je sansa bila u 22-23 minutu.

Sljivic nije dodao saigracu dobrih 15 minuta.

Kanga, Spajic i Rodic, ne zna se ko je pravio gluplje faulove, totalno nepotrebne.

Tuga, cemer i jad

Posted

Cinilo se na pocetku da ce biti dobrog fudbala, ali onda smo krenuli da kilavimo i nismo se sastavili do kraja poluvremena. Sljivic dao lep gol, a posle toga svaki kontakt s loptom ocajan. Doduse, ni ostali nisu bolji.

• Like 1
Posted

Onog koji smislja saljive reklame sa igracima naseg kluba treba ubaciti u top i ispaliti pod pravim uglom, pa ako se snadje da prezivi super.

Pre je bila ona budalastina ''SALE TI SI SRCE EKIPE, AKO TI NE POVUCES NEMAMO TAJ GO'', sad ovaj krindz sa聽Hvangom i Stamenicem ''mala mreza, u艣ta''

Boze sacuvaj

• Ha-ha 3
Posted

Koliko god da mi se smucio rodi膰 zbog pro拧le polusezone , mora se re膰i da od po膷etka drugog dela, igra dobro. Dosta je sve啪iji, nema toliko kikseva, a ima solidan broj i upotrebljivih lopti.聽

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...