Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆

Recommended Posts

Posted
23 minutes ago, Venger said:

Bahara je urnisao ko je stigao. Za njega je Zeleznicar iz Panceva krupan zalogaj.

Niko kao amateri iz Mostara. Bahar je LS odigrao bez cetvorki. Sisoje ne prica bez petica i sestica

• Like 4
Posted
3 minutes ago, tsva said:

Niko kao amateri iz Mostara. Bahar je LS odigrao bez cetvorki. Sisoje ne prica bez petica i sestica

Ispadanje od Veleza je dokaz neznanja a 12 prolaza je dokaz srece. Bravo legendo.

• Like 3
  • Love 1
Posted
4 minutes ago, tsva said:

Bahar popio 4 komada od Vozdovca na krovu.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

Čime je Miloje zaslužio da ga navijači Zvezde zovu sisoje? Mnogo ružno. Zato je Bahar legenda. On i Terza su nas doveli na nivo Vladana Lukića. 

• Like 19
Posted

Ovde mora nešto da se prizna, ne mogu domaći igrači koji se pljuju da jedini sabotiraju Bahara kada nam je tim većinski pun stranaca koji su ga jednako sabotirali a za to je isključivi krivac on. 

Čovek misli da može da drži neku disciplinu gde će da posmatra sa strane sve i da bude otuđen od igrača totalno što su svi živi potvrdili. Znači da to može da mu prolazi kada ima domaću osovinu ali domaću osovinu u svojoj zemlji gde to može da prođe ovde i u većini zemalja jako teško. 

Što se tiče Milojevića ja nisam neki njegov fan i imam dosta predrasuda ali sticajem okolnosti sam pričao sa jednim skautom koji je prisustvovao njegovim treninzima i da je bio fasciniran izgledom istih u odnosu na neke koje sprovode najpoznatiji evropski treneri a u suštini je očekivao nešto što mi ovde zovemo batađorizam. 

U suštini nijedan trener sa ovih prostora jako teško će promeniti filozofiju gde mora da pleše između toga da ima modernu okosnicu za Evropu i skup proverenih domaćih vedeta koji donose domaću titulu koja je apsolutni prioritet da ostane tu gde jeste. To sam uostalom i pisao ranije da će mi najveća tragedija biti kada sam video da se ovaj eksperiment sa Baharom bliži kolapsu. 

Ponavljam nisam Milojevićev fan ali možda je i zaslužio na osnovu starih zasluga koje po meni nisu male, da mu se makar pruži šansa da vodi ekipu koja je sigurno dva, tri puta jača od onih koje je on izvodio na evropske megdane, pa da mu se onda sudi o trenerskoj limitiranosti. 

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Bobby Shurda said:

Ponavljam nisam Milojevićev fan ali možda je i zaslužio na osnovu starih zasluga koje po meni nisu male, da mu se makar pruži šansa da vodi ekipu koja je sigurno dva, tri puta jača od onih koje je on izvodio na evropske megdane, pa da mu se onda sudi o trenerskoj limitiranosti. 

Jača zato što on nije bio tu da dovodi Čaušiće, Simiće, Pankove i slične...

• Like 3
Posted

Najgori igraci na terenu su bili iskusni domaci igraci. Nije slucajno kao sto nije slucajno sto ze zamena nasla a samo se cekao kiks.

• Like 2
Posted
1 minute ago, tsva said:

Najgori igraci na terenu su bili iskusni domaci igraci. Nije slucajno kao sto nije slucajno sto ze zamena nasla a samo se cekao kiks.

Brate, smeja se ti meni danas odmah posle utakmice kad napisah da nam eto Miloja nazad 

Posted
27 minutes ago, tsva said:

Pa da, u fudbalu se broji koliko ko ce da primi golova, jebes osvojene bodove. Ima li moderatora ili su ovakvi nadimci dozvoljeni? A apsurd svega je na slici Pavkov koji je najbolje partije pruzao kod Milojevica.

• Like 2
Posted

Ovo sto se Miloju pripisuju "gardisti" stvarno nema smisla jer je covjek i otisao zbog njih. Da neke je doveo i mozda su mu i bili miljenici al nisu se rodili kao "gardisti"! Cak je i Marinu dao kapitensku  traku i kljuceve ekipe iako su ga "gardisti" nabijali u ormarice jer je posle treninga isao kuci a ne na pice. 

