Markoss Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 43 minutes ago, Mendez said: Klinci vode 1:0, početak 2.plv. Dobra utakmica za nas dok nismo postigli gol. Onda standardno povlacenje, uzasan mentalitet i naravno preokret i 2:1. 3
Small Owl Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Ne znam da li me više nervira to što će nas nabiti ko volove ili to što me baš zaboli kurac za tim. U svakom slučaju nekih 2:0, eventualno 2:1.
Cromodora Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Dobra utakmica za nas dok nismo postigli gol. Onda standardno povlacenje, uzasan mentalitet i naravno preokret i 2:1. Ili dok se Milijaš stealth nije umešao u tekmu :) Sent from my A063 using Tapatalk
Markoss Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 4 minutes ago, Cromodora said: Ili dok se Milijaš stealth nije umešao u tekmu 🙂 Sent from my A063 using Tapatalk Obicno sam ga kritikovao, ali za ovo mislim da je vise do igraca. Nije jajario, menjao je ove umorne za sveze, cak je i dobro postavio utakmicu, maltene nam Lajpcig do 80. minuta nije sutnuo, ali klinci kao da ne veruju u sebe. Bas luzerski mentalitet.
Cromodora Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Obicno sam ga kritikovao, ali za ovo mislim da je vise do igraca. Nije jajario, menjao je ove umorne za sveze, cak je i dobro postavio utakmicu, maltene nam Lajpcig do 80. minuta nije sutnuo, ali klinci kao da ne veruju u sebe. Bas luzerski mentalitet. Omaklo mu se :)Ja jednostavno ne verujem da je on sposoban više od toga da primi platu svakog 1-og u mesecu. Žalosno je da mi ne možemo da nadjemo boljeg od njega, a posle se čudimo zašto neka talentovana deca ostaju samo talentovana i na tome se sve završava. Sent from my A063 using Tapatalk 1
PERICA!!! Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Do čega te šljam na čelu kluba dovede da se izgubi ona euforija kad igra Zvezda. Eee rođače, Zvezda igra LŠ, grupna faza, moguć prolaz dalje... Kao da igramo protiv Surdulice...
Ljubitelj baklave Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Izasla postava Glazer O. (G) Djiga N. Dragovic A. (C) Hwang In-Beom Ivanic M. Mijailovic S. Mitrovic S. Ndiaye C. Olayinka P. Rodic M. Stamenic M
Markoss Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Jebo ga Mijailovic vise, nerealno sta covek radi. Kraso ni na klupi. 1
Alija Sirotanović Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Mitrovic pre Lucica, svaka čast. Micko opet bek, Mijatovića nema... Daće nam bar 3 komada
Cromodora Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Izasla postava Glazer O. (G) Djiga N. Dragovic A. © Hwang In-Beom Ivanic M. Mijailovic S. Mitrovic S. Ndiaye C. Olayinka P. Rodic M. Stamenic M Kakav facepalm sastav, on je pogubljen. Kakav bre Mitrović više! Ja ne verujem. Sent from my A063 using Tapatalk
Fat Zadd Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Onako, bas jadna postava. Ubice nas po bokovima, Rodic/Micko nece znati gde se nalaze. Polako gubim veru u Baraka i njegovu sposobnost da promeni nesto na bolje.
Shahbazz Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Rodic i Mitrovic provereno moraju da igraju. Bahar uskoro sam napusta Zvezdu. Ne svidja mi se kako vodi Zvezdu,ali ni Anceloti ne bi mogao drugacije. Kad ti narede da neko mora da igra. Zasto ne pustaju Krasoa da igra, procice kao Ohi. Doveli dzabe,prodaju za milionce svima lepo. 1 1
Poseidon Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Mislio sam da Ivanović ima jako čudne petorke, ali Baharove "jedanaestorke" su za nepoverovati... Šta se dovodilo, šta se uigravalo...
Zvezdan Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Imam osecaj kao da igramo protiv Radnika iz Surdulice, a ne Ligu sampiona..
Мџе Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Azarov protiv Barse tri puta bolji nego kod nas. Svi prodišu kad odu odavde. 2
NikeAir Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Kraso ni na klupi...Zao mi je Bahara zbog privatnih problema,ali covek se totalno pogubio.Ekipa se u domacoj ligi muci sa svim timovima,igru nemamo,rezultat nemamo,a nazalost nema ni naznaka da ce se nesto promeniti u narednom periodu.Nadam se da se veceras necemo obrukati. 1
suptil Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 24 minutes ago, Markoss said: Kraso ni na klupi. O cemu se zapravo radi? Koja je pozadina uslucaju Kraso?
Nini3112 Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 21 minutes ago, Fat Zadd said: Onako, bas jadna postava. Ubice nas po bokovima, Rodic/Micko nece znati gde se nalaze. Polako gubim veru u Baraka i njegovu sposobnost da promeni nesto na bolje. Mislim da je i on sam u samog sebe izgubio veru i da ga trenutno fudbal uopste ne zanima(ne samo zbog rata)
Tunji Awojobi Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Mitrović očigledno mora da igra. Jbg, nikad se nećemo rešiti cedulja.
Cromodora Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Baharu se bas ide kući Sent from my A063 using Tapatalk
Recommended Posts