Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆

Recommended Posts

Posted
43 minutes ago, Mendez said:

Klinci vode 1:0, početak 2.plv.

Dobra utakmica za nas dok nismo postigli gol. Onda standardno povlacenje, uzasan mentalitet i naravno preokret i 2:1. 

• Like 3
Posted

Dobra utakmica za nas dok nismo postigli gol. Onda standardno povlacenje, uzasan mentalitet i naravno preokret i 2:1. 
Ili dok se Milijaš stealth nije umešao u tekmu :)

Sent from my A063 using Tapatalk

Posted
4 minutes ago, Cromodora said:

Ili dok se Milijaš stealth nije umešao u tekmu 🙂

Obicno sam ga kritikovao, ali za ovo mislim da je vise do igraca. Nije jajario, menjao je ove umorne za sveze, cak je i dobro postavio utakmicu, maltene nam Lajpcig do 80. minuta nije sutnuo, ali klinci kao da ne veruju u sebe. Bas luzerski mentalitet. 

Posted

Obicno sam ga kritikovao, ali za ovo mislim da je vise do igraca. Nije jajario, menjao je ove umorne za sveze, cak je i dobro postavio utakmicu, maltene nam Lajpcig do 80. minuta nije sutnuo, ali klinci kao da ne veruju u sebe. Bas luzerski mentalitet. 
Omaklo mu se :)
Ja jednostavno ne verujem da je on sposoban više od toga da primi platu svakog 1-og u mesecu. Žalosno je da mi ne možemo da nadjemo boljeg od njega, a posle se čudimo zašto neka talentovana deca ostaju samo talentovana i na tome se sve završava.

• Like 1
Posted

Do čega te šljam na čelu kluba dovede da se izgubi ona euforija kad igra Zvezda. Eee rođače, Zvezda igra LŠ, grupna faza, moguć prolaz dalje...

Kao da igramo protiv Surdulice...

Posted
Izasla postava 

Glazer O. (G)
Djiga N.
Dragovic A. ©
Hwang In-Beom
Ivanic M.
Mijailovic S.
Mitrovic S.
Ndiaye C.
Olayinka P.
Rodic M.
Stamenic M

Kakav facepalm sastav, on je pogubljen. Kakav bre Mitrović više! Ja ne verujem.

Posted

Onako, bas jadna postava. Ubice nas po bokovima, Rodic/Micko nece znati gde se nalaze.

Polako gubim veru u Baraka i njegovu sposobnost da promeni nesto na bolje.

Posted

Rodic i Mitrovic provereno moraju da igraju. Bahar uskoro sam napusta Zvezdu. Ne svidja mi se kako vodi Zvezdu,ali ni Anceloti ne bi mogao drugacije. Kad ti narede da neko mora da igra. Zasto ne pustaju Krasoa da igra, procice kao Ohi. Doveli dzabe,prodaju za milionce svima lepo.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Kraso ni na klupi...Zao mi je Bahara zbog privatnih problema,ali covek se totalno pogubio.Ekipa se u domacoj ligi muci sa svim timovima,igru nemamo,rezultat nemamo,a nazalost nema ni naznaka da ce se nesto promeniti u narednom periodu.Nadam se da se veceras necemo obrukati.

• Like 1
Posted
21 minutes ago, Fat Zadd said:

Onako, bas jadna postava. Ubice nas po bokovima, Rodic/Micko nece znati gde se nalaze.

Polako gubim veru u Baraka i njegovu sposobnost da promeni nesto na bolje.

Mislim da je i on sam u samog sebe izgubio veru i da ga trenutno fudbal uopste ne zanima(ne samo zbog rata)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...