Ne bih se iznenadio da Vujadin prvi let iako ima bas jaka ledja al on je sad nebitan.

Miloje je sa onim timom izvukao maksimum i to je cinjenica a sad ko nije zelio iskorak svako sa malo.logike moze izvuci zakljucak.Na kraju krajeva Miloje je otisao a limitirani umisljeni  igraci/gardisti su ostali. Da li ce sad biti drugacije...iskreno se nadam.

• Like 1
Posted
Just now, Borky said:

Ovo sto se Miloju pripisuju "gardisti" stvarno nema smisla jer je covjek i otisao zbog njih. Da neke je doveo i mozda su mu i bili miljenici al nisu se rodili kao "gardisti"! Cak je i Marinu dao kapitensku  traku i kljuceve ekipe iako su ga "gardisti" nabijali u ormarice jer je posle treninga isao kuci a ne na pice. 

Ne bih se iznenadio da Vujadin prvi let iako ima bas jaka ledja al on je sad nebitan.

Miloje je sa onim timom izvukao maksimum i to je cinjenica a sad ko nije zelio iskorak svako sa malo.logike moze izvuci zakljucak.Na kraju krajeva Miloje je otisao a limitirani umisljeni  igraci/gardisti su ostali. Da li ce sad biti drugacije...iskreno se nadam.

Još jedna neistina. Samo Gobeljić je bio tu kad je Milojević otišao. Kojim timom, onim koji je dve godine selektirao i ostavio prepunog JSL vedeta? Gorim od zatečenog kad je došao.

Posted
6 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Moraće, jer više nema gola u gostima preko kojih je prolazio sve teže rivale xD

Lako je dobiti Salcburg, Kopenhagen, Liverpul, Krasnodar...aj ti pobedi Omoniju i Serifa🤣

Posted
1 minute ago, The_Big_S said:

Ovo kako se Borjan i ona njegova gazdarica nasladjuju našim porazom na svim društvenim mrežama je baš baš odvratno i jadno !!!

Borjana sam se uvek sramio, od prvog dana kada je dosao u klub i krenuo da glumi velikog Zvezdasa iako je do tada navijao za Partizan. Hvala mu na odbranama, ali nikada me nije kupio kao licnost i nikada ga nisam gledao kao noviju legendu, iako je po odredjenim parametrima to postao. Blam me je i dalje kada je na proslavi titule drzao govor i spominjao protivnicki klub. U derbijima se redovno ponasao dzukacki i ulazio u klinc sa protivnicima iako je kapiten, kada uporedimo sa Dragovicemevim ponasanjem na istim utakmicama to je nebo i zemlja. Pa ona drama na polusezoni kada smo imali -5 gde je kao hteo na silu da ode iz kluba, pa onda ipak ostao. Uopste me ne cudi ovakvo njegovo ponasanje. Ne voli on Zvezdu, nego sebe. Znam da je srecan veceras, kao i ona magarcina Pesic.

• Like 8
Posted

Jadnije od nase igre danas je samo likovanje i objava M. Borjana na Instagramu.

Mozda i nas najbolji golman u poslednjih 30ak godina , ali moralna i peezda od čoveka. 

• Like 11
Posted
5 minutes ago, The_Big_S said:

Ovo kako se Borjan i ona njegova gazdarica nasladjuju našim porazom na svim društvenim mrežama je baš baš odvratno i jadno !!!

Terzic alfa i omega Zvezde i Borjan kapiten Zvezde su dve najvece sramote ovog kluba i nas navijaca koji smo to dozvolili.

• Like 8
Posted

Kako očekujete da Vladan Milojević smiri i dovede u red Rodića i Kataia? Ima tu još nekih ali ova dvojica su glavni za negativnu atmosferu u ekipi.

• Like 1
Posted

Borjan da ima dva grama mozga ne bi ozenio jednu od vecih drolja koja je setala beogradskim asfaltom. Vise njih dvoje veceras likuju nego mi navijaci Partizana. 

• Thanks 1
Posted
9 minutes ago, The_Big_S said:

Da te ne uvredim, ali meni su jadni oni koji ih prate. 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...