Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆

Recommended Posts

Posted

Nema Olajinka poziciju, nema ni zavrsnicu ni kretnje centarfora, nema brzinu i probojnost za krilo... Nedefinisan igrac, ima ove duge noge kojima iscacka dosta lopti i generalno je pozitivan lik koji se trudi, ali slaba vajda. Na ovom nivou je Serif upotrebljiviji igrac od njega.

Steta za Kostu, da je usla ona levica prodao bi se za mesec dana za 15 milki. Ovako ce se isto prodati za mesec dana, ali za 5 milki. 

Najgori su Micko i Spajic. Pogibose mucenici, ali ocajno citaju igru i non stop kasne, a onda im preostaje samo da krljaju...

• Like 4
Posted
1 minute ago, Don Juan said:

Svi golmani protiv nas postanu hobotnice. Neverivatno 😁

Covek je world class golman, cini mi se da ga je letos hteo Bajern za prvog golmana.

Posted

Sad kad smo nesto pokazali, stisli ih, uradili presing , izmena? 

Sta Katai moze da donese....u svakoj je ušao i u svakoj utakmici nista nije uradio 

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Don Juan said:

Pa mislim pusti, tu je VAR ako je faul....a nije bio.

I ja mislim da takvu situaciju treba pustiti kad imaš VAR. Ali jeste bio faul, sklonio mu loptu Phillips u poslednjem momentu.

Posted

Najmanje petnaesti gol koji primamo na isti fazon... Igrac uzme loptu na 30-40 metara od gola, doseta se do kaznenog i plasira u suprotni ugao. Na pocetku drugog je Hamilton promasio za koji cm, Sundjer Bob sad nije

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...